Hai la Munte, Bran: Cabane scandinave, Private Chef si alte experiente unice

Hai la Munte, Bran: Cabane scandinave, Private Chef si alte experiente unice

Hai la Munte, Bran: Cabane scandinave, Private Chef si alte experiente unice 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Hai la Munte, Bran este un complex de casute „A-frame” asemeni unui basm… se întipărește în minte și nici trecerea anilor nu-l mai poate sterge.

Situate la poalele munților Bucegi, cu panoramă spre Munții Piatra Craiului, într-un loc cufundat în vegetație, se zăresc două cabane ireal de frumoase, exact asemeni pozelor virale cu cabane scandinave, la care visam ori de cate ori le vedem pe Instagram.

Construite din lemn, cu fatada vitrata în care se revarsă natura in pasteluri, cabanele sunt un loc pe care, cu siguranță, îl căutați de mult timp în România. Pregătiți bagajele și haideți să vedeți ce vă așteaptă!

hai la munte bran

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Activități de neratat la munte: Parapantă pe pârtia de schi, cozonaci delicioși și plimbări cu sania trasă de cai

În escapada de la munte nu trebuie să ratați distracția de pe pârtie, mai ales că la doar un kilometru distanță de la complexul Hai la Munte se află pârtia de schi Bran-Zănoaga.

Pârtia cuprinde trei niveluri: ușor, mediu și dificil, dispunând de teleschi și nocturnă pentru nivelul ușor și mediu. Astfel, vă puteți bucura în voie chiar dacă sunteți începători, amatori, schiori sau snowboarderi experimentați care adorați coborârile abrupte și virajele bruște.

Pe pârtie, luați-vă câteva clipe să savurați aerul de munte, mirosul puternic de brad și frumusețea brazilor îmbrăcați în mantia de alba sclipitoare.

Dacă iubiti sporturile extreme, iar schiul nu va satisface nevoia de adrenalina, atunci trebuie să încercați zborul cu parapanta, în timp ce purtați echipamentul de schi.

Cum ar fi să schiați pe pârtia cerului?! Incredibil! O experiență plină de emoții, care poate fi incercata la  aproximativ 30 de minute de cabane, în Poiana Brașov.

După ce v-ați desprins cu greu de pe pârtie, mergeți să mâncați cei mai buni cozonaci din zonă, pâine de casă și bucate tradiționale pregătite după datini de către Mama Cozonacilor.

De asemenea, este musai sa ajungeti la Restaurantul Bran Parc, unul dintre cele mai fancy locuri in care puteti avea un ospat pe cinste alaturi de prieteni si familie.

restaurant bran parc

Daca sunteti comozi si nu vreti sa va deplasati de la cazare pentru un festin culinar, dar nici nu va pricepeti la gatit, va recomandam sa inchiriati prin intermediul platformei noastre un Private Chef local. Rezervarile sunt, de asemenea, necomisionate.

private chef bran

private chef bran

private chef bran

Totusi, poate ca pe unii dintre dumneavoastra extremul nu vă definește. Relaxați-vă într-o plimbare cu sania trasă de cai.

P.S. Dacă citiți acest articol în afara sezonului hibernal, fiți fără griji, pentru voi am pregătit alte experiențe ce nu trebuiesc ratate:

  • Vizită la stână, aflarea tainelor ciobanului de pregătire a brânzei, cașului și a câtorva rețete autentice, precum și degustarea de produse.
  • Admirarea stațiunilor montane cu planorul.
  • Drumeții pe munte.
  • Descoperirea Tărâmul lui Dracula.
  • Explorarea muntelui pe buggy.

Multe dintre aceste experiente pot fi rezervate necomisionat, direct de la gazdele care le ofera in sectiunea de experiente unice a platformei Travlocals.com.

Hai la Munte, Bran: Cabane scandinave, cu ciubăr, aflate în mijlocul naturii

La poalele Munților Bucegi, cu o priveliste de vis spre Munții Piatra Craiului, se află două cabane din lemn, desprinse din basm, cu un geam panoramic în care visurile se îndeplinesc.

hai la munte, bran

hai la munte, bran

 

cabane scandinave bran

cabane scandinave bran

Deschizând ușa, fiecare cabană uimește prin design-ul minimalist, specific tarilor nordice, iar întreaga construcție duce cu gândul la celebrele reviste de design.

Proiectate cu atenție la fiecare detaliu, cabanele dezvăluie în interior confortul perfect prin living-ul in care a fost încorporata o bucătărie complet utilată, o scară ce va conduce spre un somn odihnitor, din care veti fi treziți doar de mângâierile soarelui ce patrund voioase prin geamul panoramic.

cabane scandinave romania

hai la munte, bran

cabane a frame romania

cabane a frame romania

cazare cabane scandinave

cazare cabane scandinave bran

hai la munte, bran

hai la munte, bran

hai la munte, bran

Petreceți-vă diminețile la terasă, savurând mireasma aerului proaspăt, auzind simfonia păsărelelor și admirând pitorescul muntelui.

Porniți pe cărări de munte într-una dintre cele mai frumoase experiențe din Bran.

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați o cazare unică, drumeții pe munte, degustări de produse tradiționale, experiențe extravagante și plimbări cu sania trasă de cai? Hai la Munte, Bran va asteapta să descoperiți farmecul casutelor scandinave, într-o zonă inundată de natură.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…