Casa Soarelui, cazare tradițională în Delta Dunării și excursii în locuri unice

Casa Soarelui, cazare tradițională în Delta Dunării și excursii în locuri unice

Casa Soarelui, cazare tradițională în Delta Dunării și excursii în locuri unice 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Vă doriți o vacanță într-un loc impresionant? Am descoperit o cazare spectaculoasă chiar în România, iar astăzi vă ducem într-acolo. Mergem în Delta Dunării, la Casa Soarelui, locul unde vă veți găsi liniștea și relaxarea pentru suflet, trup și minte. Ajungem, mai exact, în Murighiol.

Cazarea tradițională o veți zări făcându-vă cu mâna, îmbrăcată într-un albastru pur, cu acoperiș din stuf si decoruri atent sculptate. O emoție ce vă cheamă înăutru. Haideți să o descoperiți, farmecul nu se încheie aici!

casa soarelui murighiol

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva concediul in Delta Dunării. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătură direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea acestui proiect din care toată lumea are de câștigat.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Vizitați Delta Dunării, cel mai sălbatic loc al Europei

Ajunși în Murighiol nu rămâne decât să vă relaxați, fie la plajă, la pescuit, fotografiind luxuriantul peisaj, admirând natura, sălbăticia și plimbându-vă cu barca printre cele mai pitorești zone din Delta Dunării.

Planificați-vă escapade scurte de la Murighiol, pentru că veți vedea niște locuri wow.

Descoperiți cea mai veche cetate din România, cetatea Argamum, aflată pe malul lacului Razim. Drumul cu mașina se oprește și începe aventura la pas. Aproximativ o oră printre cărări cu vestigii ce datează din mijlocul secolului al VII-lea î. Hr., acompaniați de sălbăticia naturii și de orizontul cerului ce dansează impreună cu lacul. Scoateți la suprafață spiritul vostru explorator, fiți curioși, faceți poze pentru că trăiți un moment istoric.

La aproximativ 5 minute de mers pe jos de la cetatea Argamum se află Capul Doloșman, un loc unde lumea se rupe de realitate. O zonă stâncoasă, cu vegetație de câmp, apa întinsă pe suprafețe infinite și cerul parcă ușor de atins la o săritură. Cum să fie realitate?! Priviți, minunați-vă și mergeți să vedeți cu proprii ochi! Puteți face plajă, simțindu-vă ca într-o țară exotică.

Apoi vă puteti aventura intr-o excursie cu cu barca pe canalele spectaculoase ale Deltei Dunării. Insula Sacalin, poate cea mai sălbatică plajă din România, vă asteaptă. Zona este un paradis unic, ascuns, ce adăpostește o varietate de păsări, mamifere și reptile. Apele din jurul ei scaldă pești fosile, precum sturionii sau plante rare, precum varza de mare.

Casa Soarelui, concediu memorabil în Delta Dunării

Ați găsit vreodată un loc de unde n-ați mai vrut să plecați? E liniște, e vacanță, e relaxare. Cât ați așteptat acest moment…

Casa Soarelui își deschide porțile pentru voi, vă împlinește dorințele, invitându-vă într-un loc cu suflet, unde ați vrea să ramaneți pe veci. Îmbinând simplitatea și tradiția locului, această gospodărie adăpostește două căsuțe de poveste, sculptate și pictate în culori vesele, specifice zonei, cu cu acoperișuri de stuf.

 

casa soarelui murighiol

cazare traditionala delta dunarii

cazare traditionala delta dunarii

Înăuntru camerele sunt împodobite cu straie populare: perne țesute cu motive tradiționale, ștergare, obiecte de ceramică. Mobilierul sculptat vă oferă prilejul să simțiți mirosul veșniciei. Baia poartă amprenta epocii trecute, fiind foarte elegantă. Somnul se instalează rapid intr-un loc atat de relaxant, cum veti gasi la Casa Soarelui, deoarece calmul dăinuie în fiecare colț.

cazare traditionala delta dunarii

cazare murighiol

cazare murighiol

casa soarelui murighiol

casa soarelui murighiol

casa soarelui murighiol

casa soarelui murighiol

casa soarelui murighiol

E timpul să mergeți într-un concediu de vis în România. Pregătiți bagajele și porniți la drum!

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Visați o vacanta de vis in Delta Dunarii, să stați pe plaje sălbatice, să pescuiți, să ascultați susurul lin al apei, să vedeți peisaje unice si locuri misterioase. Veți ramane cu amintiri pe viață. Haideți la Casa Soarelui, locul idilic care vi le poate oferi pe toate!

Aceasta experienta in Delta Dunarii poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazda, fara taxe si comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, le vom putea demonstra utilitatea si le vom putea dezvolta mai departe. 

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…