The Tree Cottage – Cazare în căsuța din copac

The Tree Cottage – Cazare în căsuța din copac

The Tree Cottage – Cazare în căsuța din copac 960 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Departe de agitatia lumii moderne, intr-o zona salbatica si pitoreasca, am descoperit unul dintre cele mai frumoase si autentice proiecte turistice din Romania. Este vorba despre o casuta in copac, denumita „The Tree Cottage”, amplasata intr-unul dintre cele mai pitoresti sate montane din Transilvania.

Satul Paulesti, din comuna Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara este un colt de rai, in care traditiile si obiceiurile sunt pastrate cu sfintenie.

Daca sunteti in cautarea unei escapade de cateva zile in mijlocul naturii sau chiar a unei vacante prelungite in doi, The Tree Cottage poate fi locul ideal in care sa va incarcati cultural si spiritual, sa va eliberati de stres si sa va bucurati de frumusetea peisajelor bine conservate.

Aparent, aceasta este o aventura in gradina salbatica a Carpatilor, insa, trebuie sa stiti ca odata ajunsi la casuta din copac veti fi surprinsi sa aflati ca veti beneficia de toate conditiile necesare unui nivel optim de confort. The Tree Cottage dispune de alimentare cu apa curenta, dus cu apa calda, bucatarie complet mobilata si utilata (inclusiv cu frigider), un pat confortabil si acces la internet. Veti putea parca masina la o distanta de 200 m de casuta din copac, aceasta distanta urmand a fi parcursa pe jos.

Vecini va vor fi copacii si natura salbatica, pajistile va vor bucura privirea, iar vacile va vor da trezirea in diminetile de vara. Gazdele sunt foarte amabile si locuiesc intr-o cabana la 200 m distanta, asa ca indiferent de ce veti avea nevoie, acestea vor fi gata sa va ajute pentru ca experienta dumneavoastra sa fie una cat mai placuta. Veti fi ajutati inclusiv cu caratul bagajelor de la masina spre casa din copac.

Si daca tot am amintit de gazde, sa va spunem cateva cuvinte despre istoria acestui loc de basm. Daca ati urmarit celelalte povesti prezentate pe site-ul nostru, ati observat un tipar al celor care lanseaza astfel de proiecte turistice.

Oameni cu initiativa, educati, care dupa ani de zile de lucru in multinationale si-au dat seama ca adevarata viata se afla in alta parte, in locurile pitoresti, pustiite ani la rand din cauza mirajului vietii civilizate la oras. Ei bine, nici protagonistii povestii de azi nu fac exceptie de la acest tipar.

Au lasat job-urile in corporatii in anul 2014, si in timpul unei plimbari prin Muntii Apuseni au descoperit o gospodarie veche de peste 100 ani de care s-au indragostit iremediabil. Si nu doar de gospodarie, ci de intreg satul si imprejurimile acestuia. Au cumparat aceasta proprietate, au restaurat-o si au introdus-o in circuit turistic, fiind denumita in prezent The Carpathian Cottage.

In anul 2017, au decis sa extinda acest proiect turistic prin adaugarea unei alte unitati de cazare inedite, fiind vorba despre casuta din copac The Tree Cottage.  

Daca v-ati hotarat sa rezervati cateva nopti la una dintre cele mai frumoase casute in copac din Romania, noua noastra platforma, Travlocals.com, va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte.

Acum puteti face rezervari necomisionat, direct de la gazda, in cel mai scurt timp. In plus, puteti verifica singuri disponibilitati si preturi in functie de calendar, facilitati, regulile casei si alte informatii esentiale.

Vezi disponibilitate și preț
10 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…