Hacienda De Mare: Cazare direct pe plajă, în Olimp

Hacienda De Mare: Cazare direct pe plajă, în Olimp 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă provocăm la imaginație. Mergeți la Hacienda De Mare, o cazare direct pe plajă, aflată în Olimp. Ați ajuns la ea. E impozantă, o construcție în stil mediteranean, cu vegetație împrejur, de unde se aud valurile cum îmbrățișează nisipul, iar marea e chiar lângă voi.

Ați dus bagajele în camere, nu mai aveți răbdare… de la balcoane o auziți, marea vă cheamă. Ce faceți?! Vă luați costumul de baie și vă aruncați în apă, de când ați așteptat acest moment.

Haideți să vedeți ce vă mai așteaptă!

hacienda de mare olimp

cazare pe plaja romania

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Serviți masa în timp ce priviți marea, mergeți la plaja sălbatică și zburați deasupra litoralului

Fericiți printre valuri și mângâiați de soare, simțiți că vi se face foame. La Hacienda De Mare micul dejun și prânzul sunt incluse în prețul de cazare. Aveți terasă direct pe plajă, unde serviți bunătăți, printre care salată de icre, storceag, midii, calcan și deserturi.

top cazari la mare

cazare hacienda de mare

cazare cu restaurant pe plaja

top cazari litoral

După prânz și un somn odihnitor, bucurați-vă de plajă și apă până când apusul pictează culori în mare. E timpul pentru cină și distracție.

A doua zi vă treziți înaintea soarelui ca să admirați răsăritul. Ce frumusețe a creat natura! Faceți câteva poze și apoi luați micul dejun. Dacă astăzi vă doriți să experimentați altceva, atunci, la 5 minute de Hacienda De Mare, găsiți o plajă sălbatică, Halta Pescăruș. Locul este impresionant, scoici peste tot, nisip fin și stâncă cu vegetație.

plaja salbatica romania

Într-o altă zi puteți să admirați litoralul de sus. Faceți-vă o rezervare la Aerodromul Tuzla și zburați cu avionul sau elicopterul deasupra mării. Experiența este inedită, ceea ce se vede de sus este superb, cu greu se poate exprima în cuvinte.

Hacienda De Mare: vacanță pe malul mării

Hacienda De Mare este o vilă în stil mediteranean situată pe plajă, în Olimp. O veți zări printre pomi, amplasată pe nisip. In timp ce mergeți spre camere, veți simți cum marea pare că vă atinge, pentru că ea e chiar lângă voi.

hacienda de mare

hacienda de mare

hacienda de mare olimp

hacienda de mare olimp

hacienda de mare olimp

hacienda de mare olimp

top cazari pe plaja

Camerele sunt decorate simplu, oferind confortul unui concediu odihnitor. În funcție de camera pe care o alegeți, diminețile puteți să priviți răsăritul de la balconul ce dă spre mare ori, în miezul zilei puteți să simțiți răcoarea pădurii din balcon.

Vă puteți bucura de accesul gratuit la piscina Casa De Mare, iar cei mici de accesul gratuit la locul de joacă Copahavana Beach & Radio.

Pregătiți bagajele și porniți spre mare!

Rezervați-vă singuri experiența!

Căutați o cazare direct pe plajă? Haideți la Hacienda De Mare, unde marea este lângă voi, unde micul dejun și prânzul sunt incluse în prețul de cazare și le serviți direct pe plajă, în timp ce auziți glasul mării. În apropiere de cazare găsiți o plajă sălbatică, iar pentru experiențe inedite zburați deasupra litoralului.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…