Casa De Mare: cazare cu piscină, aflată pe o plajă retrasă din Olimp

Casa De Mare: cazare cu piscină, aflată pe o plajă retrasă din Olimp

Casa De Mare: cazare cu piscină, aflată pe o plajă retrasă din Olimp 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Numărăm zilele până când începe oficial sezonul estival. Mai sunt puține și ne imaginăm cum vom sta pe plajă, vom atinge nisipul fin și vom auzi marea. Cu aceste gânduri în minte, astăzi vă povestim despre Casa De Mare, o cazare pe plajă, în Olimp, care are piscină.

Casa De Mare este un complex cu aspect mediteranean, situat pe o plajă retrasă, unde vegetația luxuriantă, cu umbra ei și cu adierea mării vă vor face să visați.

Haideți să adunați scoici, să mâncați pește proaspăt și să vă relaxați!

casa de mare, olimp

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce activități să faceți în vacanța la mare?

Știm că nu vreți să vă desprindeți de plajă și de apa mării, doar așteptați un an întreg ca să mergeți la mare. Însă dacă într-o zi valurile dansează cu patos și nu vă primesc în joc, uite ce puteți să faceți în apropiere:

Casa De Mare are o piscină care pare că se unește cu marea, în jurul ei este nisip, așa că vă puteți bucura de înot în fiecare zi.

Dacă doriți să faceți ceva diferit la mare, mergeți la Paradis Land. Acesta se află în pădure, la 5 kilometri de Casa De Mare și este un parc de aventură, cu trasee prin copaci, atât pentru copii (de la 4 ani în sus), cât și pentru adulți. Traseele au grad de dificultate diferit, adaptat fiecărei vârste. Tot în parc aveți biciclete ca să vă plimbați pe cărările din pădure.

Puteți să încercați peretele de cățărare, traseul cu 11 tiroliene, Airsoft sau Tir cu arcul. Pentru o doză de adrenalină, alegeți traseul cu bicicleta suspendată pe poduri. Să înceapă distracția! Cine credeți că este cel mai curajos dintre voi? În parc nu aveți voie cu apă și mâncare din exterior, însă găsiți înăuntru o mică terasă. De ținut minte! Luați-vă teniși sau adidași comozi, o bluză cu mânecă lungă dacă vi se face frig și mănuși de protecție, ca să nu aveți urme de bătături de la trasee.

La 10 minute de mers cu mașina de la Casa De Mare se află una dintre cele mai mari herghelii din Sud-Estul Europei, Herghelia Mangalia. Aceasta a fost înființată în 1928. Aici aveți ocazia să admirați cea mai veche rasă din lume, Rasa Pur Sânge Arab. O plimbare pe cal este benefică stării de bine, deoarece conexiune om-animal nu se poate compara cu nimic. Copiii se pot plimba pe ponei. Puteți să vă plimbați și cu trăsura, ca să resimțiți aerul boem de altădată. Dacă mereu v-ați dorit să începeți cursuri de călărie, aici dorința vi se îndeplinește.

Casa De Mare: Cazare cu piscină pentru o vacanța de vară memorabilă

Casa De Mare se află în Olimp, fiind un complex în stil mediteranean, situat pe o plajă cu tentă sălbatică, unde natura îmbrățișează nisipul și marea.

Complexul dispune de o vilă și de căsuțe în pădurea de pe plajă. Interiorul dezvăluie simplitate și liniște, într-un confort modern, care vă fac să simțiți că sunteți într-adevăr în vacanță.

cazare pe plaja cu piscina

cazare la mare cu piscina

top cazari cu piscina

casa de mare, olimp

Piscina este de tip infinity, creând senzația contopirii cu marea. Răcoriți-vă cu fresh-uri de la beach bar și stați în leagăne în timp ce savurați băuturile.

Dimineața vă treziți cu peisajul mării, iar micul dejun inclus în prețul de cazare, vă așteaptă. La ora amiezii, prânzul este tot inclus în prețul de cazare. Mâncarea este delicioasă!

case pe plaja romania

casa de mare, olimp

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați unde să vă petreceți concediul de vară? Casa De Mare, aflată în Olimp, este pentru cei care caută liniștea, o plajă retrasă și marea aproape. În zilele cu valuri spumoase vă relaxați în piscină. Iar după plajă și un somn de o oră, puteți merge la parcul de aventură și la herghelie.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…