Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Trascăului

Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Trascăului

Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Trascăului 1024 683 Wildventure

La Moțica 

La nici 20 km de Turda, spre drumul ce duce catre comuna Rimetea („satul cu case albe, ascuns intr-o imensa caldare de granit”), se afla comuna Buru. Chiar in aceasta arie cu potential turistic imens, se afla o casa traditionala, in care te poti caza pentru a experimenta traditiile si obiceiurile locale. Este vorba despre pensiunea „La Motica”.

Pensiunea „La Motica” dispune de 3 dormitoare (doua dintre ele cu cate doua paturi de o persoana si unul cu pat matrimonial), o zona de relaxare (cu canapea extensibila), o baie si o bucatarie complet mobilata si utilata pentru a-ti putea oferi tot confortul necesar. Asadar, capacitatea de cazare este de 8 persoane. Chiar daca vorbim despre o constructie veche de pestea o suta de ani, aceasta a fost reconditionata, respectand toate liniile arhitecturale specifice zonei in care este amplasata, lucru pe care nu putem decat sa-l laudam si sa-l promovam.

Oaspetii vor putea face ciclism in zona, avand la dispozitie un serviciu de inchiriere de biciclete. Cei comozi se vor putea relaxa in aer liber, in zona de barbeque, acolo unde vor gasi toate cele necesare pentru a prepara o masa copioasa in mijlocul naturii.

Si daca tot va spuneam ca zona are un potential turistic foarte mare, va oferim cateva ponturi:

  • Satele Rimetea si Rimet, doua dintre cele mai frumoase asezari rurale din lume, prima dintre ele inclusa in patrimoniul Unesco, se afla la doar 6 km distanta. Le puteti vedea in video-ul de mai jos:

  • Salina de la Turda, de o frumusete inegalabila, se afla la doar 20 km distanta. O puteti vedea in clipul de mai jos:

  • Cheile Turzii se afla la 15 km distanta. Le puteti admira in clipul de mai jos:

  • Parcul Natural Apuseni se afla la mai putin de 100 km distanta:

Accesul se face foarte usor, localitatea Buru aflandu-se la 30 km de orasul Cluj si 49 km de Alba Iulia.

Daca te-ai hotarat sa petreci cateva clipe de vis in imparatia Trascaului, poti rezerva una dintre cele mai frumoase cazari din Rimetea – Coltesti prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Stai linistit, nu vei fi nevoit sa platesti nicio taxa de serviciu sau comision. Vei avea garantia celui mai bun pret si te vei putea bucura de un mijloc modern de rezervare. In plus, vei putea verifica singur disponibilitati si preturi in functie de calendar, avand ulterior posibilitatea de a contacta gazda pentru informatii suplimentare.

rezerva acum

2 comentarii
  • ma intereseaza o camera pt 2 persone , avem animal de companie; dorim mesele asigurate, voucher, 17-23 august

    • Buna ziua! Rezervarile se fac necomisionat prin intermediul platformei noastre de self booking – Travlocals.com. Daca locatiile de pe Wildventure nu se regasesc pe noua platforma inseamna ca nu mai colaboram cu ele. Zi frumoasa!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…