Documentar Wild Carpathia

Documentar Wild Carpathia

Documentar Wild Carpathia 1366 768 Wildventure

Vizionarea acestor documentare in urma cu 5 ani, m-a facut sa constientizez ca autoritatile romane sunt total incompetente pe segmentul turismului. Intr-o tara cu potential turistic extrem de ridicat, kitsch-ul este in floare si pare sa acapareze iremediabil zonele pitoresti, cunducand la o eliminare completa a traditiilor si la o afectare grava a naturii datorita dezvoltarii iresponsabile.

Din fericire, astfel de documentare care au fost distribuite masiv in mass media, cateva ONG-uri si tineri cu viziune au reusit sa conduca Romania pe un nou trend, care ia din ce in ce mai multa amploare. Este vorba despre intoarcerea la identitatea natioanala cu tot ce implica asta (traditii si obiceiuri, arta culinara, etc.).

Noi vom continua sa promovam prin intermediul acestui site toate unitatile turistice autentice, toate satele pitoresti si obiceiurile specifice. Proiectul nostru nu se rezuma doar la atat. Fiti cu ochii pe noi!

Daca aveti mai mult timp la dispozitie, puteti viziona si celelalte 2 parti ale documentarului Wild Carpathia, pe care le vom atasa mai jos.

Sursa video: www.wildcarpathia.tv

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…