Cazează-te într-unul dintre puținele glamping-uri reale din România

Cazează-te într-unul dintre puținele glamping-uri reale din România

Cazează-te într-unul dintre puținele glamping-uri reale din România 1024 682 Wildventure

Camping Valea Iarului – Rezerva acum

Astazi va invitam sa cunoasteti unul dintre putinele glamping-uri din Romania: Camping Valea Iarului.

In secolul vitezei, al tehnologiei si al inertiei, timpul pare ca nu se mai masoara in secunde, ci in functie de numarul de task-uri indeplinite.

Mancam pe fuga, iubim pe fuga, iar la finalul zilei frustrarile obiectivelor neatinse ne impovareaza si ne sugruma.

Exista un loc, intr-o poiana pitita intre munti, departe de zgomotul masinilor, unde poti sa inchizi telefonul si sa dormi sub cerul liber. Sa te rupi complet de cotidian si sa te regasesti.

Este vorba despre Campingul Valea Iarului, un proiect ce ne-a captat imediat atentia si pe care vi-l vom prezenta in cele ce urmeaza.

In acest articol veti gasi toate detaliile necesare pentru a va putea rezerva singuri experienta, direct de la gazda.

Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa platiti taxe sau comisioane suplimentare.

valea iarului

Mult mai mult decat un simplu camping

Daca tocmai v-a venit in minte imaginea unui camping obisnuit, nu aveti idee cat de mult puteti gresi

Asezat intr-o zona salbatica si de-a dreptul spectaculoasa, sub crestele falnice ale Iorgovanului, in poiana de la intrarea in Valea Iarului, campingul va poate indeplini simultan doua dorinte aparent divergente.

Servicii de lux, in conditiile unei camere de hotel si comuniunea cu natura, cat mai salbatica si cat mai neatinsa de om.

Campingul Valea Iarului pune la dispoziție 42 de locuri de cazare in corturi suspendate pe punti din lemn, amenajate in stilul unei camere de hotel.

Fiecare cort este incalzit, are trei paturi confortabile, precum si o terasa mica, mobilata, in aer liber.

Prosoapele si lenjeria de pat sunt asigurate. Locatia dispune de toalete si dusuri comune, caldura necesara fiind furnizata doar de panouri solare.

Drept urmare, totul este construit din materiale ecologice. Fara betoane, cu o interventie minima asupra naturii.

camping valea iarului

camping valea iarului

camping valea iarului

camping valea iarului

camping valea iarului

glamping

glamping

Divertisment si timp liber in Valea Iarului

Ca si dotari, turistii cazati la Camping Valea Iarului mai au la dispozitie o sala de mese in natura. Asadar, au posibilitatea de a-s face singuri ceaunul sau frigaruile. De asemenea, locatia mai ofera un bar special amenajat, bauturile avand preturi comparabile cu cele din oras.

Fiind vorba de una din cele mai mari zone carstice din tara, se pot aborda diverse trasee de catarari pe stanca. In plus, exista si posibilitatea de a accede cu bicicletele pe diverse trase, spre Cerna sau Tismana.

La cerere, turistii pot realiza trasee montane, insotiti de un ghid. Campingul este punctul de plecare spre Vf. Iorgovanu, spre cumpana apelor Jiu – Cerna, spre Valea Soarbele – locul de unde izvorasc Jiul de Vest si Cerna sau spre Vf. Oslea.

Rezervati-va singuri experienta si scapati de taxele suplimentare

Asadar, daca sunteti iubitori de munte si drumetii sau, pur si simplu, vreti sa petreceti cateva nopti departe de haosul urban, Campingul Valea Iarului pare sa fie varianta ideala de cazare.

De aici puteti privi in liniste stelele pe care uneori ai impresia ca le poti atinge cu mana daca te ridici putin pe varfuri,

Puteti face o rezervare prin intermediul celei mai moderne platforme dedicate exclusiv turismului din Romania, Travlocals.com. Astfel, veti evita plata oricaror taxe sau comisioane percepute de alte platforme sau agentii de turism.

rezerva acum

2 comentarii
  • Din pacate cea mai performanta platforma nu merge Error 404

    • Buna ziua! Nu mai colaboram cu aceasta locatie. Am uitat sa stergem link-ul, iar eroarea 404 apare deoarece serviciul respectiv nu mai este listat pe Travlocals.com. Zi frumoasa!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…