Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei

Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei

Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei 960 639 Wildventure

Plimbare cu sania trasa de husky – Rezerva acum

Ne mutam direct de pe malul Marii Negre, in Muntii Harghitei, acolo unde va oferim una dintre cele mai frumaose experiente ale sezonului rece. Pe langa patrimoniul vast de conace si bai termale pe care il poseda, judetele Harghita si Covasna ofera unele dintre cele mai salbatice si spectaculoase peisaje din intreaga Europa.

Aici ursii colinda padurile in voie, densitatea de carnivore mari fiind cu mult peste media Europei. Pasarile pe cale de disparitie si-au gasit si ele refugiul in aceste tinuturi nealterate de agricultura intensiva sau orice alte forme de dezvoltare iresponsabila.

Ei bine, in aceste tinuturi rupte parca din basmele copilariei, poti avea parte de aventura vietii. Parajdi Zoltan, protagonistul povestii de astazi, organizeaza excursii cu sania trasa de caini husky pe distante cuprinse intre 2 km (pentru incepatori), 8-10 km (pentru avansati)  si 20-25 km (extrem).

We love it ?

Geplaatst door Siberian Angel op Maandag 14 januari 2019

 

Tura pentru incepatori foloseste 8-10 caini, rezervarea putandu-se face pentru un grup de minim 10 persoane, fiecare dintre acestea achitand un pret de 40 Eur (copiii 30 Eur).

Tura pentru avansati foloseste la inhamare doar 8-10 caini, terenul fiind usor, iar grupul minim pentru rezervare este de 2 persoane. Pretul este de 100 Eur de persoana pana in 95 kg si 130 Eur de persoana de peste 95 kg.

Tura extrema, care este cea mai lunga si complexa, are nevoie de 8-10 caini si doua escorte, una in fata si alta in spate. Aceasta tura dureaza o zi intreaga si contine o masa servita. Va trebui sa achitati pentru ea 300 Eur/pers, iar grupul minim este de 2 persoane.

Barriers on the trail 🙂

Geplaatst door Siberian Angel op Dinsdag 15 januari 2019

 

Avand in vedere ca discutam despre o zona montana, rezervarile trebuiesc facute cu minim 3 zile inainte pentru ca organizatorii sa poata planifica traseul in functie de vreme. Preturile de mai sus pot suferi modificari in functie de personalizari. Punctul de pornire al oricaruia dintre cele trei trasee este din Miercurea Ciuc (46°23’4.45″N 25°49’59.31″E).

rezerva acumDaca doriti sa innoptati in judetul Harghita, The Magic Cottage, din Ocna de Jos, va asteapta cu bratele deschide!

8 comentarii
 • Buna ziua!

  Ma intereseaza plimbarea cu sania trasa de husky, dar as avea ceva intrebari suplimentare inainte de a face o rezervare. Va rog, daca este posibil, sa fiu contactata telefonic la numarul 0745353470.

  Multumesc!

  • Buna ziua! Solicitarile de rezervare si orice alte intrebari se trimit direct catre gazda prin intermediul Travlocals.com, asa cum este mentionat in articol. Fiecare experienta are cate un formular de contact. Merci!

   • Buna ziua! problema este ca eu, de exemplu, as veni tocmai din Bucuresti in zona dumneavoastra special pentru sania trasa de husky, deci as dori sa aflu disponibilitatea ca ulterior sa caut cazare..

 • Inteleg pentru a te inscrie trebuie sa te cazezi la o anumita gazda? Practic nu putem veni pe cont propriu pentru aceasta experienta?

  • Buna ziua! Puteti veni pe cont propriu, nu scrie nicaieri ca trebuie sa va cazati la o anumita gazda. Merci!

   • Buna seara! Cu cine as putea sa iau legatura… Am un mascul husky, are doi ani si as dori sa il dau sa fie liber… Il tin inchis in patru pereti se plasa dar ei sunt caini carw trebuie sa fie liberi sa fie fericiti… Nr meu:0755429442

 • Ma intereseaza plimbarea cu sania trasa de husky, dar as avea ceva intrebari suplimentare inainte de a face o rezervare. Va rog, daca este posibil, sa fiu contactata telefonic la numarul 0769990800
  Mulțumesc mult

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…