AScape Kaban: A-frame cu jacuzzi într-o zonă spectaculoasă din Bucovina

AScape Kaban: A-frame cu jacuzzi într-o zonă spectaculoasă din Bucovina

AScape Kaban: A-frame cu jacuzzi într-o zonă spectaculoasă din Bucovina 675 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cauți o cabană pentru tine și prietenii tăi? AScape Kaban este o cabană cu jacuzzi și multe facilități premium.

Hai să vedem de ce poate fi aceasta alegerea potrivită pentru vacanța ta în Bucovina.

ascape kaban

AScape Kaban: Liniște și confort într-o cabană din Broșteni

Situată în cel mai mare oraș din România ca suprafață (nu, nu e Bucureștiul, ci Broșteniul), cabana pune la dispoziție maxim 12 locuri de cazare în 5 dormitoare. La parter se află un living generos, open space cu bucătăria. Spațiul este suficient pentru a te putea bucura de un mic dejun copios alături de toți prietenii tăi, dar și de o seară liniștită în livingul cabanei.

cabana brosteni

Tot la parter se află și 2 dintre dormitoare și o baie.

AScape Kaban brosteni

cabana suceava

Etajul cabanei este compus din celelalte 3 dormitoare duble și o baie comună.

AScape Kaban suceava

Exteriorul AScape Kaban este poate mai spectaculos decat interiorul. Cu o terasă spațioasă, o canapea confortabilă și un jacuzzi, acesta este locul perfect pentru a te relaxa și admira măreția munților.

cabana cu jacuzzi suceava

De asemenea, tot la exterior se află și o zonă de grătare, o zonă pentru focul de tabără și o zonă de relaxare cu hamace.

a-frame suceava

Atracții și obiective turistice județul Suceava

Dacă relaxarea la cabană nu este suficient pentru tine, zona are multe de oferit. Astfel, poți transforma sejurul tău într-unul plin de aventură și istorie. Haide să vedem ce atracții și obiective turistice nu trebuie sa ratezi:

  • Mănăstirea Peștele – construită în anul 1994 pe un teren donat de familia Luneascu din Broșteni, iar în 1996 s-au mai înălțat stareția, trapeza și anexele.
  • Tot în apropierea Mănăstirii Peștele, se află și Mănăstirea Eden. Aceast a fost înființată în 1992, într-o zonă pitorească cu o priveliște rar întâlnită.
  • Zona are diverse trasee turistice pe care le puteți parcurge, trasee cunoscute în țara noastră și anume: Vf. Pietrosul Bistriței (1791 m) și Vf. Pietrele Doamnei ( 1634 m).

  • Piatra Șoimului este un viewpoint cunoscut în zonă.
  • Transrarăul este o zonă montană situată în Munții Rarău și este o regiune cunoscută pentru peisajele sale frumoase, pădurile dese, râurile repezi și tradițiile autentice bucovinene. Pe acest drum veți avea ocazia să experimentați tradițiile și cultura autentică bucovineană. Localnicii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor și pentru păstrarea tradițiilor populare. Activitățile în aer liber sunt nenumărate: de la drumeții și ture montane, la ciclism, pescuit și observarea păsărilor.

  • Vatra Dornei este o stațiune montană situată în apropierea orașului Broșteni. Aceasta oferă numeroase atracții și obiective turistice, în special pentru iubitorii de natură, dar și pentru cei care doresc să se bucure de activități recreative și culturale. Iată câteva dintre cele mai notabile: Muzeul Etnografic Vatra Dornei, pârtiile de ski, Parcul Central, Biserica de lemn din Poiana Stampei și multe altele.

Vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării? Pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…