Villa Pontica: Fericirea se găsește la malul mării

Villa Pontica: Fericirea se găsește la malul mării

Villa Pontica: Fericirea se găsește la malul mării 870 555 Wildventure

Villa Pontica – Rezervă Acum

Recent am citit un studiu despre fericire și cum aceasta este generată. Conform rezultatelor, pentru a fi fericiți trebuie să trăim experiențe unice. Obiectele fizice ne aduc bucurie pe termen scurt, apoi ne obișnuim cu ele. Pe când o activitate sau o vacanță e o parte din noi, despre care vom povesti toată viața și care ne va proiecta mereu fericire.

Dacă stați să vă gândiți și la vremea călduroasă ce vine și la zilele pe plajă, atunci, puteți spune că fericirea se găsește la malul mării.

Așadar, astăzi vă prezentăm Villa Pontica, un loc mediteranean din Mamaia Nord. Vila se află la 5 minute de plajă, are o piscină împrejurul căreia tronează vegetația, iar în complex găsiți o grădină luxuriantă, cu terasă acoperită, unde servirea mesei este o plăcere.

villa pontica mamaia nord

Haideți să vedeți ce experiențe vă așteaptă!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Activități memorabile la mare: scufundări, windsurfing, plimbare cu telegondola

Să stați la plajă, să înotați în mare este tot ceea ce ați așteptat după zilele agitate de lucru. Închideți ochii și simțiți momentul, parcă plutiți, iar o stare de liniște persistă în tot corpul, apoi vă provoacă energie și dorința de a face lucruri noi.

Ce spuneți să descoperiți lumea subacvatică prin scufundări, chiar dacă nu aveți o experiență anterioară. La 30 de minute de Villa Pontica, în Constanța găsiți centrul de scufundări. Aveți parte de instructaj profesional, vă echipați, ascultați sfaturile instructorului, care este alături de voi în apă și cu o doză de emoții începeți să experimentați în siguranță lumea subacvatică. Sub apă puteți întâlni căluți de mare, steluțe de mare, calcani, scoici, meduze și chiar vestigii scufundate. E o experiență de neratat la mare!

O altă experiență demnă de încercat este windsurfing. În centrul stațiunii Mamaia, la 10 minute de Villa Pontica se află Windsurfing School, o școală și un loc de agrement pentru acest sport. Prima dată veți învăța elementele de bază, iar abia apoi veți evada alături de instructorul Lulu pe lacul Mamaia, nu pe mare, deoarece aceasta nu este recomandată începătorilor. Alte activități ce le puteți încerca aici sunt: SUP, canoe și skijet.

După aceste activități fascinante, încheiați ziua cu o plimbare la telegondola Mamaia. Admirați de sus marea, lacul și apusul care se scaldă în apă, făcând loc lunii și stelelor.

Villa Pontica: Cazare în stil mediteranean în Mamaia Nord

Villa Pontica este o cazare în stil mediteranean, îmbinat cu cel brâncovenesc. Aceasta se află într-o zonă liniștită din Mamaia Nord. Oridecâteori am privit-o, pe noi ne-a uimit. E exact ceea ce căutați pentru un concediu la mare. Camerele sunt spațioase, decorate cu eleganța care persistă peste tot.

vila pontica mamaia

villa pontica mamaia

top cazari marea neagra

top cazari mamaia nord

top resorturi marea neagra

cazare vila pontica mamaia

vila pontica mamaia rezervari

cazare vile mamaia

cazare vile mamaia nord

cazare villa pontica mamaia

cazare villa pontica mamaia

Relaxarea se resimte oriunde ați fi: în patul confortabil, în piscină, pe șezlonguri, la terasa umbrită de vegetație, în foișoare, balansoare ori la restaurant, savurând produse de excepție.

Ați aflat acum cheia fericirii, nu? Vacanțele și experiențele!

Așa că pregătiți bagajele și haideți la mare!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați cazare la mare? Vă doriți o experiență unică, cu aer mediteranean? Haideți la Villa Pontica, locul unde se găsește fericirea. Lăsați-vă purtați de mrejele vacanței și descoperiți lumea subacvatică prin scufundări, stăpâniți apa prin windsurfing și bucurați-vă de o panoramă inedită din telegondolă.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

rezerva acumText: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…