Wegloo – Cazare într-un igloo de lux, la poalele Bucegilor

Wegloo – Cazare într-un igloo de lux, la poalele Bucegilor

Wegloo – Cazare într-un igloo de lux, la poalele Bucegilor 960 640 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

weglooAstăzi vă prezentăm o nouă experiență de vis în România magică. Ne deplasăm pe Valea Prahovei, în Azuga, pentru a descoperi unul dintre cele mai luxoase glampinguri din țara noastră.

Chiar dacă sunteți deja familiarizați cu conceptul de glamping, Wegloo este o locație unică pe harta turismului românesc. Aici veți găși armonia perfectă între confort și relaxarea în mijlocul naturii.

Cazându-te într-un astfel de dom geodezic, vei redescoperi farmecul vieții simple, fără a avea vreo clipă senzația că îți lipsește ceva. Așadar, te invităm să descoperi noul lux al simplității.

Cu ajutorul noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea rezerva experienta direct de la gazda, fara a mai plati taxe sau comisioane suplimentare. In plus, vei putea verifica pretul si disponibilitatea, politica de rezervare si regulile casei.

Wegloo – Unul dintre cele mai interesante glampinguri românești

De mai bine de un an străbatem țara în lung și în lat, încercând să scoatem la iveală comorile ascunse ale turismului românesc.

De la cazarea în case tradiționale, conace sau castele și până la cazarea în glampinguri sau căsuțe în copac, oferim comunității noastre nenumărate variante pentru escapade de weekend sau concedii de vis în România.

Am văzut multe în tot acest timp și am rămas muți de uimire să descoperim atâtea frumuseți. Rămânem mereu surprinși să descoperim noi locații de excepție.

Una dintre acestea este Wegloo, un dom geodezic menit să-ți ofere un mix de trăiri pe care nu le-ai mai experimentat. Practic, vei avea senzația că înnoptezi sub cerul liber, bucurându-te în același timp de tot confortul specific traiului contemporan.

glamping azuga

Înconjurat de brazii semeți ai Munților Bucegi, Wegloo îți dezvăluie peisaje de vis oriunde ai privi. Acoperișul transparent te va face să visezi cu ochii deschiși, imaginația zburdandu-ți pe cerul înțesat cu milioane de stele. Aici își vor găsi refugiul toți cei care evadează din jungla urbană pentru a se reconecta la natură.

Facilitățile pe care le vei găsi aici sunt specifice unei camere confortabile de hotel. Wegloo este primul glamping din România care dispune de grup sanitar propriu, în incinta cortului.

Patul de dimensiuni king size îți va garanta un somn odihnitor, iar soba pe lemne îți va oferi o ambianța plăcută.

Relaxează-te în jacuzzi-ul gonflabil amplasat pe propria terasă cu priveliște spre cruce si spre crestele impadurile ale Carpaților. Tot pe terasa vei mai gasi sezlonguri, un loc de servit masa si un balansoar.

Chiar dacă noi îți recomandăm măcar câteva zile offline, e bine de știut că în acest igloo vei găsi un Smart TV cu acces la Netflix si Wifi gratuit. De asemenea, tot in interior vei gasi si un minibar.

wegloo azuga

wegloo cazare

cazare glamping romania

wegloo azuga

grup sanitar glamping

grup sanitar glamping

Rezervă-ți singur experiența

Călătoreșți singur, cu familia sau ai nevoie de o escapadă romantică? Îți doreșți să-ti condimentezi viața cu experiențe unice? Atunci nu mai sta pe gânduri și programează-ți următoarea vacanță într-unul dintre cele mai noi glampinguri din România.

Cu ajutorul link-ului de mai jos, vei avea posibilitatea să contactezi direct gazda. Astfel, vei putea obține în prealabil orice informație suplimentară și vei evita plata oricăror taxe sau comisioane către platforme sau agenții de turism. In plus, vei putea verifica disponibilitatea si pretul in functie de data.

Vezi disponibilitate și preț
20 de comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…