Panoramic Cabin: Cazare cu ciubăr în Toplița

Panoramic Cabin: Cazare cu ciubăr în Toplița 768 768 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Panoramic Cabin este situată în mijlocul naturii, într-un loc liniștit și retras, din Stânceni, Toplița.

2 cabane în stil nordic sunt gata să își deschidă ușile pentru tine și prietenii tăi.

panoramic cabin

Panoramic Cabin: Cazare inedită și priveliște panoramică

Locația pune la dispoziție 2 unități de cazare care se pot închiria separat: Cabana Panoramic și Cabana Noah.

Prima unitate, Panoramic Cabin poate găzdui până la 6 persoane în 2 dormitoare. Ambele dormitoare au un pat dublu, iar unul dintre ele are și baie proprie, cea de a 2-a baie fiind comună pentru întreaga cabană. De asemenea, această unitate are un living spațios cu 2 canapele, bucătarie complet mobilată și utilată, loc de luat masa, terasă amenajată, grătar și un foișor.

cazare toplita

Panoramic Cabin Toplita

Panoramic Cabin Stanceni

Cabana Noah este situată puțin mai jos și poate găzdui până la 4 persoane.

top cazari toplita

Cabana are un dormitor, o baie, bucătărie, living și zonă de luat masa. În partea superioară a cabanei se află încă un loc de dormit pentru 2 persoane. De asemenea, un loc special amenajat pentru grătare și o terasă te așteaptă să petreci câteva zile acolo.

cazare spectaculoasa la munte

Ambele cabane dispun de geamuri mari, astfel încât peisajele de basm să poată fi admirate direct din cabană.

cazare cu ciubar toplita

Locația pune la dispoziție și un ciubar pentru relaxare. Înconjurat la 360 de grade de natură și suficient de departe de vecini, Panoramic Cabin este o locație intimă în care poți petrece câteva zile de vacanță în liniște.

Activități și peisaje spectaculoase în Toplița și împrejur

Toplița este o zonă spectaculoasă atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Numeroasele activități pe care le poți face aici, precum și obiectivele turistice găsite în Harghita, aduc sute de turiști anual.

Cea mai lungă pistă de bob din România se află chiar în Toplița, în imediata apropiere a pârtiei de ski. Tura este de 25 de lei de persoană.

Cascada cu apă termală din Toplița este la câțiva km distanță și este o atracție care merită văzută de iubitorii de natură. Denumirea nu este întâmplătoare! Denumirea de Toplița provine din limba slavă și înseamnă „izvor de apă caldă”.

Dacă sejurul tău este ceva mai lung, la o oră distanță se află Lacul Roșu, cel mai mare lac montan din România. Tot în apropierea lacului se află și faimoasele Chei ale Bicazului. Zona este una turistică și merită să o vizitezi chiar dacă este la o ora distanță de Panoramic Cabin. Nu se știe niciodată când mai ajungi prin zonă.

România este o țară care are multe de oferit, iar multe zone nu sunt atât de cunoscute pe cât ar trebui. De aceea, pe blogul nostru găsești zone frumoase, mai puțin cunoscute, cât și cazări inedite în diverse regiuni ale României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…