Heliski Romania: Cazare exclusivista si experiente unice pe gol alpin

Heliski Romania: Cazare exclusivista si experiente unice pe gol alpin

Heliski Romania: Cazare exclusivista si experiente unice pe gol alpin 2000 1400 Wildventure

Heliski Romania – Rezervă acum

Departe de lume, cocoțată în vârful muntelui Țarcu, se află Exclusive Chalet, o cazare izolată cu bucătar privat și cu tot confortul dorit, în care singurii vecini vă vor fi animalele sălbatice și natura.

Aici se ajunge in deplina siguranta doar cu elicopterul, noul model Airbus H125, singurul care a reușit să cucerească Everestul, aterizând și decolând de pe el. Totusi, in caz de vreme rea pe timp de iarna, se poate ajunge si pe snowmobil, echipa asigurand transferul.

Vacanța începe de la baza muntelui Țarcu. Veți fi întâmpinați de o echipă pasionată și profesionistă. Urcați la bord, admirați de sus frumusețea orașului, norii care vă bat la geam și vârfurile brazilor care par că pot fi atinse. Veți simți cum entuziasmul vă va petrece toată ființa, pentru că la aterizare vă veți arunca în brațele naturii, strigând de bucurie și traind acea libertate la care visați de mult timp…   

Muntele vă așteaptă să schiați. Aveți toată pârtia doar pentru voi, incredibil, nu?! Dați frau liber adrenalinei si haideți să vedeți ce vă mai așteaptă.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Senzații extreme unice in Romania

Adrenalina este starea pe care o veți trăi în Munții Țarcu. Locurile acestea sunt pentru cei care vor să simtă cu intensitate maximă fiecare moment, pentru că nu aveți cum să vă întoarceți sau să plecați. E un pact cu voi înșivă de a ieși din zona de confort și a spune Da! oricărei provocări, pentru că entuziasmul e la fiecare pas:

Sesiuni de Kicker. Săriturile de pe rampă sunt o experiență nebunească, dar memorabilă, în care senzația de zbor și aterizarea care continuă prin schiat este WOW! Veți primi ghidaj din partea unei echipe profesioniste, veți fi filmați și pozați profesional, ca să vă amintiți de acest moment toată viața.

sesiuni kicker muntele mic

Hagglund Experience spre vârful Țarcu (2190 de metri). Autovehiculele Hagglund asemeni celor din armată vă vor da senzația că plecați într-o misiune, și chiar așa este – plecați în misiunea trăilor la maxim.

hagglund ski experience muntii tarcu

ski muntele mic romania

Veți merge cu mașina prin păduri sălbatice până într-o porțiune unde muntele are deschidere, iar de acolo veti gasi o partie de top. Alături de voi veți avea un ghid atestat de către Uniunea Internațională a Ghizilor Montani, transmițător de posibile avalanșe, mâncare și băutură.

Helicat Experience. Schiat pe zăpada neatinsă. Vă amintiți filmele cu schiorii în vârf de munte, acolo unde nimeni nu se afla, iar mantia zăpezii era decorată de urmele lăsate de ei?

Ei, bine, această experiență de senzație se poate încerca aici prin Helicat. Veți merge cu o mașină specială de zăpadă până într-un punct unde muntele are deschidere, de acolo elicopterul vă preia și vă duce în locuri incredibile, de unde muntele arată uimitor, iar tălpile voastre nu mai au răbdare, vor să se lase purtate de zăpadă.

helicat experience romania

heliski romania

heliski romania

Alături de voi vor fi ghizi atestați, care vă vor conduce în cele mai bune locuri pentru schiat/snowboarding. Veți avea la dispoziție: șezlonguri ca să vă relaxați, mâncare și băutură, priveliște care rar poate fi văzută.

Aventură de o zi la ski, în locuri unde se ajunge doar cu elicopterul. V-ați săturat de agitația de pe pârtii, vreți un loc doar al vostru, unde pudra zăpezii să fie bătătorită de schiurile sau placa voastră? Atunci, experiența Heliski este pentru voi.

