Casuta Bunicii – un loc idilic, la poalele Bucegilor

Casuta Bunicii – un loc idilic, la poalele Bucegilor

Casuta Bunicii – un loc idilic, la poalele Bucegilor 960 637 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astazi va purtam cu noi intr-o calatorie de basm, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania. Am mai trecut pe aici in urma cu ceva timp, atunci cand va prezentam Amfiteatrul Transilvania sau Casuta cu Pridvor. Locatia de astazi nu este cu nimic mai prejos, oferind aceleasi peisaje mirifice, dominate de panoramele asupra Muntilor Bucegi si asupra Pietrei Craiului.

Amplasata in Simon, Bran, pe dealul Balaban, Casuta Bunicii te transpune in viata satului pitoresc din urma cu sute de ani. Aici traditiile sunt bine conservate, iar oamenii care nu s-au indurat sa se rupa de radacini si au ales sa-si duca traiul in batatura parinteasca sunt parca mai puri.

Zgomotoul infernal al oraselor este inlocuit de zurgalaii cailor, de glasul oitelor care pasc nestingherite pasunile bogate ale Carpatilor sau de sunetul pasarilor, unele dintre ele pe cale de disparitie. Mirosul de noxe intra in antiteza cu aerul curat de munte, fiind uneori condimentat cu miresme de flori sau lapte proaspat.

Casuta Bunicii este unul dintre proiectele turistice pentru care noi am luat decizia sa lansam Wildventure Romania. Asadar, tiparul este cel cu care ne-am obisnuit cititorii.

O casuta traditionala cu arhitectura superba, construita in anul 1910 si restaurata recent pentru a putea primi oaspetii iubitori de turism rural in cele mai bune conditii.

Mobilierul se afla in deplina armonie cu specificul arhitectural al zonei, doar baile interioare si bucataria complet utilata amintindu-ti ca te afli, totusi, in secolul 21.

La Casuta Bunicii pot fi gazduite 4 persoane, rezervarea facandu-se doar pentru intreaga unitate. Cele doua camere duble de care dispune au fiecare cate o baie proprie. La acestea se mai adauga un living spatios, cu semineu, o bucatarie complet mobilata si utilata, o baie de serviciu si o sauna cu dus.

La exterior, veti avea la dispozitie o gradina de 7000 mp care va asigura un grad ridicat de intimitate. In aceasta gradina ce dezvaluie peisaje superbe oriunde ai privi este amenajata si o zona de barbeque.

Casuta Bunicii poate fi rezervata integral pentru un pret de aproximativ 120 Eur/noapte, insa acesta poate varia un functie de sezon.

Daca v-ati hotarat sa creeati o noua amintire pe care sa o purtati in suflet pe veci, puteti rezerva aceasta locatie utilizand cea mai exclusivista platforma turistica din Romania, Travlocals.com.

Astfel, veti evita plata oricaror alte taxe sau comisioane percepute de alte platforme.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…