La Bușteni poți experimenta viața nobilimii din secolul al XVIII-lea

La Bușteni poți experimenta viața nobilimii din secolul al XVIII-lea

La Bușteni poți experimenta viața nobilimii din secolul al XVIII-lea 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

O vacanta intr-un splendid conac din prima jumatate a secolului XVIII, situat chiar in inima Bucegilor, suna ca un vis greu de indeplinit  pentru multi dintre noi. IL Piccolo Castello din Busteni ar putea sa iti transfome acest vis in realitate, fiind probabil exact ceea ce cauti: o combinatie de arhitectura, arta, mobilier de colectie, lux si istorie. Toate in acelasi loc, puse parca si mai mult in valoare de privelistea catre Muntii Bucegi.

il piccolo castello busteni

Cu o istorie de peste un secol, vila Il Piccolo Castello Busteni ofera o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman, iar de pe terasa vilei puteti petrece cateva momente de ragaz, admirand vegetatia bogata, departe de tumultul cotidian. Aceasta a fost chiar un loc de inspiratie pentru scriitorul Cezar Popescu, a carui casa memoriala se afla la 15 m distanta.

Excelent intretinuta si renovata, astfel incat oaspetii sa se bucure de cel mai inalt grad de confort, vila IL Piccolo Castello Busteni este inclusa in patrimoniul romanesc. Asa cum sugereaza si numele, vila este un mic castel, bucurandu-se de o suita si doua camere duble, dintre care una cu balcon. Toate beneficiaza de TV, zona de relaxare si baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta, precum si uscator de par. De asemenea, va sunt pus e la dispozitie atat un lounge comun, cat si o bucatarie comuna bine echipata. Conexiunea Wi-fi este gratuita in toate zonele.

il piccolo castello busteni

il piccolo castello busteni

il piccolo castello busteni

il piccolo castello busteni

il piccolo castello busteni

Amplasarea este excelenta, cele mai importante si apropiate atractii find Castelul Cantacuzino, aflat la doar un kilometru distanta, Pârtia de schi Kalinderu, Buşteni – Babele si Casa memorială George Enescu.

Din fericire, Romania incepe sa ofere din ce in ce mai multe astfel de experiente. Tot mai multe conace si castele sunt deschise publicului larg, nu doar pentru a fi vizitate, ci si pentru a gazdui turisti sau evenimente. Daca doresti sa ai parte de o experienta unica, gustand din luxul nobilimii secolului al 18-lea, vila Il Piccolo Castello Busteni te asteapta cu bratele deschise.

Rezerva cazari si experiente unice in Romania

Prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea rezerva de acum necomisionat cazari si experiente unice in Romania. Case traditionale sau boieresti, conace sau castele restaurate, glampinguri sau casute in copac, pe toate le vei putea rezerva direct de la gazda, verificand in prealabil disponibilitatea si pretul, gratie unui calendar inteligent.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…