De la ora 7:30 până la 9:00 aveți micul dejun, apoi alături de ghizi mergeți spre vârful muntelui cu telescaunul, veți schia pe pârtie ca aceștia să vă poată observa nivelul de schiat sau de snowboarding, iar după, puțin timp vă mai desparte de zborul cu elicopterul și de momentul de a ajunge sa schiati nu mai putin de  2000 de metri verticali.

heliski romania

heliski muntele mic

ski gol alpin romania

Adrenalina, libertatea și senzațiile încântătoare vă provoacă pofta de mancare, iar de la ora 12 până la ora 13 aveți parte de o gustare pe munte. Ziua continuă cu schiat un alt segment de 1000 de metri verticali până la ora 16, când noaptea își arată ochii. Ajunși la baza pârtiei, cinstiți experiența unică cu un burger și o băutură.

Vacanță de 5 zile la ski, pe partii virgine, în România. În inima sălbăticiei, dar cu tot confortul necesar va începe vacanța voastră memorabilă.

ski muntele mic

apres ski muntii tarcu

part apres ski caras severin

heliski romania

heliski romania

Ce cuprinde planul pentru vacanța pe care o veți povesti ani de-a rândul?

 • Schiat sau snowboarding în zone cu zăpadă neatinsă de picior omenesc;
 • Mâncare pregătită de un bucătar la cabană;
 • Snack-uri pe munte;
 • Schiat și snowboarding în zone unde se ajunge doar cu elicopterul, pe o partie de 6 km lungime (formata din mai multe ture cu elicopterul)
 • Antrenament în caz de avalanșă;
 • Ghizi atestați care sunt mereu alături de voi;
 • Observarea animalelor sălbatice;
 • Petrecere la cabană.

Libertate în sălbăticie: drumeții, ciclism montan, observarea animalelor sălbatice

În Munții Țarcu, în această zonă extrem de izolată trebuie să ajungeți inclusiv vara și toamna, pentru că e păcat să ratați senzațiile pe care natura vi le oferă.

ciclism montan caras severin

Activitățile de neratat sunt:

 • drumețiile pe vârfurile munților, în care se resimte libertatea supremă și orice vis poate fi atins;
 • drumeții prin pădure descoperind flora și fauna în stare pură;
 • mici întreceri cu prietenii pe bicicletele montane;
 • ciclism montan în zone unde se ajunge doar cu elicopterul;
 • observarea animalelor sălbatice și fiorul din noapte când glasul acestora se aude.

Exclusive Chalet: experiență unică în Munții Țarcu

La 1600 de metri altitudine, pe un vârf de munte sălbatic se află Exclusive Chalet, o cabană la care se ajunge doar cu elicopterul sau cu snowmobilul, in caz de vreme rea.

cazare cabana gol alpin

experiente pe gol alpin

gol alpin muntii tarcu

cabana exclusivista romania

exclusive chalet romania

exclusive chalet heliski

exclusive chalet heliski romania

exclusive chalet muntii tarcu

 

cazare muntii tarcu

top cazari muntii tarcu

exclusive chalet romania

exclusive chalet romania

exclusive chalet romania

heliski romania

exclusive chalet romania

Cabana este construită din lemn și piatră, oferind tot confortul:

 • un living spațios unde să râdeți până târziu în noapte;
 • geamuri mari care lasă la vedere pictura semnată de natură;
 • camere cu paturi moi si grup sanitar propriu;
 • televizoare pentru cei care vor să urmărească ultimele știri;
 • sistem audio pentru petreceri;
 • balcon din cameră, unde puteți să stați noaptea să ascultați glasul animalelor sălbatice și să priviți cerul plin cu stele;
 • bucătărie unde mâncarea vă e pregătită de către un bucătar și o masă din lemn afară, de unde să vă bucurați de spectacolul norilor ce par că pot fi atinși;
 • jacuzzi;
 • aparat mini fitness.

Rezervați-vă singuri experiența!

Dacă visați la o vacanță departe de lume, într-un loc sălbatic pe vârful muntelui, unde liniștea să fie cea pe care vreți să o auziți și natura cea care să vă cheme la explorare, atunci haideți va asteptam pe Travlocals.com pentru a intra in contact direct cu ghidul sef al acestor experiente de vis.

Rezervarile prin Travlocals se fac direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

rezerva acumText: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…