Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei

Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei

Plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei 960 639 Wildventure

Vrei să faci ceva nou iarna aceasta? Ce spui despre o plimbare cu sania trasă de husky prin Munții Harghitei?

O experiență inedită, pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață.

Pe lângă patrimoniul vast de conace și băi termale pe care îl posedă, județele Harghita și Covasna oferă unele dintre cele mai sălbatice și spectaculoase peisaje din întreaga Europă.

Aici urșii colindă pădurile în voie, densitatea de carnivore mari fiind cu mult peste media Europei. Păsările pe cale de dispariție și-au găsit și ele refugiul în aceste ținuturi nealterate de agricultură intensivă sau orice alte forme de dezvoltare iresponsabilă.

Ei bine, în aceste ținuturi rupte parcă din basmele copilăriei, poți avea parte de aventura vieții. Parajdi Zoltan, protagonistul poveștii de astăzi, organizează excursii cu sania trasă de câini husky pe distanțe cuprinse între 2 km (pentru începători), 8-10 km (pentru avansați) și 20-25 km (extrem).

We love it ?

Geplaatst door Siberian Angel op Maandag 14 januari 2019

 

Tura pentru începători folosește 8-10 câini, rezervarea putându-se face pentru un grup de minim 10 persoane.

Tura pentru avansați folosește la inhamare 8-10 câini, terenul fiind ușor, iar grupul minim pentru rezervare este de 2 persoane.

Tura extremă, care este cea mai lungă și complexă, are nevoie de 8-10 câini și două escorte, una în față și alta în spate. Această tură durează o zi întreagă și conține o masă servită.

Barriers on the trail 🙂

Geplaatst door Siberian Angel op Dinsdag 15 januari 2019

 

Având în vedere că discutăm despre o zonă montană, rezervările trebuiesc făcute cu minim 3 zile înainte pentru ca organizatorii să poată planifică traseul în funcție de vreme.

Punctul de pornire al oricăruia dintre cele trei trasee este din Miercurea Ciuc:

https://maps.app.goo.gl/TMDUE3GoCuaDMADF9

Pentru rezervări, va rugăm să contactați gazda: 0745108313 – Zoltan

8 comentarii
 • Buna ziua!

  Ma intereseaza plimbarea cu sania trasa de husky, dar as avea ceva intrebari suplimentare inainte de a face o rezervare. Va rog, daca este posibil, sa fiu contactata telefonic la numarul 0745353470.

  Multumesc!

  • Buna ziua! Solicitarile de rezervare si orice alte intrebari se trimit direct catre gazda prin intermediul Travlocals.com, asa cum este mentionat in articol. Fiecare experienta are cate un formular de contact. Merci!

   • Buna ziua! problema este ca eu, de exemplu, as veni tocmai din Bucuresti in zona dumneavoastra special pentru sania trasa de husky, deci as dori sa aflu disponibilitatea ca ulterior sa caut cazare..

 • Inteleg pentru a te inscrie trebuie sa te cazezi la o anumita gazda? Practic nu putem veni pe cont propriu pentru aceasta experienta?

  • Buna ziua! Puteti veni pe cont propriu, nu scrie nicaieri ca trebuie sa va cazati la o anumita gazda. Merci!

   • Buna seara! Cu cine as putea sa iau legatura… Am un mascul husky, are doi ani si as dori sa il dau sa fie liber… Il tin inchis in patru pereti se plasa dar ei sunt caini carw trebuie sa fie liberi sa fie fericiti… Nr meu:0755429442

 • Ma intereseaza plimbarea cu sania trasa de husky, dar as avea ceva intrebari suplimentare inainte de a face o rezervare. Va rog, daca este posibil, sa fiu contactata telefonic la numarul 0769990800
  Mulțumesc mult

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…