Zaga Zaga Resort, experiențe de vis în delta moldoveană a Siretului

Zaga Zaga Resort, experiențe de vis în delta moldoveană a Siretului

Zaga Zaga Resort, experiențe de vis în delta moldoveană a Siretului 960 640 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi vă invităm să descoperiți minunata deltă a Siretului. Experimentați trăirea pe meleaguri românești!

Vă propunem cazare la Zaga Zaga Resort, un complex de căsuțe rustice, cu cherhana și alte facilități ce vă duc mai de grabă cu gândul la Delta Dunării.

Acest resort cu căsuțe plutitoare se află în satul Doaga, la 25 de kilometri distanță de Focșani.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența. Cu ajutorul link-ului din antet, veți putea rezerva cele mai frumoase experiente turistice din Romania, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Parcul Natural Putna – Vrancea, la doar 60 km de Zaga Zaga Resort

Drumurile ne poartă în munți, la canionul din Vrancea–Cheile Țișiței. Rezervația impresionează prin văile săpate în stâncă de apă, poduri ce traversează drumeții prin cele mai diversificate specii de floră și faună.

Traseul nu are grad de dificultate mare, putând fi străbătut de oricine, fără echipamente speciale. Totuși, sunt recomandate încălțările sport, antiderapante.

Aventura pornește acum! Haideți să descoperiți peisajele spectaculoase din canion. De-a lungul călătoriei veți vedea cascade în miniatură, create de râu, văi înguste, pereți de stâncă, numeroase exemplare de capră neagră și vegetație din belșug.

Cea mai spectaculoasă parte din traseu se întinde de la Lepșa până la zona numită Tunelul Mare. Lungimea traseului este de 19 kilometri. Tot ce aveți de făcut este să urmați traseul marcat cu triunghi roșu și să vă bucurați de natură.

Călătoria de cinci ore prin canionul din Vrancea–Cheile Țișiței plimbă turiștii prin locuri spectaculoase. Cum frumusețea locului nu încetează să surprindă, vă recomandăm să mergeți la Cascada Putnei. Se află la 7 kilometrii distanță de Cheile Țișiței.

Aceasta este o zi plină de energie, oferită de natură. Nu aveți motiv să obosiți, când boarea cascadei vă încarcă simțurile.

Soarele încet pictează nuanțe de negru cu stele. Se lasă seara și ne retragem spre minunatul resort din delta Moldovei, aflat la doar 60 km de această minunată zonă montană.

delta siretului

Zaga Zaga Resort, cazare în delta Siretului

Resortul Zaga Zaga este supranumit și Delta din Moldova. Dacă ați ajuns aici seara, povestea nopții se scrie în susur de apă, siluete de brazi și acoperișuri de case.

zaga zaga resort

zaga zaga resort

zaga zaga resort

Haideți să descoperim bungalourile. Interiorul e decorat cu lemn, pereții au uitat de vopsea, stinghiile conturându-i armonios. Geamul mare oferă o priveliște de vis spre tabloul natural. Razele dimineții bat la geam. Faceți-i cu mâna Soarelui de pe pontonul casei!

cazare zaga zaga resort

cazare zaga zaga resort

cazare zaga zaga resort

cazare delta siretului

cazare delta moldovei

După aceea pescuiți sau plimbați-vă cu barca până la cherhanaua cu pește din bălțile proprii. Peisajele sunt pitorești și vorbesc fără de cuvinte. Surprindeți momentele petrecute aici și desprindeți-vă de orice gând agitat al orașului.

pescuit siret

plimbari barca siret

cherhana zaga zaga resort

cherhana zaga zaga resort

cherhana zaga zaga resort

Ce trebuie să știți despre Zaga Zaga Resort

Prețul unei case pe apă este de 250 de lei/noapte de luni până joi si 300 de lei/noapte în weekend . Fiecare cameră dispune de baie proprie, televizor și frigider.

Facilitățile vin la pachet, astfel că taxa de pescuit este inclusă, precum și o barcă cu vâsle, în limita a trei ore. De asemeni se pot închiria bărci cu motor. Turiștii se pot plimba cu bicicletele proprii sau cu trăsură trasă de cai, prin pădure, pe o distanță de 8 km.

plimbare cu trasura

delta siretului

zaga zaga resort

barca delta moldovei

Creați amintiri în Parcul de aventură Zaga Zaga

Parcul de aventură Zaga Zaga este format din șase trasee, dispuse în funcție de înălțimea aventurierilor. Fiecare traseu durează aproximativ 15-30 de minute. Toate traseele au acces la tiroliană. Dați start aventurii din mijlocul Deltei din Moldova!

parc aventura

parc aventura

parc aventura moldova

Pregătiți bagajul și haideți la drum! Locul abia așteaptă să își pună amprenta în inima voastră. Atâtea activități inedite aveți de încercat, încât emoția e puternică, iar gândul vă zboară doar acolo. România are locuri frumoase. Bucurați-vă de frumusețea ce v-o oferă. Șansa e unică. Povestiți cunoscuților și haideți să ducem tradiția românească mai departe. Veniți cu noi în această călătorie?

Rezervați-vă singuri experiența

barci zaga zaga resort

Wildventure.ro vă sfatuieste să faceți rezervări pe cont propriu. Prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com, veti putea verifica disponibilitatea si pretul experientelor sau veți putea contacta direct gazdele.

Astfel, veti putea discuta în prealabil orice detalii considerați că sunt relevante pentru concediul dumneavoastră. În plus, atât dumneavoastră, cât și gazda, veți evita plata oricăror comisioane către terți.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
5 comentarii
 • ioan lucian oancea august 13, 2020 at 8:47 am

  Am observat ca pentru rezervari se folosesti platforma https://www.travlocals.com/ , dar nu este absolut deloc user-friendly!
  Spre ex. nu are buton de filtrare pentru o destinatie target(Zaga Zaga Resort) si nici nu reusesc sa o gasesc pe platforma.

  As putea sa primesc indrumari cum sa gasesc acest resor sau cum se poate face rezervare?

  Multumesc

  • Buna ziua,

   Din pacate, nu mai colaboram cu acest partener. Pe platforma puteti gasi locatii oarecum similare. Vrem sa facem cunoscuta platforma pentru ca rezervarile sunt necomisionate, iar selectia partenerilor este foarte exigenta.

   Zi frumoasa!

   • Buna ziua! Vreau sa rezerv pentru 18-22 septembrie si nu reusesc! va rog, daca se poate sa ma contatati 0785653585! multumesc

    • Buna ziua,

     Din pacate, nu va mai putem ajuta intrucat nu avem in acest moment o forma de colaborare cu partenerul respectiv. Pe Travlocals.com gasiti locatii similare, pe care le puteti rezerva necomisionat.

     Zi frumoasa!

  • trebuie sa meri pe DN 2 (E 85) si la intersectia cu DN 24(km 0+000) spre Tecuci, in localitatea Doaga, gaseti popasul (resort cum spui tu, resortul fiind un fel de arc, asa cum am invatat noi la Fizica, nu stii tu ce-i aia!). asadar, meri in jud Vrancea si gasesti.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…