The Story Garden, Corbi: Traiește experiența unui glamping în județul Argeș

The Story Garden, Corbi: Traiește experiența unui glamping în județul Argeș

The Story Garden, Corbi: Traiește experiența unui glamping în județul Argeș 1200 800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dacă ești în căutarea unei escapade memorabile în mijlocul naturii, unde confortul modern întâlnește farmecul rustic, atunci The Story Garden este alegerea potrivită.

Cazarea într-un glamping este ceva inedit! Aici poți experimenta bucuria simplă a vieții în aer liber, fără a renunța la facilitățile cu care ești obișnuit.

Acest articol te va purta printr-o călătorie captivantă într-un glamping din comuna Corbi, județul Argeș, chiar la poalele Munților Făgăraș. Hai să aflăm despre ce este vorba!

the story garden corbi

The Story Garden: Glamping la poalele Fagarașilor

Locația dispune de 2 corturi, fiecare cort având o capacitate de 2 persoane. Acestea sunt încălzite și sunt dotate cu un pat matrimonial și o terasă. Nu e alt mod mai bun de a-ți începe dimineața, decât cu o cafea pe propria terasă, în timp ce te bucuri de liniștea naturii.

cazare glamping arges

cazare glamping arges

De asemenea, The Story Garden dispune și de un foișor comun. Una dintre părțile cele mai delicioase ale experienței în glamping este gătitul în aer liber. Poți alege să te bucuri de un grătar sub cerul înstelat, să gătești la ceaun preparate tradiționale sau să savurezi un pahar de vin alături de prieteni în acest spațiu comun.

glamping the story garden

Băile sunt comune și sunt dotate cu toate cele necesare pentru a te simti confortabil.

Tot la exterior se află și o zonă de relaxare cu leagăne și hamace.

glamping romania

Atracții și obiective turistice județul Argeș

Județul Argeș este o destinație turistică fascinantă, cu o istorie bogată, peisaje spectaculoase și atracții diverse. Iată câteva dintre cele mai importante obiective și atracții din județul Argeș:

  • Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf montan din România, este principala atracție turistică din zonă. Din comuna învecinată, Nucșoara, pornește cel mai scurt traseu până pe creastă. Poate fi făcut într-o singură zi, dus-întors.

  • la doar câteva minute de mers pe jos de la The Story Garden se află Mănăstirea Corbii de Piatră, bijuteria ascunsă la poalele Munților Făgăraș. Această mănăstire rupestră este cunoscută pentru locația sa unică și pentru frescele sale valoroase și are o semnificație specială în istoria și cultura românească. Aici au locuit călugări și pustnici în căutarea liniștii și a contemplării, contribuind la dezvoltarea spirituală și culturală a zonei.

  • tot în apropierea comunei Corbi se află și parcul de distracții „Colinele Argeșului”.
  • Mănăstirea Curtea de Argeș este o bijuterie arhitecturală, cunoscută pentru povestea legendară a Meșterului Manole. Interiorul său bogat și frescele vechi fac din acest loc o oprire obligatorie. Tot aici se află criptele Casei Regale.

  • Cetatea Poenari este situată pe vârful unui deal abrupt și oferă o priveliștea panoramică.
  • Cascada Vâlsan este o un obiectiv destinat celor dornici de aventură. Pentru a ajunge la cascadă, trebuie să parcurgeți o scurtă drumeție prin pădure.
  • Una dintre cele mai celebre șosele din România, Transfăgărășanul este o zonă pe care trebuie să o parcurgeți dacă ajungeti la acest glamping. De-a lungul traseului, veți întâlni numeroase puncte de atracție și zone de oprire cu peisaje spectaculoase.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesand-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…