Transylvanian Views: Cabană cu ciubăr, într-un cadru de basm

Transylvanian Views: Cabană cu ciubăr, într-un cadru de basm

Transylvanian Views: Cabană cu ciubăr, într-un cadru de basm 680 630 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Am sesizat că mulți dintre voi caută cabane la munte pentru a-și petrece weekend-ul sau o scurtă vacanță cu prietenii. Cum mereu suntem aici pentru voi, astăzi vă prezentăm o astfel de cabană, pe care am găsit-o în satul Peștera, județul Brașov. Este vorba despre Transylvanian Views, o cabană cu ciubăr, perfectă pentru un grup de prieteni.

Satul Peștera se află la o altitudine de 1 000 de metri. Drumul până la cabană șerpuiește prin munte și e o adevărată plăcere să priviți pe geam culmile munților Bucegi, care se îmbrățișează cu norii.

După un drum pitoresc, ajungeți la cabană, unde vă întâmpină o grădină spațioasă, cu terasă acoperită, grătar din cărămidă, zonă de stat în jurul focului și ciubărul cu apă caldă, de unde să admirați vârfurile munților.

transylvanian views, pestera

Haideți să vedeți ce activități vă așteaptă!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Tiroliană, descoperirea zonei sălbatice și degustare de bucate tradiționale

Când sunteți cu prietenii ați face cele mai năstrușnice activitati. De aceea tiroliana este locul potrivit unde să începeți să vă creați amintiri. Situată la 1 minut de mers pe jos de cabana Transylvanian Views, tiroliana promite o experiență pe cinste.

Tiroliana are două trasee, unul cu o lungime de 370 de metri și 100 de metri distanță față de sol, iar cel de-al doilea traseu are o lungime de 430 de metri și 110 metri diferență de sol. Alegeți-le pe amândouă, simțiți adrenalina și bucurați-vă de peisajul montan văzut de sus. Ce spuneți de o provocare: ca cei mai fricoși să pregătească grătarul, în timp ce voi vă relaxați în ciubăr.

A doua zi mergeți să descoperiți liliecii din Peștera Liliecilor. Luați-vă cască de protecție, lanterne puternice, curajul și aparatul foto. Peștera se află la 14 minute de mers pe jos de cabană. Mergeți pe un traseu pitoresc, iar aerul rece vă revigorează și vă dă putere să o faceți și pe asta. 

Sunteți pregătiți să intrați? E întuneric, e liniște, iar liliecii se aud din galerii. Din nou, provocați-vă între voi, cei mai curajoși se vor răsfăța în ciubăr, iar cei fricoși vor găti.

Dacă vă place să explorați sălbăticia zonei, rezervați un tur de o zi prin satele de munte, unde veți descoperi peștera alături de ghizi, veți discuta cu sătenii, aflând povești, rețete și tot felul de secrete din bătrâni. La finalul călătoriei vă așteaptă degustare de brânzeturi și un prânz specific zonei.

Transylvanian Views: Relaxare cu prietenii într-un sat frumos de munte

Cabana Transylvanian Views se află la o altitudine de 1 000 de metri, într-un peisaj montan superb, cu aer curat și liniște.

Cum ajungeți aici, o grădină spațioasă așteaptă să vă primească. Dispune de terasă acoperită, cu zonă de grătar, de spațiu pentru foc de tabără și de ciubăr pentru o relaxare mult visată.

top cabane romania

cabane la munte cu ciubar

top cazari cu ciubar

În interior, cabana dezvăluie camere cu mobilier din lemn, sculptate cu detalii tradiționale, însă puse în evidență printr-o notă modernă. Lăsăm să se deruleze imaginile de acolo.

transylvanian views, pestera

cazare transylvanian views, pestera

top cazari pestera

top cazari la munte

transylvanian views pestera

transylvanian views magura

cazari pestera brasov

top cabane brasov

Vă doriți să veniți la cabană cu prietenii? Pregătiți bagajele și haideți să vă distrați!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați o cabană cu ciubăr la munte, unde să mergeți cu prietenii? Cabana Transylvanian Views este amplasată într-o zonă liniștită, cu panoramă spre crestele munților, cu ciubăr, cu terasă acoperită și grătar, ca să vă distrați în aer liber, indiferent de anotimp.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…