Wolf’s House: Relaxare într-o cabană montană, cu ciubăr si saună, la poalele Munților Cindrel

Wolf’s House: Relaxare într-o cabană montană, cu ciubăr si saună, la poalele Munților Cindrel

Wolf’s House: Relaxare într-o cabană montană, cu ciubăr si saună, la poalele Munților Cindrel 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi vă invităm la Wolf’s House, în Mărginimea Sibiului. Această cabană rustică, ideală pentru o vacanță cu prietenii, se află în localitatea Gura Râului, foarte aproape de Păltiniș.

Ajunși la cabană veți găsi un refugiu în mijlocul naturii: relaxați-vă în saună, în ciubăr și în hamac.

Cum vacanța cu prietenii este un moment al distracției, vă propunem să vă întreceți pe terenul de baschet sau fotbal. Echipa pierzătoare va pregăti mâncarea la grătarul din curte, în timp ce câștigătorii vor savura licori locale în ciubăr. Acceptați provocarea?  

Cabana este perfectă pentru a sărbători în Mărginimea Sibiului ziua de naștere, Craciunul, Revelionul sau momente speciale din viața voastră. Indiferent de anotimp, locația este una de vis, pentru că oferă ceea ce căutați – intimitate, relaxare, liniște și aer curat.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Sărbători de iarnă în Marginimea Sibiului?

Plănuiți o vacanță de neuitat pe meleagurile românești alături de prieteni? E toamnă, dar fiecare întâlnire cu amicii aduce în discuție același subiect – „Noi unde petrecem sărbătorile de iarnă”? Am găsit pentru voi răspunsul – „La Wolf’s House”, o cabană rustică, amplasată la poalele Munților Cindrel, foarte aproape de renumita stațiune Paltiniș.

La o distanță de 4 km de cabană se află pârtia de schi Trecătoarea Lupilor. Aceasta are și acces nocturn, până la ora 22. Dacă v-ați dorit mereu să învățați să schiați, acum e momentul. Pe pârtie există școală de schi și snowboard. 

trecatoarea lupilor gura raului

Alte facilități oferite: zonă de parcare, centru de închiriere echipament de schi și snowboard, pub și restaurant, închiriere ATV. Punctul principal de atracție al pârtiei îl reprezintă pista de tubing. Aceasta este accesibilă atât vara, cât și iarna. 

Album cu amintiri, într-un loc inedit din România

Cu siguranță vreți să imortalizați cele mai frumoase și amuzante momente pentru albumul cu amintiri. Dacă pe pârtie râsetele sau întrecerile au stârnit distracție, acum dați startul ședinței foto într-un loc spectaculos din România– Barajul Gura Râului. Locația se află la o distanță de 5 km față de cabană.

Wolf’s House, cabană rustică ideală pentru vacanța cu prietenii

Wolf’s House este o cabană ideală  atât pentru o vacanță relaxantă cu familia, cât si pentru o distracție pe cinste cu prietenii. Aici pot fi cazați până la șase oaspeți.

Acestia vor avea la dispoziție trei dormitoare, un living, o bucătărie cu utilități minime (cuptor cu microunde, frigider, aparat de cafea, mașină de spălat vase) și două băi moderne. Interiorul cabanei îmbină rusticul cu modernul, lemnul contopește călătorii într-un decor al naturii. 

wolf's house gura raului

cazare gura raului

wolf's house gura raului

wolf's house gura raului

wolf's house gura raului

cazare marginimea sibiului

cazare marginimea sibiului

 

cazare marginimea sibiului

cazare gura raului

cazare gura raului

cazare gura raului

cazare gura raului

Cei care vor să se relaxeze în zilele friguroase pot opta pentru cada cu hidromasaj din baie. De asemeni, călătorii pot admira din sauna panoramică sau din ciubăr toate cele patru anotimpuri, care mai de care mai frumoase în Mărginimea Sibiului. 

cazare sauna marginimea sibiului

cazare cu spa marginimea sibiului

cazare cu piscina marginimea sibiului

Iar daca vremea e frumoasă întreceți-vă la un joc de baschet sau de fotbal. Ce spuneți? Echipa care pierde trebuie să pregătească mâncarea la grătarul din curte, iar voi, câștigătorii să îi priviți din hamac, din ciubăr sau din saună. Vă tentează provocarea? Porniți la drum!

cazare cabana montana wolf's house

cazare cabana montana wolf's house

cazare cabana montana wolf's house

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Căutați un loc de vacanță pentru serbarea diverselor evenimente în Mărginimea Sibiului? Vreți să vă relaxați indiferent de anotimp în sauna panoramică sau în ciubăr, să vă distrați pe pârtie și să creați un album plin cu amintiri dintr-un loc impresionant din România?

Porniți la drum! Haideți la Wolf’s House, cabana montană ideală pentru vacanța voastră in Sibiu. Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de terti, gratie noii noastre platforme, Travlocals.com!

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…