Viila Cheia: Cazare wow, izolată, cu ciubăr, piscină infinity și panoramă de vis, în județul Cluj

Viila Cheia: Cazare wow, izolată, cu ciubăr, piscină infinity și panoramă de vis, în județul Cluj

Viila Cheia: Cazare wow, izolată, cu ciubăr, piscină infinity și panoramă de vis, în județul Cluj 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cauți o cazare izolată în România?

Astăzi îți povestim despre Viila Cheia, o cazare wow, cu ciubăr, pisicină infinity și o panoramă ce vei vrea să o pui pe repeat. 

Se află pe coama unui deal, intr-un sat aproape pustiu, cu vreo 500 de locuitori, satul Cheia, județul Cluj.

Viila Cheia uimește prin construcția sa din lemn, piatră și pereți vitrați, dar și prin amplasarea sa într-o zonă retrasă, cu parfum de pomi fructiferi și peisaje pitorești ca într-un tablou.

Vila are cinci camere, restaurant și bar.

Gazda îți va găti mâncare absolut uimitoare, din ingrediente locale și te va îmbia cu licori de casă și povești.

Simți din poze cum te cheamă aerul de vacanță? Nu mai sta! Sună-i pe cei dragi și rezervă!

Haide să descoperi județul Cluj!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce să faci în județul Cluj?

Sentimentele de la Viila Cheia sunt foarte faine. Ai vrea stai toată ziua în piscină, să privești panorama și să povestești cu cei dragi.

Totuși, dacă te hotărăști să iei la tăbăcit cărările, uite câteva locuri de vizitat în județul Cluj:

Cascada Ciucaș, supranumită și jacuzzi-ul natural

Cascada Ciucaș se află la 4,5 km de Viila Cheia. Drumul este accesibil pentru orice vehicul. Mașina se lasă într-un punct de parcare oferit de natură, iar de acolo mergi pe jos cam 150 de metri, pe lângă marginea apei.

Cascada are o înălțime de 5 metri, scurgându-și voalul printre stânci, conturând o splendoare vizuală, dar și o terapie pentru corp, deoarece aici ai parte de masaj făcut de spuma apei. 

La baza cascadei se formează un mic lac, perfect pentru zilele toride în care vrei să te scalzi.

Locul este ideal pentru relaxare și fotografii. Localnicii spun că cea mai bună perioadă pentru înot este seara, pentru că atunci apa este caldă datorită stâncilor încinse de la soare.

Peisajul este frumos, liniștea la locul ei, iar fauna deosebită. Din vorbă în vorbă, am aflat de la localnici că aici ar fi văzut berze negre, șarpele lui Esculap – care este inofensiv.

Cheile Turzii – tiroliană, drumeție, trasee de escaladă și alpinism

La 20 de km de Cascada Ciucaș se află Cheile Turzii, unul dintre cele mai frumoase și de neratat obiective turistice din județul Cluj. Prima dată îți recomandăm să mergi la punctul de Belvedere. Este fără cuvinte ce tablou fără cusur a putut crea natura. Pozează locul la infinit și simte vibrația naturii prin zborul cu tiroliana.

Apoi, mergi să descoperi ce ascund Cheile Turzii. Parchezi mașina într-un punct turistic, de unde poți să cumperi langoș, plăcinte, dulciuri ori mâncăruri pe grătar. Odată hrănit, ești gata să iei la pas traseul. Pereții înalți, stâncoși, de vreo 200 de metri, deschid calea spre locuri misterioase ale naturii. O iei pe o potecă de pădure și tot mergi. Ai de ales între 10 trasee.

Traseul pe care l-am ales noi este ușor spre mediu. Ai nevoie obligatoriu de încălțăminte cu talpă aderentă, pentru că există porțiuni cu piatră alunecoasă. Trebuie să te ții de lanț, să mergi pe lângă stânci în unele zone și să nu privești în jos.

Este senzațional ce sentimente de libertate, cufundate cu adrenalină poate să ofere o ieșire din rutină. Pe traseu vei da de un mic izvor cu apă rece, de poduri, peșteri, faună rară precum usturoiul sălbatic – care se găsește in foarte putine locuri din Europa.

De asemenea, pereții stâncoși ai Cheilor Turzii sunt ideali pentru escaladă și alpinism.

Salina Turda: Una dintre cele mai frumoase saline din România

La 16 km de Viila Cheia, la o adâncime de 100 de metri, se află Salina Turda. O mică lume prinde viață dincolo de lumea obișnuită. Aici cobori cu liftul, iar apoi pe scări, pentru a admira pe îndelete fiecare loc magic al salinei.

Salina îți va aduce zâmbetul pe buze, iar aici ai o mulțime de activități de făcut. Prima oară poți să mergi prin săli și vorbești pentru a te auzi în ecou. În acest timp, afli și istoria Salinei Turda, vizitând muzeul de la intrare.

Continui cu o oprire la punctul de panoramă pentru a surprinde imaginea din altă lume, iar apoi cobori să te dai cu barca, în roata de poveste, să joci ping-pong/bowling/biliard ori pur și simplu să stai și să inspiri aerul acesta sănătos.

Pârtii de schi în județul Cluj

Cea mai apropiată pârtie de Viila Cheia este Pârtia Feleacu, situată la 30 de minute. Pârtia are un grad mic de dificultate. Te poți bucura de schi, snowboard, tubing, rotondo, săniuș, inițiere în schiat într-un cadru de poveste.

Viila Cheia: Cazare mediteraneană, cu piscină infinity și ciubăr, într-un loc izolat din România

Departe de lume, într-un loc ascuns al naturii, cu o panoramă de pus pe repeat se află Viila Cheia.

În satul Cheia, județul Cluj, un sat izolat, cu vreo 500 de locuitori se scrie una dintre cele mai frumoase călătorii ale tale.

Viila Cheia uimește prin construcția din lemn, piatră, pereți vitrați, care te fac curios să vezi interiorul.

În interiorul insolit se dezvăluie un design minimalist. Sunt 5 camere, living cu jocuri de societate, restaurant propriu, bar, patio.

Vila are 5 camere duble, cu tot confortul visat și cu o priveliște uimitoare oferită în toată splendoarea de geamurile imense. Dacă somnul nu te ia, poți să ieși pe terasa proprie, să privești stelele care se văd foarte frumos și să contemplezi.

Visele de relaxare aici se îndeplinesc, lași bagajul în cameră și alergi cu entuziasm spre ciubărul disponibil în timpul iernii ori spre piscina infinity, care creează sentimente greu de exprimat în cuvinte. Captează acest moment la infinit, în suflet și în telefon!

top cazari cu ciubar si piscina

În timp ce te relaxezi, te așteaptă un răsfăț al gustului, pregătit de gazdă din ingrediente locale. Bucatele sunt acompaniate de băuturi de casă.

Pregătește-ți bagajul și haide într-un loc de vis!

Rezervă-ți singur experiența!

Cauți o cazare izolată, într-un loc de vis, cu facilități impresionante? Vrei să descoperi județul Cluj și să te conectezi cu natura? Haide la Viila Cheia, o cazare wow, cu ciubăr, piscină infinity, restaurant propriu și multă liniște.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…