4 Seasons House, Sub Cetate: Cazare în Harghita, ideală pentru orice sezon

4 Seasons House, Sub Cetate: Cazare în Harghita, ideală pentru orice sezon

4 Seasons House, Sub Cetate: Cazare în Harghita, ideală pentru orice sezon 813 523 Wildventure

4 Seasons House este o vilă ultră-modernă din Sub Cetate, Harghita.

Aici, oaspeții sunt așteptați pe tot parcursul anului, având garantat același nivel de confort și divertisment.

Pensiunea se află într-un cadru intim și liniștit, în apropierea multor atracții și obiective turistice din Secuime.

obiective turistice harghita

4 Seasons House

4 Seasons House: confort și relaxare în inima Harghitei

4 Seasons House pune la dispoziția oaspeților 8 locuri de cazare, în 4 dormitoare. Fiecare dintre cele 4 camere poartă numele unui anotimp din an. Camerele sunt dotate cu un pat dublu și baie proprie. Se pot închiria individual cu prețuri începând de la 160 de lei/noapte. Dacă sunteți un grup mai mare de prieteni care doresc relaxare și confort într-o localitate de lângă Mădărași, pensiunea se poate închiria integral la prețul de 600 de lei/ noapte.

4 seasons house harghita

cazare sub cetate harghita

top cazari harghita

La exterior, pensiunea pune la dispoziția oaspeților o curte imensă, cu loc de joacă pentru copii și parcare privată. De asemenea, un ciubăr te așteaptă pe tine și prietenii tăi să vă relaxați câteva ore, în timp ce admirați frumusețea naturii.

cazari cu ciubar harghita

Pensiunea pune la dispoziție și servicii de masaj, contra cost. Dacă vrei ca sejurul tău să fie unul complet și să ai parte și de puțin răsfăț, un maseur va fi disponibil la cerere pentru tine și gașca ta.

La pas prin Munții Harghita-Mădăraș

Munții Harghita-Mădăraș au un relief constituit în cea mai mare parte din roci andezitice (curgeri de lavă și piroclastite).

Cel mai înalt vârf este Vf. Mădăraş (1.801 m), care se numeşte şi Muntele Sfânt al Secuilor. Drumeția până în vârful muntelui nu este foarte dificilă, iar dacă prinzi vreme bună ai ocazia să vezi aproape toată depresiunea transilvană.

De aici se vede:

  • Platoul Harghita
  • Blatul Libanului
  • Munții Gurghiu
  • Munții Gheorgheni
  • Munţii Făgăraş.

Zona este și un domeniu schiabil popular, pârtiile din zonă având aproximativ 4,5 km și cel mai înalt punct al pârtiilor este la cca. 1.760m. Sezonul de schi începe în decembrie şi poate dura până în mijlocul lunii aprilie.

Ce să vizitezi în județul Harghita

Transilvania oferă multe locații spectaculoase, obiective turistice și multă aventură. Pe o rază de 150 de km de la pensiunea 4 Seasons House, găsești sporturi de tură, excursii prin munți și multe atracții care merită văzute. Am pregătit pentru tine o listă de obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din județul Harghita.

Lacurile din Harghita: 

  • Lacul Roșu este un lac de baraj natural, aflat în apropierea Cheilor Bicazului. Este cel mai mare lac natural montan din România și unul dintre cele mai renumite lacuri din Ținutul Secuiesc.
  • Lacul Sfânta Ana este singurul lac vulcanic din România și este situat în masivul Ciomatu. Se află la o altitudine de 946 m și are o adâncime maximă de 7 m.
  • Lacul Zetea este un lac de acumulare situat pe Târnava Mare.

Poiana Narciselor de la Vlăhița

Poiana de narcise este una dintre cele mai mari poieni de narcise din România, fiind o arie protejată de aproximativ 20 de hectare. Aceasta se află în apropierea localităţii Vlăhiţa.

Pasul Cașin

Cunoscut și sub denumirea de „Nyerges”, este o trecătoare care desparte Munții Ciucului de masivul Ciomatu. Aici se află un monument care marchează un emoţionant moment din istoria secuilor și anume una dintre ultimele confruntări militare din revoluţia şi războiul de independenţă de la 1848-1849.

pasul casinSursă: https://bailetusnad.eco/

Dacă ești în căutarea unor cazări inedite din țară, pe blogul nostru vei găși nu numai recomandări de cazări, ci și obiective turistice în funcție de zona pe care urmează să o vizitezi.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

 

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…