Tripsylvania: Tiny house cu ciubăr și priveliște de care te îndrăgostești pe loc

Tripsylvania: Tiny house cu ciubăr și priveliște de care te îndrăgostești pe loc

Tripsylvania: Tiny house cu ciubăr și priveliște de care te îndrăgostești pe loc 870 555 Wildventure

Tripsylvania – Rezervă Acum!

Astăzi te provocăm să îți iei partenerul și să fugiți într-o escapadă romantică la peste 1200 de metri altitudine, intr-un loc unde este pustiu, liniște, aer curat și natură splendidă oriunde ai privi. Iti prezentam TripSylvania, un tiny house cu ciubăr pentru escapade de povești.

tripsylvania tiny house romania

 

TripSylvania se află în mijlocul naturii, în satul Șirnea, județul Brașov.

Capacitatea de cazare este pentru două persoane, iar micul dejun savuros este inclus în preț.

Haide să te relaxezi!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Descoperă satul Șirnea

În escapada de cuplu, poate ai vrea să stai toată ziua în pat, să privești pe fereastra uriașă, să te uiți la Netflix, să te destinzi în ciubăr și să lași timpul să treacă fără vreo grijă.

Dacă ai de gând să pornești prin împrejurimi, ai câteva obiective de vizitat.

Muzeul Satului Nicolae Frunteș

Satul Șirnea este primul sat turistic atestat din România, în anul 1968.

La 1 minut de mers pe jos de la TripSylvania, găsești Muzeul Satului Nicolae Frunteș. Bazele muzeului au fost puse din anul 1965, în cadrul cercului școlar, unde căutătorii de comori, elevii și cetățenii din sat, adunau diferite piese etnografice, care erau expuse la Căminul Cultural Șirnea.

ce sa vizitezi in sirnea

Sursă foto: http://www.muzeulsirnea.ro/

În prezent muzeul este organizat pe mai multe expoziții:

  • practicarea oieritului, a prelucrării laptelui și a lânii; prezentarea uneltelor de prelucrare a lemnului;
  • istoria locală – port popular local și zonal, interior cameră țărănească;
  • viața la școală;
  • evoluția sporturilor de iarnă în localitate – poți să admiri schiuri vechi impresionante.

Muzeul găzduiește și câteva piese unice, precum o carte de rugăciuni din 1700, care este îmbrăcată în piele de vițel.

În sine, muzeul este o poartă spre trecut, care completează perfect tihna pe care o cauți în această vacanță. Pentru a vizita muzeul, anunță ghidul la numărul de telefon: 0740123224

Am aflat că în Decembrie 1968, în Șirnea a fost amenajată prima pârtie de schi cu nocturnă din România și încă ar fi practicabilă pentru sporturile de iarnă.

Tradiții respectate cu sfințenie, pe care în puține locuri din lume le mai vezi

Luând la pas satul ai să vezi case vechi, unele și de 150 de ani, dar ai să întâlnești și oameni primitori, iubitori de tradiție. În zilele de sărbătoare, satul Șirnea capătă viață, sătenii îmbracă straiele populare, iar totul răsună a tradiție. 

Una dintre tradițiile zonei, care se păstrează cu sfințenie din 1975, este tradiția aprinderii flăcării olimpice (în perioada 22-23 iunie). Copiii din județ se întrec în activități sportive și artistice. Datorită acestei tradiții, România a primit în anul 2011 un trofeu din partea Comitetului Olimpic Internațional.

Seara se încheie, conform tradiției, cu Noaptea de Sânziene. Localnicii merg pe pajiști să adune flori și fac coronițe, le pun sub pernă, iar a doua zi le agață la icoanele din casă. Se spune că florile culese în acea noapte au puteri magice și se folosesc în timpul anului pentru a vindeca anumite boli.

Măsura Laptelui este o altă sărbătoare tradițională, care are loc, în general, în data de 25 iunie. Vitele din sat sunt mulse de proprietari, iar cantitatea măsurată de lapte va determina cantitatea de brânză pe care aceștia o vor primi când animalele sunt aduse de la stână.

Ce mai poți face în Șirnea?

Să te plimbi cu bicicleta, pentru că sunt 9 trasee ecoturistice numerotate de la T1 la T9.

Să străbați zona călare pe cai blânzi și frumoși.

Să bați la porțile localnicilor, să îmbraci port popular, să afli rețete vechi și lecții de viață.

Tripsylvania: Escapadă romantică într-un loc pustiu

Într-un sat pitoresc, unde timpul se scurge lent, cu aer curat, liniște și peisaje spectaculoase, se află o căsuță de poveste – TripSylvania tiny house.

TripSylvania este o căsuță din lemn, cu ciubăr și geam imens, de care te îndrăgostești la prima vedere și pe care o porți în suflet etern.

cazari spectaculoase romania

Cum deschizi ușa, te întâmpină o poveste: living, TV cu Netflix, loc de luat masa, o baie, o scară spre un pat romantic la etaj și un geam uriaș prin care să vezi natura, să numeri stelele, să-ți pui dorințe.

Căsuța are o terasă pe care să servești masa în parfumul aerului de munte. Micul dejun este inclus în prețul de cazare, fiind foarte savuros. Celelalte mese pot fi aduse, la cerere, contra cost, de către gazde, de la restaurantele din apropiere.

În exterior te așteaptă un ciubăr încălzit, unde să te relaxezi complet.

Uneori cuvintele nu își mai au rostul, iar acesta este fix un astfel de moment. Lăsăm pozele să vorbească de la sine despre frumusețea și pacea de la TripSylvania.

Pregătește-ți bagajul și haide într-o escapadă romantică!

Rezervă-ți singur experiența!

Vrei să fugi departe de lumea agitată, într-un colț de liniște, unde să fii doar tu cu partenerul tău? Să aveți ciubăr, mâncare gustoasă, Netflix și timp care se scurge lent doar pentru voi? Haide la TripSylvania, în satul Șirnea, județul Brașov.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…