Cabana din Groapa Frumoasă: Experiență în mijlocul naturii alături de prieteni

Cabana din Groapa Frumoasă: Experiență în mijlocul naturii alături de prieteni

Cabana din Groapa Frumoasă: Experiență în mijlocul naturii alături de prieteni 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă prezentăm Cabana din Groapa Frumoasă, o cazare ideală pentru un grup de prieteni.

Situată în Valea Glajeriei, județul Brașov, într-un loc înconjurat de fortăreața naturii și împrejmuit de aer curat și liniște, cabana se întrevede după copaci. Nu este singură, alături de ea un foișor cu grătar din cărămidă, masă cu bănci din lemn, un leagăn din lemn și un baldachin fac cu ochiul.

Cabana din Groapa Frumoasă

Haideți la o degustare de palincă și aflați cum se produce, descoperiți frumusețea unei păstrăvării și distrați-vă pe ATV-uri sau la Paintball.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Degustare de palincă, bucate din pește și descoperirea distracției

„Pentru bucurie trebuie sacrificiu!”, spune o vorbă bătrânească, așa că dacă vreți să vă bucurați cu toții de gustul palincii, o puteți lua la pas de la Cabana din Groapa Frumoasă. Veți străbate un drum frumos de aproximativ o oră, printre pajiști, unde muntele vă va fi în permanență alături. Și după o excursie cu râsete, amintiri și noi momente create veți ajunge la Palincăria Transilvania.

Acolo veți fi întâmpinați de oameni zâmbitori, care împărtășesc povești ale distileriei și vă servesc cu băuturi cu gust autentic românesc, ce au câștigat locuri de top la concursuri.

Palinca este produsă în mod tradițional după rețete transmise din generații in generații, la foc cu lemn, distilată doar din fructe procurate din zonă. Desfătați-vă papilele cu palincă din caise, mere, pere, prune, gutui, cireșe, vișine și fructe de pădure.

După experiența memorabilă, pașii cotesc spre cabană. Acolo veți face planul pentru a doua zi.

A doua zi, cum soarele se arată printre ramurile copacilor, e timpul să mergeți la Păstrăvărie. La 5 minute cu mașina de cabană se află Păstrăvăria Valea Glajeriei. Admirați spectacolul păstrăvilor, în mijlocul munților, care spun: „luați-mă pe mine, ba pe mine!”. Gazda vă va oferi câteva ponturi cum să îi preparați la grătar, ca să iasă delicioși.

După un asemenea ospăț, o odihnă binemeritată, vedeți că ceasul e tânăr, așa că ce mai puteți face?

Haideți la Centrul de echitație, aflat la 12 minute de Cabana din Groapa Frumoasă. Aici vă puteți plimba cu atelajele, cu sănii și puteți chiar să luați lecții de echitație.

Tot in zona puteți să închiriați ATV-uri, snowmobiluri, buggy și să vă distrați cu prietenii pe cărări de munte, spre Valea Mălăiești. Puțină joacă nu strică, așa că vedeți cine câștigă la Paintball, Tirul sportiv cu pușca sau arcul.

După atâtea activități, noaptea s-a instalat, spunându-vă că e timpul de povești în cabană.

Cabana din Groapa Frumoasă: cazare la munte ideală pentru un grup de prieteni

Cabana din Groapa Frumoasă se află la marginea pădurii, în Valea Glajeriei, județul Brașov, fiind ideală pentru un grup de prieteni și nu numai.

Amplasată în mijlocul naturii, aici se uită de zgomotul agitat al orașului, iar liniștea se instalează prin vocea naturii și a râsetelor celor dragi.

cabane bucegi

Cabana farmecă încă de la intrarea în grădină. O construcție din butuci de lemn, cu geamuri în care se reflectă pădurea, vă cheamă înăuntru.

Interiorul dezvăluie calm, observându-se cum totul a fost realizat cu suflet în cel mai mic detaliu: tablouri cu mușchi de copac în loc de poze, butuci de copac pe post de noptiere, paturi moi, băi moderne și bucătărie utilată complet. Cabana dispune de patru dormitoare, cu o capacitate pentru 9 adulți și 5 copii.

top cabane bucegi

Cabana din Groapa Frumoasă

Cabana din Groapa Frumoasă

cazare Cabana din Groapa Frumoasă

cabane busteni

top cabane montane

cabane la munte

Cabana din Groapa Frumoasă

Pe cărare, în timp ce ați mers spre cabană, v-a atras foișorul. Acolo vă și imaginați ce bucate de excepție veți pregăti, în timp ce pe balansoar și pe baldachin vă veți odihni gândurile și veți sta la povești până la răsărit.

cabane izolate romania

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

Rezervați-vă singuri experiența!

Vă doriți o ieșire de câteva zile, la munte, cu prietenii? Haideți la Cabana din Groapa Frumoasă, în județul Brașov. Să mâncați pește la grătarul din foișorul curții, să aflați secretele pregătirii pălincii, să gustați peste 5 tipuri de pălincă, să vă distrați pe ATV-uri, pe snowboard-uri, la Paintball și pe cărări de munte.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…