Tiny House BF, o vacanță altfel în Gorj, România 

Tiny House BF, o vacanță altfel în Gorj, România 

Tiny House BF, o vacanță altfel în Gorj, România  870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Tiny House BF este basmul scris într-o comună liniștită de la poalele sudice ale Carpaților Meridionali. Este vorba de Baia de Fier.

Acolo a fost plăsmuită o căsuță mică, dar spectaculoasă și echipată cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur în care să descoperiți atracții și obiective turistice mai puțin cunscute din județul Gorj.

tiny house BF

Această structură interesantă poate găzdui patru turiști, așa că lăsați departe șoselele aglomerate, poluate și blocurile gri, luați-i pe cei dragi și porniți la drum.

Vă veți da seama că ați ajuns aici când natura vă va saluta din toate părțile, când aerul îl veți simți revigorant și când nu veți mai auzi decat glasul naturii.

Haideți într-o vacanță altfel în România!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Stați în hamacele suspendate deasupra lumii

Știți când căutați să faceți altceva, să ieșiți din rutină și să vă creați amintiri de spus mai departe?

La Baia de Fier, pe lângă vacanța în tiny house, se află locuri impresionante. Astfel, la 5 km de Tiny House BF, puteți trăi una dintre cele mai spectaculoase experiențe ale vieții voastre, la Hamace între stânci. Locul este unic în lume și a intrat în Cartea Recordurilor în februarie 2020.

Curaj, puteți, trebuie doar să vreți! Așa cum spune organizatorul experienței, Gabriel Dan Chiriac:

,,Aici e un loc în care ești pus față în față cu tine însuți și unde fiecare decide dacă este pregătit să treacă la un nivel superior, să lase deoparte frica și să se descopere. Mai devreme sau mai târziu, asta face parte din jocul vieții, pe care, trăind o viață obișnuită, fără sporturi extreme, nu o puteți depăși. Pragul psihologic este mai greu, fizic fiecare dintre noi corespunde pentru traseu”.

Ca să ajungeți în hamacele de la altitudine, străbateți un traseu de Via ferrata cu porțiuni abrupte și peisaje spectaculoase, iar deasupra stâncii în care se află Peștera Muierii, veți zări uimirea – hamace suspendate la 200 de metri, care vă atrag ca într-o vrajă a relaxării.

Ați alergat destul la lucru, la treburile casnice, acum e un moment doar pentru voi.

Bine de știut: Experiența inedită trebuie rezervată cu minim două săptămâni înainte. Se plătesc în jur de 50 de lei, cost care include închirierea echipamentului necesar (ham cu două carabine de siguranță și cască de protecție), ghidare pe tot parcursul traseului montan și relaxare de o oră și jumătate în hamacele inedite. Contact: White Wolf Club.

În timp ce vă delectați deasupra lumii, priviți norii așa aproape de voi și vedeți spectacolul naturii, să știți că sunteți speciali pentru că ați îndrăznit să faceți asta. Cu acest gând să plecați din vacanță și să-l luați cu voi peste tot de acum încolo!

Descoperiți Pădurea colorată, căsuța răsturnată și creați obiecte din lut

La 5 km de Tiny House BF este Pădurea Colorată, un loc liniștit, care a fost creat ca proiect artistic cu implicații sociale vis-a-vis de conștientizarea tăierii ilegale de păduri.

La 5 minute de mers pe jos de la Pădurea Colorată se află o construcție bizară – o căsuță răsturnată, care este unică în România. Veți avea senzația că mobilierul cade pe voi, veți râde și veți face niște poze senzaționale.

casuta rasturnata romania

Sursfă foto: Facebook Căsuța Răsturnată

La 20 de minute de Pădurea Colorată se află o așezare de poveste și cu povești, Horezu, cunoscut și ca orașul ceramicii românești. Veți fi fermecați instantaneu de multitudinea vaselor din ceramică, de culori și motive care mai de care mai interesante.

Mergeți la Ceramica Pietraru, atelierul unui localnic transformat în punct turistic.

Prima dată faceți un tur prin atelier ca să admirați colecția frumoasă de obiecte lucrate în lut, apoi luați chiar voi o bucată de lut și jucați-vă până când iese o farfurie, un ulcior, o oală, o cană, o vază sau o figurină amuzantă.

Veți afla din povești că olăritul este practicat de secole, iar simbolul reprezentativ al zonei este cocoșul, el fiind paznicul solar împotriva necunoscutului.

Descoperiți poveștile fascinante ale localnicilor și încărcați-vă cu bucurie.

Tiny House BF: O cazare inedită, în Gorj

Tiny House BF se află în Baia de Fier, județul Gorj, în mijlocul naturii, departe de agitatia urbană.

tiny house baia de fier

Căsuța, imbrăcată în veșminte de lemn, cu ferestre generoase, poate găzdui 4 turiști, fiind alcătuită din două dormitoare, un living cu bucătărie utilată complet și o baie.

Tiny House BF are o terasă, unde puteți să serviți masa ori să stați la povești, noaptea fiind luminată de cerul plin cu stele și de multe beculețe. Tot pe terasă, când vreți să vă odihniți puteți să stați pe șezlonguri.

Seara, în grădină vă așteaptă terasa, grătarul și liniștea, ingredientele perfecte pentru un sfârșit de zi memorabil.

Diminețile sunt altfel când vă treziți și simțiți iarba sub tălpile voastre, când mai zăriți câte o căprioară și când, în zilele roditoare, mâncați chiar din livadă.

Pregătiți bagajele și haideți într-o vacanță din care nu veți mai vrea să plecați.

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați ceva diferit pentru vacanța voastră? Vreți să vedeți peisaje spectaculoase, să fie liniște în jur și să aveți parte de confort? Haideți la Tiny House BF, în Baia de Fier. Urcați pe stâncile abrupte și experimentați statul în hamace la 200 de metri altitudine. După porția de adrenalină, relaxați-vă inima care zburdă prin modelarea lutului la Horezu.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…