Vino la „Plai cu Peri” și experimentează tradițiile maramureșene din Săpânța

Vino la „Plai cu Peri” și experimentează tradițiile maramureșene din Săpânța

Vino la „Plai cu Peri” și experimentează tradițiile maramureșene din Săpânța 960 720 Wildventure

Plai cu Peri 

Probabil ca fiecare roman a auzit despre Cimitirul Vesel de la Sapanta, sau cel putin asa ar trebui, avand in vedere ca este un obiectiv turistic unic in lume. Chiar daca peisajele nu sunt la fel de spectaculoase precum in alte zone din Maramures, aici se afla epicentrul traditiilor locale si este un loc pe care trebuie sa-l vezi macar o data in viata. Pentru a avea parte de o experienta cat mai autentica, iti oferim si o locatie superba. La „Plai cu Peri” te vei bucura de cel mai ridicat nivel de confort si de retete culinare locale, reinventate.

Amplasata la doar 700 m de atractia principala a comunei Sapanta (Cimitirul Vesel) si la doar cateva sute de metri de granita cu Ucraina, pensiunea Plai cu Peri iti ofera posibilitatea de a cunoaste stilul de viata maramuresean, de a imbraca portul popular specific si de a inchina un pahar de palinca autentica, in cinstea celor care au plecat intr-o lume mai buna, asa cum gandesc majoritatea localnicilor despre cei decedati.

Conditiile de cazare ofera cel mai ridicat nivel de confort, fara a se abate, insa, de la arhitectura specifica locului. Atat pensiunea Plai cu Peri, cat si mobilierul din aceasta sunt confectionate in intregime din lemn masiv, de mesterii locali, renumiti pentru indemanare si bun gust.

Nici restaurantul nu se lasa mai prejos, servind retete cu specific maramuresan, preparate din ingrediente locale. Painea pe vatra, mierea din stupii proprii si gemul facut din mure culese cu mana sunt doar cateva dintre delicatesele cu care sunteti astepti la pensiunea Plai cu Peri.

Daca inca nu v-am convins sa rezervati o experienta la pensiunea Plai cu Peri, va mai oferim inca un clip de prezentare turistica a zonei si a obiceiurilor locale, o parte din el fiind filmat chiar in incinta locatiei pe care o promovam in acest articol.

Daca v-ati hotarat sa petreceti urmatoarea vacanta in Maramures, puteti rezerva cele mai frumoase experiente turistice prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Astfel, veti avea garantia celui mai bun pret, intrucat nu va trebui sa mai platiti taxe sau comisioane suplimentare.

In plus, veti putea verifica singuri disponibilitatea si pretul in functie de calendar, iar ulterior veti putea lua legatura cu gazda, solicitandu-i orice informatii considerati ca sunt necesare pentru viitorul sejur.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…