The Dome, Breaza: Glamping exclusivist, cu jacuzzi, în Munții Făgăraș

The Dome, Breaza: Glamping exclusivist, cu jacuzzi, în Munții Făgăraș

The Dome, Breaza: Glamping exclusivist, cu jacuzzi, în Munții Făgăraș 1024 640 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ideea de glamping a fost dusă la un alt nivel în această locație. The Dome, Breaza, este o locație premium cu ciubăr de la poalele Munților Făgăraș care își așteaptă oaspeții într-un cadru de basm.

Haide să aflăm împreună ce face această locație una atât de specială.

The Dome Breaza

The Dome, Breaza: Refugiu premium într-o zonă pitorească din Transilvania

The Dome este o bijuterie ascunsă în comuna Breaza, amplasată într-o zonă pitorească din județul Brașov. Locația dispune de 3 dormitoare, fiecare cu paturi queen-size și o cameră de zi spațioasă. Ceea ce face această cazare atât de specială este faptul că toate încăperile oferă o priveliști panoramică asupra munților.

cazare glamping breaza

The Dome dispune și de o bucătărie complet mobilată și utilată, perfectă pentru a pregăti un mic dejun delicios sau chiar și o cină în familie.

glamping premium transilvania

La exterior, locația dispune și de o terasă imensă de jur împrejur, cu o priveliște panoramică și o zonă pentru BBQ cu masă în aer liber.

glamping cu jacuzzi

De asemenea, tot aici se află și un jacuzzi, perfect pentru a te relaxa la final de zi.

glamping cu jacuzzi brasov

Deși este situată în mijlocul naturii, locația îți oferă tot confortul de care ai nevoie datorită aerului condiționat și încălzirii pe lemne, dar și a unui sistem de sunet Bluetooth premium, perfect pentru a crea atmosferă în timpul sejurului vostru. Muzica nu va fi o problemă având în vedere că este o locație izolată.

glamping breaza

The Dome oferă și experiențe offroad cu ATV-uri, SSV-uri și SUV-uri. Astfel, fie că îți dorești o activitate plină de adrenalină sau o evadare liniștită, o plimbare offroad poate fi o modalitatea perfectă de a-ți petrece timpul.

Atracții și obiective turistice în județul Brașov

Zona este una potrivită pentru a desfășura activități în aer liber sau pentru a explora atracțiile turistice locale. Pentru a-ți face sejurul perfect, am pregătit pentru tine câteva obiective pe care să le vizitezi.

  • La doar 20 de minute de mers cu mașina se află Fortăreață Făgăraș, considerată printre cele mai frumoase cetăți din Europa.

  • Drăgus Aventura Park se află la doar 15 minute de mers cu mașina, iar pentru pasionații de sporturi de iarnă există și un loc pentru schi.
  • Comuna Sâmbăta de Sus are numeroase atracții turistice și se află în apropierea comunei Breaza. Aici poți vizita: Mănăstirea Brâncoveanu care este o mănăstire ortodoxă și este, de asemenea, una dintre cele mai importante atracții din zonă. Ea este cunoscută pentru arhitectura sa frumoasă, în stil brâncovenesc și pentru picturile murale impresionante. De asemenea, mănăstirea găzduiește și o școală de pictat icoane, unde pot fi admirate opere de artă religioasă deosebite. Rezervația Naturală Cheile Sâmbătei este o rezervație care oferă peisaje spectaculoase, cu stânci înalte și defilee adânci. Este un loc minunat pentru drumeții și fotografii. Peștera Sâmbăta de Sus este o peșteră unde poți explora interiorul peșterii și admira formațiunile carstice interesante.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…