Akasha Wellness Retreat, yoga, meditatie si detox în vârf de munte

Akasha Wellness Retreat, yoga, meditatie si detox în vârf de munte

Akasha Wellness Retreat, yoga, meditatie si detox în vârf de munte 1600 1067 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Astăzi vă propunem să mergeți la Akasha Wellness Retreat. Relaxați-vă în vârf de munte în Transilvania.

Cum vă surâde ideea de a privi crestele munților din jacuzzi? Ori să numărați stelele din saună? Dimineața să înceapă la înălțime exersând yoga și continuând cu meditarea pentru suflet. Într-un loc decorat doar pentru voi, într-o natură uitată de vreme, unde fiecare detaliu e ales cu grijă?

Aici preparatele sunt bio. Fiecare cameră se îmbină armonios cu natura, datorită florilor brodate în țesături. Albastrul cerului pictează pereții, iar lumina lampadarelor imită Soarele și Luna.

Descoperiți la pas munții! Luați-vă rucsacul și haideți să vedeți ce vă așteaptă!

Daca sunteti impatimiti ai acestor experiente, am lansat pentru voi o noua platforma, Travlocals.com. Este cel mai modern proiect destinat eco-turismului din Romania, avand rolul de a facilita rezervarile necomisionate.

Aventuri în Transilvania

La Akasha Wellness Retreat găsiți locul de relaxare pe care îl căutați de mult timp. Fiecare dimineață aici începe cu o sesiune de yoga. Stilul Vinyasa & Yin Yoga sunt potrivite pentru începători și intermediari. Nu vă temeți de nou! Alegeți să faceți mereu ceva deosebit, care să vă scoată din anonimat!

yoga transilvania

yoga transilvania

meditatie transilvania

Ziua continuă cu deliciul preparatelor sănătoase, bazate pe plante, produse ecologice, procurate de pe plan local. Revigorarea corpului și a minții are loc în călătoria din vârf de munte. Gustați sucurile naturale, smoothie-urile și ceaiurile pentru detoxifiere.

akasha wellness retreat

E timpul să străbateți lumea la picior. În perioada 9-14 august 2019, Akasha Wellness Retreat, lansează o provocare drumeților: parcurgerea traseului într-o zi până la Vârful Omul. Urcați la peste 2500 de metri și atingeți norii. Competiția are loc alături de un ghid montan experimentat. Traseul este provocator. Veți primi din partea echipei gustări și prânzul la pachet. Purtați-le în ghiozdan, și savurați-le pe parcursul acestei aventuri!

Se mizează pe răbdare, atenție și conexiune cu natura. În locurile unde natura vă contopește, vă descoperiți pe voi. Se spune că cine a ajuns în zona Transilvaniei a simțit îmbrățișare naturii și a auzit liniștea munților, care tremurau doar la adierea vântului. Fericiții competitori au parte de întâlniri cu animale sălbatice și peisaje incredibile.

Exploratorii care nu ajung în acea perioadă la competiție, pot să-și lanseze între ei această provocare, urcând singuri la Vârful Omul. Îmbrăcați-vă adecvat zonei montane: încălțăminte cu talpă aderentă, bluză cu mânecă lungă pentru orice schimbare de vreme și șapcă sau pălărie de soare. Nu uitați, luați-vă un rucsac cu alimente și un mic cort. Nu se știe niciodată dacă veți vrea să campați o noapte în grădina sălbatică a Carpaților.

E seară. Oboseala nu se resimte deloc pentru că natura v-a oferit din energia ei. Sesiunea de yoga începută de dimineață continuă. Nu uitați de cina delicioasă cu preparate proaspete și bio. Adunați-vă să priviți un film împreună, să citiți o carte ori să creați povești. Râsetele nopții se apropie de zi. E timpul să vă odihniți ochii.

mancare bio transilvania

detox transilvania

detox montan

mancare bio transilvania

Akasha Wellness Retreat, reconectare la viața offline

Akasha Wellness Retreat se află în satul Peștera, județul Brașov. Călătorii sunt primiți în camere spațioase, inundate de elemente din natură: cerul albastru ce inundă pereții, flori țesute în mobilier, geamuri mari cu deschidere spre peisajele idilice ale munților.

akasha wellness retreat

akasha wellness retreat

akasha wellness retreat

akasha wellness retreat

În serile când somnul nu vă cheamă, haideți să priviți stelele din jacuzzi. Relaxați-vă în sauna tradițională. Bucurați-vă de o terapie prin masaj și baie sărată. Închideți ochii. Vă puteți imagina totul? Simțiți cum relaxarea vă cheamă în vârf de munte, în Transilvania? Porniți la drum! Alegeți călătoriile ce vă fascinează, ce vă scot din amorțire și vă creează o stare de bine.

akasha wellness retreat

spa transilvania

Rezervați-vă singuri experiența

Alergați cu tălpile goale prin iarbă, culegeți flori de munte, ascundeți-vă după brazi și căutați-vă unii pe alții. imortalizați momentul și transmiteți-l prietenilor voștri. Locurile speciale își găsesc oamenii de suflet. Haideți la Akasha Wellness Retreat!

 

Doriți să promovați locurile deosebite din România? Vă invităm la un scurt moment dedicat vouă și nouă, ce constă într-o donație. Aceasta sprijină continuarea activității proiectului nostru.

Activitatea noastră principală e să căutăm și să promovăm pentru voi cele mai frumoase locuri tradiționale din România. Cum procedați? În partea de jos a pagini, se află un buton ce vă va permite să donați orice sumă, în doar câteva secunde. Apreciem gestul vostru!

Intre timp, puteti rezerva gratuit cele mai frumoase experiente din Romania, accesand link-ul urmator.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…