Povestea mea

Eu sunt Radu, am implinit recent 28 ani, mi-am incheiat activitatile anterioare si am decis sa schimb ceva. Am activat in trecut in inginerie si antreprenoriat (fizic si online).

Am observat inca din urma cu cativa ani un trend de intoarcere catre natura, care chiar daca la noi inca nu s-a instalat complet, in afara este destul de accentuat.

Am calatorit mult pana la varsta asta si mi-am dat seama ca Romania are un potential turistic imens, dar neexploatat. Nu ma refer la genul de turism pe care il gasiti oriunde in Europa, ci la cel pitoresc.

Din fericire, inca se mai gasesc in Romania locuri neafectate de dezvoltarea haotica, acestea fiind frecventate din ce in ce mai mult de turistii straini.

Despre Wildventure

Conceptul de Wildventure defineste foarte bine aceasta idee de turism cat mai aproape de natura. Nu voi promova niciodata hoteluri sau pensiuni moderne ori chicioase.

In schimb, pe site-ul meu veti putea rezerva direct de la gazda (fara absolut niciun comision) experiente precum:

  • cazare in case traditionale
  • cazare in case boieresti
  • cazare in conace vechi sau castele
  • cazare in glamping-uri
  • brunch-uri rurale
  • tururi de crame cu degustari
  • expeditii cu caiacul, calare sau cu atelaje trase de animale
  • cursuri de mestesuguri locale

De asemenea, am introdus pe site si o sectiunea de gastronomie locala. In cadrul acesteia, iti voi prezenta 100 de retete culinare traditionale romanesti.

Munca mea nu este deloc usoara. Pe langa administrarea acestui site, lucrez in paralel la constructia unei platforme ultra-moderne, care sa permita rezervarea experientei la fel de usor precum in cazul celor mai cunoscute platforme straine din acest segment.

Si in cadrul acelei platforme, tranzactiile vor ramane necomisionate. Asadar, veti avea in continuare garantia celui mai bun pret.

In plus, mai construiesc diverse ghiduri prin care sa-i pot ajuta pe furnizorii de servicii turistice sa creasca nivelul de calitate al acestora.

Eu am ales sa ies din zona de confort si sa construiesc amintiri. Desi am doar 28 ani, am destule intamplari iesite din comun pe care le pot povesti. Tu ce mai astepti?


Sustine acest proiect

golful musura

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…