Cazare la Castelul din Moșna: Vacanță cu iz romantic, în minunata Transilvanie

Cazare la Castelul din Moșna: Vacanță cu iz romantic, în minunata Transilvanie

Cazare la Castelul din Moșna: Vacanță cu iz romantic, în minunata Transilvanie 2000 1500 Wildventure

Castelul din Moșna – Rezervă acum

E forfotă în gânduri. Încotro să ne îndreptăm ca să avem parte de o vacanță romantică și sigură în România anului 2020? Mergem la Castelul din Moșna. Călătorim spre un sat liniștit, medieval, însuflețit de păduri și pășuni, în județul Sibiu. Veniți cu noi?

Vă așteaptă aerul curat, obiectivele turistice magnifice, bunătățile locale: mâncăruri delicioase, specialități de brânzeturi de casă, vin preparat după rețete străvechi. Tot aici, aveți ocazia să deprindeți tainele preparării pâinii de casă, a untului și a altor mâncăruri tradiționale savuroase.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat la castelul din Transilvania. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda.

Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc, creat cu drag pentru voi, călătorii pasionați de meleagurile pitorești.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Activitățile vacanței voastre: muzeu eco, picnic pe deal și explorarea misterelor din jur

Transilvania a fost dintotdeauna un loc plin de mistere, așa că acum aveți ocazia să explorați o lume de altă dată, lumea medievală. Satul Moșna și împrejurimile sale găzduiesc cetăți și fortificații care mai de care mai impresionante. Locuri numai bune de pozat și de învățat despre istoria sașilor care au transmis din generatie in generatie traditii si obiceiuri vechi de secole.

Aici aveți o listă cu obiective turistice perfecte pentru explorat: Muzeul Eco, unde puteti face un tur al cultivării plantelor medicinale și al degustării produselor din gospodăriile locale, Muzeul săsesc și românesc, cu o vastă colecție de obiecte antice și costume tradiționale vechi.

La Castelul din Moșna sau Meschen Castle, cum mai este numit, aveți ocazia să luați parte la ateliere de gătit bunătăți tradiționale, iar după să luați picnicul pe deal. Vă cântă greierii, albinele zumzăie și privirea se joacă cu peisajele pitorești. Magnific!

Cazare într-unul dintre cele mai frumoase castele din Transilvania

Drumurile și explorarea obosesc orice călător, iar când noaptea vine, cel mai frumos e să stați și să povestiți pe salteaua confortabilă a patului, în timp ce somnul vă fură in lumea viselor. La Castelul din Moșna, liniștea, feeria și tradiția vă așteaptă pentru un concediu fără griji, in deplină sigurantă sanitară.

cazare castelul din mosna

cazare cetatea mosna

castelul mosna

Experiența  vacanței are loc în încăperi datate de peste 200 de ani, cu o istorie care se citește în ziduri și decorațiuni.Camerele sunt amenajate simplu, tradițional, dar cu o pace interioară ce nu poate fi relatată în cuvinte.

cazare mosna

cazare mosna

cazare castel mosna

cazare meschen castle

cazare meschen castle

meschen castle

Micul dejun este inclus în prețul de cazare și cuprinde delicii culinare locale. Grădina spațioasă cheamă la alergat prin iarba proaspăt cosită, în timp ce soarele se înalță falnic pe boltă cerească, surprins și el de armonia și veselia satelor săsești din Transilvania.

mic dejun castelul mosna

mic dejun castelul mosna

E vremea să pregătiți detaliile următoarei voastre vacanțe, într-un refugiu magic din România, la Meschen Castle.

Rezervați-vă singuri experiența

Având în vedere contextul pandemiei, aveți o șansă unică  redescoperiți România. În Transilvania veți găsi locuri de poveste, bunătăți tradiționale pregătite după rețete străvechi, obiective turistice uimitoare, o liniște aparte și un loc izolat în care să vă refugiați oricând. Mergând pe recomandările noastre, nu veți mai fi dezamăgiți de vacanțele românești. Așa , haideți la Castelul din Mosna.

Rezervările se fac prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acumText: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…