Căsuța Hobbit: Vacanță de poveste în Poiana, Vâlcea

Căsuța Hobbit: Vacanță de poveste în Poiana, Vâlcea

Căsuța Hobbit: Vacanță de poveste în Poiana, Vâlcea 1599 1200 Wildventure

Căsuța Hobbit – Rezervă acum

Visăm cu ochii deschiși, ne dorim să trăim în povești, iar astăzi mergem într-o călătorie de basm, la Căsuța Hobbit. Cine ar fi crezut că putem găsi o astfel de experientă chiar în România? Locația este bine ascunsă, printre păduri și drumuri pitorești, care duc la poalele munților, în Parcul Național Cozia, județul Vâlcea.

Vom trăi propria poveste, cu un scenariu care neapărat trebuie împărtășit cu cei dragi, ca să se bucure și ei de locuri unice la noi în țară. Pornim la drum. Veniți cu noi? Ne așteaptă jacuzzi-ul cu masaj, atmosfera ruptă din lumea copilariei și peisaje de privit necontenit. 

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătură direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc, creat cu drag pentru voi, călătorii pasionați de meleagurile pitorești.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală și după, mergeți unde vă poartă sufletul.

Drumeție printre peisaje impresionante, în Parcul Național Cozia

Parcul Național Cozia are o putere magică care vă face să vă doriți să nu mai plecați de acolo. Are peisaje impresionante, o liniște debordantă, iar aerul este cocktail de sănătate și energie, oferit de natură cu dragoste pentru cei care o protejează.

Iubitorii de natură și căutătorii de experiențe frumoase își găsesc aici un loc de suflet, pentru că sunt numeroase trasee turistice, accesibile oricui. Vă propunem câteva trasee de luat la pas și de amintit peste ani si ani:

 1. Punct de plecare: Gara Turnu – Curmatura de la Troița – Muntele Scorțaru – Muchia Turneanu – cabana Cozia (1573 m altitudine). Durată: 5 – 6 ore. Marcaj: banda roșie.
 2. Punct de plecare: Mănăstirea Stănișoara – Muchia Vladesei – Durduc – Vârful Cozia (1668 m altitudine). Durată: 4 – 5 ore. Marcaj: bandă albastră.
 3. Punct de plecare: Brezoi – Valea Daneasa – Poiana tarsa (1280 m). Durată: 3 – 4 ore. Marcaj: Punct roșu.

Nu uitați, călătoriile pe munte sunt mai frumoase când aveți un rucsac pregătit cu mici provizii alimentare, o cremă cu protecție solară, o pelerină de ploaie și încălțăminte sportivă adecvată.

Relaxare și răsfăț la apele balneoclimaterice

Dacă prietenul vostru cel mai bun nu este adrenalina cutreieratului prin munți, stați fără griji, vă puteți destinde în apele balneoclimaterice, aflate în apropiere: Cozia, Căciulata și Călimănești. Acestea au proprietăți magice, ajutând în afecțiunile reumatice, respiratorii, ale tubului digestiv și ale căilor urinare. Aveți sub privirile voastre pădurea, aerul curat și tratamentul pentru trup și suflet. În plus, cei mici și cei care sunt încă copii cu inima au asigurată distracția pe tobogane.

Căsuța Hobbit: povestea unui concediu unic în România

Relaxarea, drumeția prin munte, peisajele pitorești, aerul revigorant sunt lăsate o bucată de timp deoparte, pentru că urmează noaptea, iar somnul strigă călătorii spre case. Sunteți chemați într-o poveste, la Căsuța Hobbit. O căsuță joasă, cu pereți din piatră, cu Gandalff și alte personaje din Hobbit care așteaptă să vă cunoască.

Interiorul dezvaluie mobilier din lemn, cu iz tradițional, în care culorile se joacă cu privirile voastre. Paturile sunt extrem de confortabile, iar somnul e odihnitor. Diminețile încep prin savurarea unui mic dejun la terasă, în compania necuvantatoarelor ale caror triluri nu contenesc.

 

Gustați cu poftă din această vacanță și bucurați-vă de liniște pe terasă sau în ciubărul din grădină. Dacă vreți să fiți feriți de privirile pătimașe ale naturii, în casă vă așteaptă un alt jacuzzi. Amiaza deja bate la ușă, e vremea să mâncați bucate tradiționale pregătite de gazdă ori să luați masa prin pășuni, plimbați într-acolo de o căruță.

Haideți într-un concediu de vis în România!

Rezervați-vă singuri experiența

Vă doriți un concediu de poveste în România? Vă doriți liniște, aer proaspăt, bucate tradiționale, peisajele pitorești și băi balneoclimaterice? Atunci haideți în județul Vâlcea, la Căsuța Hobbit.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice.

rezerva acumText: Alice Cazan

2 comentarii
 • Buna ziua,

  Ma numesc Anca Constantin si am facut o rezervare pentru
  Hobbit House, Cozia National Park
  Am primit mailul de mai jos, am confirmat, insa nu vad tranzactia confirmata. Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru a putea plati si face rezervarea?
  Multumesc,
  Anca

  From: Travlocals.com
  Sent: luni, 28 decembrie 2020 15:54
  To: Constantin, A.M. (Anca – Maria) anca-maria.constantin@ing.com

  Subject: Confirmation needed

  Accomodations Experiences Contact

  Hi,
  You added an email address to your account
  Click „confirm” to import the bookings you’ve made with that address

  Confirm

  Can’t see the button? Try this link: https://www.travlocals.com?st_action=confirm_order&hash=32c4be5e83a5cb8cb0fc0d90d3eba44c

  ________________________________________

  Travlocals.com – Explore the Authentic
  • About us |
  • Contact us

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…