TogetherNest Glamping: Tiny House în Apuseni

TogetherNest Glamping: Tiny House în Apuseni

TogetherNest Glamping: Tiny House în Apuseni 1920 1080 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

TogetherNest Glamping este un Tiny House din Mătișești, județul Alba, Muntii Apuseni.

Aici lași grijile deoparte și te refugiezi în natură, în timp ce te bucuri de câteva ore petrecute în jacuzzi-ul locației.

togethernest glamping

TogetherNest Glamping: Stil de viață minimalist

Conceptul de Tiny House îsi propune să ajute oamenii sa redescopere viața simplă, dar tinhnită. Atunci când alegi să trăiești într-o căsuță pe roți ajungi să petreci timp de calitate cu familia ta, să petreci timp în natură și să experimentezi tot felul de aventuri.

TogetherNest Matisesti

cazare cu jacuzzi apuseni

TogetherNest este o casă pe roți perfectă pentru maxim 4 persoane. Acest tiny house pune la dispoziție oaspeților și un jacuzzi. În partea de jos, căsuța dispune de o bucătărie complet mobilată și utilată astfel încât să nu îți lipsească nimic. De asemenea, zona de luat masa, canapeaua extensibilă și baia se află tot în partea de jos a tiny-ului.

tiny house romania

La etaj se află la ambele extremitati ale casutei 2 saltele duble, perfecte pentru 4 persoane. Legătura dintre living și partea superioară este făcută cu ajutorul unor scări fixe, respectiv o scară mobilă.

glamping alba

cazare intr-un tiny house

Tot aici vei găsi și o zonă special amenajată pentru focul de tabără, o curte imensă în care copii tăi au loc suficient de joacă, un grătar si un jacuzzi direct de pe terasa tiny-ului.

Fii una cu natura

Locația este situată în Munții Apuseni, renumiți pentru diversitatea si spectaculozitatea lor. Dacă ești adeptul plimbărilor prin natură sau al drumețiilor, aici ai nenumărate variante de a face asta. Poți alege să faci o simplă plimbare prin Poiana Horea sau o drumeție până la Peștera Poarta lui Ionele sau de ce nu chiar să vizitezi Vârful Vârtop, care e puțin mai departe. În funcție de disponibilitatea ta, vom lăsa câteva atracții care merită văzute în apropierea TogetherNest.

 1. Izbucul Mătișești: este o arie naturală de interes naţional din anul 2000. Zona se află în comuna Horea.
 2. Peștera Ghețarul de la Scărișoara: la doar 50 minute distanță, această peșteră adăpostește cel mai mare ghețar subteran din România.
 3. Peștera Poarta lui Ionele: aceasta se află în Cheile Ordancușei la aproximativ 40 minute de Mătișești, iar intrarea în peșteră se face printr-un impresionant portal de peste 10 metri înălțime. Peștera este amenajată pentru turism, astfel încât și cei mici pot cu ușurință să o viziteze.
 4.  Cheile Ordancusei: Dacă ajungi la Peștera Poarta lui Ionele e păcat să nu faci o plimbare și prin Chei. Merita vizitate datorită pereților de stânci înalte care oferă o priveliște uimitoare.

Dacă timpul îți permite, zona Padișului e superbă. Aici vei găsi la tot pasul câte un obiectiv turistic, iar experiența pe care ți-o oferă Munții Apuseni este una de-a dreptul remarcabilă. Padiș este unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase locuri din România datorită numeroaselor formațiuni carstice.

Obiectivele pe care le poți vedea aici sunt:

 • Complexul carstic Cetățile Ponorului: cel mai minunat fenomen carstic din România
 • Ghețarul Focul Viu: al treilea ca mărime din țara noastră
 • Ghețarul Borțig: al doilea ca mărime din România
 • Cetatea Rădesei: este o peștera cu hornuri in tavan, unică în România
 • Cascada Bohodei: cea mai mare din Munții Apuseni
 • Amfiteatrul Pietrele Boghii
 • Avenele din Lumea Pierdută
 • Poiana Ponor
 • Canionul Oșelu

Pe blogul nostru vei găsi zeci de propuneri: de la cazări la obiective turistice din România.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…