Travlocals, în campania #NEFACEMBINE

În acest an, din păcate, 21 martie ne-a prins în case, izolați unii de alții și fără posibilitatea de a face o plimbare în natură sau în parc. Așa că reprezentanții celor de la Travlocals.com s-au gândit că ne-ar prinde bine o plimbare virtuală și vizuală, în niște locuri pe care momentan nu le putem vizita, dar la care putem visa cu ochii deschiși, cu gândul la pădure.

Read more

Travlocals.com: O incursiune în România magică a experiențelor cu iz local

România este un tărâm binecuvântat cu peisaje de vis. Această țară poate oferi multe dintre frumusețile pe care adesea le-am căutat în depărtări, neștiind că le putem găsi atât de aproape.
Din fericire, platforma Travlocals.com și-a propus să scoată la iveală cele mai frumoase experiențe și să ajute turiștii din întreagă lume să le rezerve necomisionat, direct de la gazde, sprijinind comunitățile locale.

Read more

Travlocals.com și-a propus să revoluționeze turismul rural din România

Prima platformă românească de booking, axată pe experiențe locale autentice.

În urmă cu câteva luni, Radu Fusea, fondatorul proiectului Wildventure Romania a lansat pe piață o nouă platformă de booking, Travlocals.com, axată pe experiențe turistice de excepție.

Read More

Romania, one of the most beautiful and affordable holiday destinations in Europe

Are you tired of commercial and very busy places? Of noise, pollution, stress and living in a hurry? You need a break to realize that going back to the origins is the solution for physical and emotional rebalance.

Read More

Travlocals.com: O gură de oxigen pentru turismul românesc, bazat pe experiențe locale

Travlocals.com este una dintre cele mai moderne platforme de booking din România și probabil, cea mai exclusivistă dintre acestea. Fondatorul, Radu Fusea, consideră că a găsit formulă prin care turismul românesc poate fi resuscitat și, de ce nu, așezat la loc de cinste în Europa, așa cum ar merita o țară cu potențialul și versatilitatea României.

Read More

Radu Fusea, fondatorul Travlocals.com, invitat de Ziarul Financiar, in rubrica Afaceri de la Zero

Antreprenorul Radu Fusea a pariat pe o platformă prin care promovează turismul tradiţional şi a lansat în de­cem­brie 2019 travlocals.com, un site unde adună casele vechi şi restaurate, conacele vechi, castelele transformate în pensiuni turistice pentru persoanele care caută cazări tradiţionale în ţară.

Read more

Travlocals.Com: 10 Reasons To Spend Your Next Vacation In Romania

Romania is one of the most conservative countries in the world and, at the same time, one of the fewest places where you can still experience an archaic lifestyle. And this confers it a huge touristic potential, being recommended by many media outlets as a top European travel destination in the past years.

The new platform Travlocals.com is revealing the reasons why you should spend your next vacation in Romania.

Read more

Radu Fusea, interviu pentru platforma Turism2.0

L-am invitat pe Radu Fusea, fondatorul site-ului de bookings TravLocals.com să împărtășească cu cititorii Turism 2.0 experiența sa în demararea acestui proiect.

Read more

Radu Fusea, interviu pentru Art&Craft, retailer promotor al traditiilor romanesti

Seria interviurilor cu oameni frumosi care si-au pus amprenta asupra Romaniei prin forte proprii continua. Astazi stam de vorba cu Radu Fusea, antreprenor si fondator al platformelor de turism Wildventure.ro si Travlocals.com, platforme ce promoveaza turismul traditional si ce aduna case traditionale autentice, conace sau castele, glampinguri si casute in copac, bungalow-uri si alte tipuri de cazare spectaculoase.

Read more

Ioana Mihalca, Jurnalist Digi 24, despre platforma Travlocals.com

Case tradiționale, mâncare locală, peisaje pitorești și oameni simpli, cum puțini mai sunt. Le găsiți pe toate pe platforma Travlocals.com.

Știu, ceea ce am scris în titlu pare visul oricărui călător îndrăgostit de tradiție și de autenticitate. Un loc în care să găsească România de altădată, un pic adaptată nevoilor zilelor noastre. Ei bine, vă anunț că de la începutul lunii decembrie, visul a devenit realitate.

Read more

8 reasons not to ever visit Romania

Romania is the country from the European Union which attracts the least foreign tourists, according to the latest statistics of NIS, in 2019. Although it is one of the most spectacular countries from Europe, the poor promotion strategy repelled tourists just like 2 magnets of the same pole repel each other.

The Travlocals.com booking platform, focused on locally oriented experiences and premium rural tourism aimed to tear apart these 8 reasons you should never visit Romania.

Read more

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…