Domestic Guesthouse: Cazare pet-friendly, la poalele Fagarasilor

Domestic Guesthouse: Cazare pet-friendly, la poalele Fagarasilor

Domestic Guesthouse: Cazare pet-friendly, la poalele Fagarasilor 1720 1336 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

De câte ori ați vrut să plecați în vacanță cu animalul de companie, dar nu ați găsit cazări care să-l accepte? Posomorâți ați abandonat orice gând. Noi vrem să vă vedem zâmbind. Astăzi vă prezentăm o casă la munte, care acceptă prietenele necuvantatoare. Este vorba despre Domestic Guesthouse.

casa de vacanta domestic

Situată în satul Viștea de Sus, județul Brașov, pe un drum îngust, în locul unde munții pare că bat la poartă și vă urmăresc pretutindeni, se destăinuie o casă cu geamuri panoramice, care vă va face să zburdați de fericire prin interiorul ei.

De aici se pleacă prin sălbăticie și în locuri impresionante. Haideți să le aflați!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce activități puteți face cu animalul de companie?

Plimbare prin sat. Mergeți ghidați de cărări și de vârfurile munților până pe o pajiște de unde să admirați măreția naturii. Câinele, pisica sigur au chef de alergat, pentru că libertatea nu doar vouă vi se ivește în față, ci și lor.

Descoperiți împreună Castelul de lut din Valea Zânelor. La jumătate de oră de Domestic Guesthouse se află un castel ca în basme, cu o grădină generoasă, un râu care cheamă la relaxare și munți învălmășiți în nori, care se joacă cu privirile, ascunzându-se, arătându-se și lăsându-vă să îi cauți.

Se spune că aerul de munte face poftă de mâncare, așa că, ce spuneți să luați masa lângă râu, în Grădina Zânelor? Puteți savura mâncăruri de sezon, pregătite din ingrediente locale și sucuri naturale. Pentru a intra în această lume magică trebuie să achitați o taxă de 5 lei/persoană, animalul de companie să aibă lesă și să aveți săculeți pentru el. Vizitați castelul cât mai curând, pentru că din 2021, acesta va deveni un loc de cazare, și accesul de vizitare va fi cu circuit închis.

Trăiți o experiență unică. La 20 de minute de Domestic Guesthouse veți găsi cel mai vechi complex de instalații tradiționale pentru prelucrarea lânii din România, La Vâltori. Acesta datează din anul 1850, meșteșugul ajungând la a opta generație. Veți descoperi alături de un ghid o expoziție de țesături realizate aici. Care vă atrage sufletul poate fi cumpărata. Chiar dacă sunteți cu animalul de companie, nu vă sfiiți să trăiți alături de el experiențe unice, pe care în puține locuri din lume le mai puteți trăi.

P.S. Dacă animăluțul vostru a adormit la cazare, puteți să vizitați cea mai mare fermă de bivoli din Țara Făgărașului și să ascultați povești care vă vor ține cu sufletul la gură. Ferma se află chiar la intrare în satul Viștea de Sus. Veți afla un crâmpei emoționant de viață al fermierului Radu Bălaș, care cu nostalgie pentru tradiții și din teama că acestea pier încetul cu încetul, s-a decis să făurească ferma.

A adunat din satele apropiate animale, reușind să aibă un grajd plin cu peste 300 de bivoli, peste 1000 de oi, vaci și măgari. El povestește cum bunicul său și-a pierdut viața din pricina unei bivolițe, iar, în ciuda acestui eveniment nefericit, Radu a continuat cu pasiunea sa pentru animale sădită încă din copilărie și a deschis ferma, deși, el însuși era să își piardă viața din cauza unui taur.

Multe astfel de povești fascinante pot fi auzite doar dacă treceți pragul fermei, iar noi spunem că este de neratat. Unde mai puneți că vă întoarceți cu lapte de la bivolițe, brânză și chiar carne.

Domestic Guesthouse: vacanță la munte, pet friendly

Domestic Guesthouse este o căsuță ideală la munte, unde animalul de companie este primit cu brațele deschise. Casa se află într-un sat autentic românesc, la poalele Munților Făgăraș, într-o zonă unde aerul sănătos inundă toți porii, iar starea de relaxare este pretutindeni.

Casa va intampina cu geamuri panoramice, care lasă la vedere frumusețea naturii.

casa de vacanta domestic

casa de vacanta domestic

domestic guesthouse

domestic guesthouse

cazare vistea de sus

cazare vistea de sus

cazare tara fagarasului

Interiorul dezvăluie un loc fermecător și armonios prin decorațiuni noi sau vechi, adunate de prin poduri sau de la târguri. Un living în care să vă cufundați în file de poveste pe canapea. O bucătărie rustică dotata cu toate utilități moderne pentru a pregăti bucate pe cinste și dormitoare cu decor unic, în care somnul pare că ar dura zile întregi.

Acesta este un loc unde veți regăsi bucuria sentimentului de acasă. Pregătiți bagajele și porniți la drum!

cazare tara fagarasului

top cazari tara fagarasului

Rezervați-vă singuri experiența!

Visați să mergeți în călătorii cu animalul de companie? Vreți să explorați alături de el cărări din Munții Făgăraș, să descoperiți lumea de basm la Castelul de lut, să savurați produse locale și să traiti clipa? Atunci, haideți la Domestic GuestHouse.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…