Charger.ro oferă 5% discount comunității Wildventure Romania și Travlocals.com

Charger.ro oferă 5% discount comunității Wildventure Romania și Travlocals.com 2048 1536 Wildventure

Găzduiește responsabil. Oferă călătorii sustenabile.

Charger.ro este primul integrator de soluții și servicii pentru industria energiei verzi. De la stații de încărcare pentru mașini electrice, la sisteme fotovoltaice pentru oameni și companii, compania oferă celor interesați de energie verde o experiență online integrată pe platforma sa. Accent se pune pe sintetizarea informațiilor conform nevoilor individuale și intereselor fiecărui utilizator.

Împreună cu Travlocals.com, oferim o reducere de 5% la:

 • stațiile de încărcare pentru mașini electrice;
 • sisteme fotovoltaice;
 • servicii de instalații și vizite în locație.

Cum beneficiați de oferă?

Pentru produsele achiziționate de pe www.charger.ro folosiți codul TL005 sau specificați în email-ul cu cererea de ofertă faptul că știți de campanie datorită parteneriatului cu Travlocals.com. 

Pentru multe persoane, călătoriile în locuri deosebite, unde natura și arhitectura modelează o pauză binemeritată, înseamnă și un interes pentru sustenabilitate.

Vorbim de o categorie importantă de consumatori, care sunt preocupați de impactul pe care îl au deciziile lor asupra mediului și doresc să contribuie la protejarea acestuia.

Mai mult, statisticile arată că în fiecare lună, numărul posesorilor de mașini electrice crește. Există un real interes pentru achiziția lor, mai ales datorită stimulentelor oferite de statul român. Astfel, o destinație poate fi atractivă și prin prisma facilităților de energie verde. 

Beneficii ale unei stații de încărcare pentru mașini electrice pentru o afacere de tip hotel, pensiune sau restaurant

 1. Atragi noi clienți: există o creștere semnificativă a numărului de persoane care dețin mașini electrice și care caută stații de încărcare disponibile în apropierea locurilor unde doresc să meargă. Instalarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice ar putea fi un motiv important pentru clienți să aleagă locația voastră în defavoarea altor opțiuni.
 2. Brand awareness: instalarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice arată că sunteți preocupat de mediu și de sustenabilitate. Astfel, puteți obține o reputație pozitivă în comunitatea locală și în rândul clienților. 
 3. Avantaj competitiv: Principalele platforme de rezervări au deja un filtru special pentru a selecta doar acele locații care au stații de încărcare. Deoarece adoptarea stațiilor de încărcare este în curs de dezvoltare, instalarea uneia oferă un avantaj competitiv semnificativ.
 4. Puteți face extra profit dintr-o stație de încărcare mașini electrice: stațiile de încărcare sunt investiții care pot să-și amortizeze în timp valoarea și să facă profit din vânzarea curentului pentru clienții posesori de mașini electrice. Dacă instalați o astfel de stație într-o zonă turistică, puteți avea un venit sezonier consistent.
 5. Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră: oferind o modalitate de încărcare a mașinilor electrice, veți contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece proprietarii de mașini electrice vor avea o opțiune convenabilă pentru a-și încărca vehiculele lor, în loc să conducă mai mult și să emită mai multe gaze poluante în atmosferă.
 6. Costuri reduse: Deși costul de instalare a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice poate fi inițial ridicat, există beneficii pe termen lung pentru afacerea voastră. În primul rând, veți putea atrage mai mulți clienți, ceea ce poate duce la o creștere a vânzărilor pe celelalte verticale ale afacerii.
 7. Conveniență pentru clienți: instalarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice în parcarea hotelului sau restaurantului poate oferi un imens beneficiu pentru clienții care dețin mașini electrice. Aceștia vor putea încărca vehiculele lor într-un loc comod și sigur, în timp ce se relaxează în locația voastră.
 8. Introducerea pe harta stațiilor de încărcare: există mai multe aplicații care monitorizează locațiile care oferă stații de încărcare pentru mașinile electrice, iar instalarea unui punct public de încărcare înseamnă și poziționarea pe aceste hărți, care poate fi completată cu elemente de branding și marketing, care să atragă și mai mulți clienți. 

De asemenea, luați în considerare și faptul că acei clienți interesați de sustenabilitate sunt o categorie importantă de consumatori, care sunt preocupați de impactul pe care îl au deciziile lor asupra mediului și doresc să contribuie la protejarea acestuia. 

Totodată, acești clienți sunt din ce în ce mai preocupați de produsele și serviciile pe care le achiziționează, și sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru produse și servicii care sunt sustenabile și au un impact redus.

Descoperă beneficiile oferite de echipa Charger.ro

Colaborarea cu un furnizor de servicii de consultanță în energia verde devine importantă mai ales dacă vă doriți un proiect care să integreze toate elementele de interes, întrucât această expertiză specializată în tehnologii avansate asigură o înțelegere profundă a complexității acestui domeniu.

Prin intermediul consultanței, se pot identifica soluțiile potrivite pentru optimizarea consumului de energie, având astfel potențialul de a realiza economii semnificative pe termen lung, în concordanță cu nevoile specifice ale locației.

Echipa Charger.ro oferă suport în întregul proces de achiziție, vizită în locație, instalare, garanție și servicii de mentenanță, dar și documentația necesară pentru a deveni prosumator.

De asemenea, se pot găsi soluții și pentru alte tipuri de proiecte. Planificarea strategică pe termen lung se poate dezvolta în colaborare cu echipa Charger.ro, aceasta incluzând și strategii de extindere a capacităților de producție și dezvoltarea infrastructurii pentru energie verde și mobilitate electrică. 

Mai mult, cu ajutorul consultanței personalizate se obține avantajul unui proiect adecvat, astfel încât soluțiile propuse să fie adaptate la cerințele precise. Aceasta nu numai că duce la îmbunătățirea eficienței energetice, ci și la o reducere a impactului asupra mediului, și o scădere a facturilor.

Prin evaluarea investițiilor inițiale și a beneficiilor pe termen lung, se pot lua decizii fundamentate în ceea ce privește adopția tehnologiilor verzi și infrastructurii corespunzătoare.

În prezent, platforma Charger.ro furnizează o funcționalitate specializată de filtrare pentru cele mai căutate produse disponibile, adică stațiile de încărcare pentru mașini electrice și panourile fotovoltaice. Astfel, se creează o experiență online ce încurajează alegerile personalizate, rapide și simple. Această abordare permite clienților să filtreze gama variată de produse în funcție de cerințele lor specifice.

În cazul proprietarilor de mașini electrice, platforma sugerează produsele potrivite pentru vehiculul personal, luând în considerare marca și modelul acestuia, precum și capacitatea de încărcare a mașinii, fiind disponibile și variantele pentru persoane juridice, care vor să ofere o experiență sustenabilă clienților și partenerilor de afaceri. 

Totodată, platforma ia în calcul puterea disponibilă în funcție de profilul utilizatorului. În privința panourilor fotovoltaice, clienții au opțiunea de a alege fie un proiect complet, care cuprinde consultanță pe teren, proiectare și evaluare, furnizare de echipamente, instalare, punere în funcțiune și chiar pregătirea documentației pentru producția de energie, fie un kit de echipamente simplificat.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…