Căsuța din Bălnaca: Cea mai frumoasă cazare din Apuseni?

Căsuța din Bălnaca: Cea mai frumoasă cazare din Apuseni?

Căsuța din Bălnaca: Cea mai frumoasă cazare din Apuseni? 1400 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare o cazare uimitoare în micul paradis al Apusenilor. Căsuța din Bălnaca a făcut furori în online în momentul în care a apărut, iar astăzi locația poate fi închiriată.

Ești gata să pășești în minunata lume a Munților Apuseni? Hai să vedem împreună ce are de oferit această cazare.

casuta din balnaca

Căsuța din Bălnaca: Cazare inedită în stil boho

Elementele tradiționale sunt prezente în această locuință din Bălnaca, însă accentul este pus pe detalii și piese de mobilier în stil bohemian. Arhitectura rurală este adusă la cu totul și cu totul la un alt nivel.

cazare inedita in bihor

Locația pune la dispoziția oaspeților 5 locuri de cazare. Aici vei găsi un dormitor, 2 băi și o zonă comună dedicată living-ului, bucătăriei și zonei de dining.

top cazari apuseni

La parter se află un living frumos amenajat cu materiale din lemn și elemente de design în stil bohemian, o canapea și o bucătărie complet mobilată și utilată. Cuvintele ar fi de prisos, așa că lăsăm pozele să vorbească de la sine.

nooks by ady beca

Exteriorul locației pune la dispoziția oaspeților o terasă, perfectă pentru a te bucura de o cină romantică sau un mic dejun delicios.

nooks by ady beca balnaca

Căsuța din Bălnaca are în curte și o șură veche, recondiționată, destinată relaxării. Aici vei găsi un mic univers tradițional, boho, dar care se armonizează perfect cu natura ce o înconjoară.

cazare inedita in apuseni

Restaurarea casei tradiționale și a șurei vechi își lasă amprenta în inima tuturor celor care le trec pragul. Căsuța din Bălnaca este cu adevărat un loc minunat, nu-i așa?

casuta din balnaca judetul bihor

Atracții și obiective turistice în județul Bihor

Această cazare inedită se află în județul Bihor, în frumoasa regiune a Crișanei, o regiune bogată în istorie, cultură și peisaje spectaculoase. Iată câteva atracții și obiective turistice, pe care le poți vizita pe parcursul șederii tale la Căsuța din Bălnaca.

Peștera Fugarilor, Peștera Casa Zmeilor, Peștera Vadu Crișului și Peștera cu Apă se află în imediata apropiere a locației și se întind de-a lungul Crișului Repede.

Dacă ești dornic de adrenalină, la doar câteva minute distanță se află Cheile Mișidului unde poți face Via Ferrata. Zona Vadul Crișului are foarte multe trasee de Via Ferrata, fiecare de dificultate diferită și cu peisaje diferite. Dacă îți plac senzațiile tari, cu siguranță îți vom recomanda Drumul Zmeilor.

Puțin mai departe se află Lacul Vida. Acesta este faimos datorită unei vâltori din mijlocul său, care atrage turiștii ca un magnet.

Peștera Meziad este una dintre cele mai impresionante peșteri din România și are o lungime de aproximativ 2,5 km, însă doar o mică parte este deschisă publicului. Peștera Meziad este renumită pentru formațiunile sale spectaculoase de stalactite și stalagmite, dar și pentru diversele săli și coridoare, precum Sala Mare, Sala Mica, Sala Rotunda sau Sala Melcului. În plus, în peșteră se găsesc numeroase specii de lilieci și insecte, precum și râuri subterane și lacuri.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și atracții turistice din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…