Dragonfly Gardens: Unicul glamping urban din România

Dragonfly Gardens: Unicul glamping urban din România

Dragonfly Gardens: Unicul glamping urban din România 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Escapadele la glamping ne-au fascinat mereu, dar ne-am întrebat cum ar fi oare o astfel de experiență într-o grădină urbană. Astăzi avem ocazia unui astfel de experiment chiar în centrul orașului Brașov. Incredibil, nu?

La Dragonfly Gardens, unicul glamping urban din România, ne-am îndeplinit visul. Aceștia pun la discreție corturile de glamping, iar noi aducem voia bună. Bun pact, se lasă cu amintiri și dorințe de revenire, vă spunem de pe acum. Sigur sunteți curioși unde e locul feeric.

dragonfly gardens

glamping urban

Dragonfly Garden se află foarte aproape de obiectivele turistice. Chiar si asa, glampingul urban este ferit de freamătul unuia dintre cele mai turistice orașe din România. Liniștea, confortul, discreția și cufundarea în natură sunt premisele unei vacanțe memorabile.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența, direct de la gazda. Gratie noii noastre platforme, Travlocals.com, veti beneficia de cel mai bun pret, fara taxe suplimentare. Cu ajutorul acesteia, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile, politica de rezervare, având parte de o vacanță unică în România.

10 obiective turistice de neratat în Brașov

Brașov este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, grației arhitecturii bine conservate, a străduțelor pietruite, a legendelor și a muntelui, care vă vor anima să străbateți cărările cât e ziulica de lungă. La fiecare pas Brașovul e demn de imortalizat, noi am făcut sute de poze doar într-o zi. 

Piața Sfatului, unde stând pe o bancă puteți lua pulsul orașului, în jur tronează clădiri antice, frumos colorate, porumbei ce încântă zona, muntele care zâmbește și vă ademenește spre vârful Tâmpa. Cam de aici începe dragostea pentru Brașov a oricărui călător . Drumul poate continua in orice directie, pentru că Brașovul are obiective turistice la fiecare pas.

Noi am mers După Ziduri, un loc în care susurul râului vorbește, iar poarta pe sub care treceți este un portal către o altă lume. De acolo urcați scări infinite spre bastioane cu povești. Intrați în fiecare și descoperiți-le. Cărarea continuă prin pădure, unde se ajunge la un loc cu vedere panoramică asupra orașului. De vis!

Tot prin pădure, în explorare, fără vreun plan stabilit, mergem să aflăm ce ne așteaptă. Am dat peste o pisică, singură își făcea veacul pe-acolo, am rugat-o să ne fie ghid și ne-a condus spre baza pădurii de unde am descoperit alte obiective turistice: Bastionul Țesătorilor, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Artă, Poarta Șchei și Poarta Ecaterinei, o poartă de basm, cu acoperiș asemeni unui turn de castel.

Vă spuneam că în Brașov am aflat multe legende. Una dintre cele mai frumoase este cea a celebrei străduțe, Strada Sforii. Se spune că în perioada medievală îndrăgostiții care se sărutau aici erau destinați să rămână împreună toată viața.

Dragonfly Gardens: Cazare la corturi de lux în inima Brașovului

Dacă ați visat vreodată să dormiți în mijlocul naturii, privind stelele pe cerul infinit, să aveți confortul hotelier și să fiți la câțiva pași de cele mai frumoase obiective turistice, vă puteți trezi. Acum a devenit realitate. O realitate posibilă doar la Dragonfly Gardens, unicul glamping urban din România.

 

dragonfly gardens brasov

dragonfly gardens brasov

dragonfly gardens brasov

glamping urban romania

glamping urban romania

glamping urban romania

cazare glamping brasov

cazare dragonfly gardens

bucatarie glamping

cazare dragonfly gardens

Corturi de lux vă așteaptă într-o grădină de basm. În interior, patul confortabil e perfect pentru un somn odihnitor. Luminile ambientale creează romantism, iar fericirea este dată de bolta stelară văzută din pat.

Diminețile relaxante încep pe terasa din lemn, unde micul dejun este servit. Papilele se delectează cu gem tradițional pe pâine de casă, suc natural, cafea, cereale cu lapte ori iaurt.  Desertul este oferit de hamace, care vă vor face să visați cu ochii deschiși.

E timpul să mergeți într-o vacanță a relaxării, învăluită de peisaje și locuri deosebite ale Brașovului. Pregătiți bagajele și porniți la drum!

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Planificați următoare vacanță în Brașov? Sunteți în căutarea unei cazări? Locul perfect e aici, la Dragonfly Gardens. Corturi de lux vă așteaptă într-o gradină urbană să relaxati ca nicaieri altundeva, îmbinand confortul contemporan cu aerul curat si trilurile de pasarele.

Veti putea rezerva experienta prin intermediul platformei noastre, Travlocals.com, beneficiind de cel mai bun pret, fara taxe suplimentare.

Utilizand serviciile noastre, vom putea demonstra partenerilor utilitatea proiectului, obtinand finantari pentru dezvoltari ulterioare.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…