Rosie’s Retreat: The magic cottage, Praid

Rosie’s Retreat: The magic cottage, Praid 960 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Vreți să fugiți de toate probleme și să vă refugiați în „Grădina sălbatică a Carpaților”?

Astăzi vă prezentăm The Magic Cottage, un refugiu traditional din inima Transilvaniei. 

Iată cum arată începutul unei zile aici.

Într-o căsuța tradițională, soarele bate la fereastră. Sunteți chemați la relaxare într-o cadă cocheta, plină cu spumă, aromatizată de săruri naturale de la Praid.

Micul dejun e servit în cameră sau pe terasă, și cuprinde bunătăți naturale procurate de prin vecini. Deschideți fereastra și lăsați boarea  să vă pătrundă în suflet.

Haideți într-un concediu de vis!

Rosie’s Cottage se află în satul Ocna de Jos, județul Harghita.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența.

Cu ajutorul datelor din antet veți putea contacta gazda, fără a mai apela la intermediari. 

DESCOPERIȚI Salina Praid și alte atracții turistice locale

Începutul zilei a fost promițător, continuați în aceeași notă! La Rosie’s Cottage aveți niște rochii cu model floral, țesute manual, special pentru voi. Îmbrăcați-le și porniți pe biciclete să explorați zona.

Satul e împânzit de case tradiționale. Păsările ciripesc pe uliță într-o rapsodie continuă. Sătenii colindă satul cu căruța plină cu fân, iar miros proaspăt de iarbă vă îmbie. Peisajele pitorești și localnicii care vă privesc zâmbind ccontureaza acest peisaj de basm.

rosie's cottage

turism rural praid

turism rural praid

turism rural praid

turism rural praid

turism rural praid

turism rural praid

Ați străbătut doi kilometri, drumul v-a adus la Praid. Descoperiți comori ale Transilvaniei: Rezervația Naturală Dealul Sării, în care veți regăsi izvoare, băi de nămol, peșteri formate în sare, doline, defileuri, formațiuni spectaculoase.

Continuați-vă concediul de vis în Romania, într-un climat unic, la Salina Praid. Microclimatul salinei este benefic pentru cei cu probleme respiratorii. Acesta contribuie, totodată, la revigorarea și înfrumusețarea pielii.

Baza de agrement a Salinei Praid se află la o adâncime de 120 m. S-ar părea că în subteran se află un oraș ascuns, pentru că veți găsi cafenea, cinema 3D, wi-fi, terenuri de joacă pentru copii, spații de creație, farmacie cu produse naturale.

Panorama încântătoare a salinei poate fi admirată de la zona Belvedere Mina Iosif. Mâncați preparate delicioase de la restaurant și degustați vinuri românești.

Băile terapeutice cu sare și nămol, de la ștrandul Praid sunt benefice oricărui drumeț, pentru că pe lângă proprietățile medicale oferite contribuie și la o stare de relaxare.

Alte comori din Transilvania și din apropieri sunt: Sovata, Lacul Roșu, Cheile Bicazului, Băile Tușnad, Lacul Sfânta Ana. Fiecare locație oferă peisaje impresionante și unice pe care vă recomandăm să le explorați.

THE MAGIC COTTAGE, CONCEDIU ÎN TRANSILVANIA Rurală

The Magic Cottage (Rosie’s Cottage) este o căsuță tradițională din Ocna de Jos, unde veți petrece un concediu de vis.

Casa a fost atent recondiționată pentru a păstra vie tradiția. Aceasta este alcătuită dintr-un dormitor, o baie, o bucătărie și terasă cu grădină. Un dormitor spațios cu priveliște spre grădină vă așteaptă să îi aflați povestea.

rosie's cottage

rosie's cottage

rosie's cottage

Găsiți lădița în care se ascunde zestrea și alte secrete. Simțiți țesăturile brodate ce acoperă patul, iar apoi priviți pe fereastră pictura amurgului. La apus vă recomandăm, să luați cina gătită chiar de voi pe terasă.

Baia, decorată cu influențe tradițional românești și hinduse vă va duce în altă lume, oferindu-vă o călătorie la spa. În cada cocheta, alături de săruri aromate de la Praid veți simți relaxarea.

rosie's cottage

rosie's cottage

the magic cottage praid

the magic cottage praid

the magic cottage praid

the magic cottage praid

Dimineața, micul dejun e delicios: iaurt, musli, fructe, pâine prăjită, cafea și ceai. Vecinii vă vor oferi cu drag bunătăți pregătite în casă, din ingrediente naturale, cum ar fi cornulețe cu gem …hmm, cine nu le adoră?

Bucătăria căsuței voastre este complet utilată. Gătiți preparate autentice după rețetele localnicilor. 

cazare praid

cazare praid

cazare praid

Proiectul The Magic Cottage este în plină desfășurare, vă oferim doar un pont: proprietarii doresc să construiască  căsuțe în copaci. Porniți la drum, într-un loc de vis din Transilvania!

REZERVAȚI-VĂ SINGURi EXPERIENȚA

Căutați o locație inedită din România unde să petreceți un concediu de vis? Haideți la Rosie’s Cottage în Transilvania! Aici frumoasa tradiție a fost conservată cu grijă pentru a oferi călătorilor o experiență impresionantă.

Plimbați-vă pe uliță, descoperiți împrejurimile, vorbiți cu localnicii, pozați locurile pitorești și relaxați-vă în spa-ul propriu cu minerale.

Vacanțele autentice din România trebuie transmise mai departe! Împărtășiți cu prietenii articolul, și fiți alături de noi pentru cele mai frumoase experiențe!  

Acum puteti rezerva aceasta experienta prin intermdiul noii noastre platforme, Travlocals.com.

Cu ajutorul acesteia, veti putea verifica singuri disponibilitati, preturi, facilitati, politica de rezervare sau regulile casei. In plus, veti putea contacta gazda si rezerva ulterior fara taxe sau comisioane suplimentare.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…