Apuseni Glamping Retreat: Trăiește o experiență inedită în Munții Apuseni

Apuseni Glamping Retreat: Trăiește o experiență inedită în Munții Apuseni

Apuseni Glamping Retreat: Trăiește o experiență inedită în Munții Apuseni 675 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Apuseni Glamping Retreat se află în Izbita, județul Alba și este cazarea ideală pentru cei care doresc să scape de agitația orașului.

Pe principiul “less is more”, această locație minimalistă este formată din două igluuri, construite pe o platformă din lemn suspendată. Imaginează-ți diminețile în acest loc de vis, înconjurat de natură si peisaje montane superbe.

Cafeaua nu a fost nicicând mai gustoasă, nu-i așa?  Lasă-te inspirat de simplitatea locului și bucură-te de liniște și intimitate în această cazare spectaculoasă din Munții Apuseni.

apuseni glamping retreat

Apuseni Glamping Retreat: Un mic colț de Rai în inima Apusenilor

Apuseni Glamping Retreat este o cazare potrivită pentru 4 persoane și este formată din două igluuri. Fiecare este dotat cu pat queen-size și o baie cu duș.

glamping alba

Când te gândești la camping, probabil ai în minte clasicele excursii cu cortul, unde patul este un sac de dormit inconfortabil, iar toaleta se află undeva în pădure. Ei bine, conceptul de glamping este cu totul altceva. La Apuseni Glamping Retreat te bucuri de farmecul acestor ieșiri în natură, fără a fi nevoit sa sacrifici confortul de care ai nevoie.

Pe lângă faptul că ai parte de toate facilitățile, stilul în care este amenajat cortul este modern, ba chiar luxos. Patul este mare și primitor, în stil boieresc, iar baia este tot ce ai putea să îți dorești. Partea din față a igluului este transparentă tocmai pentru a aduce natura mai aproape de tine. Astfel, te poți bucura de priveliștea extraordinară chiar de la tine din pat.

cazare inedita apuseni

Chiar și așa, ca să te bucuri de întreaga experiență trebuie să părăsești confortul cazării și să explorezi zona. Vei avea doar de câștigat. Pe cuvânt de cercetaș!

apuseni glamping alba

Atracții și obiective turistice județul Alba și împrejurimi

Detunata Goală se află la o distanță de 8 minute de mers cu mașina. Aceasta face parte din Rezervația Detunatele, aflată în Munții Metaliferi. Este unică prin prezența unor piscuri asemănătoare cu o orgă uriașă. Denumirea de „Detunată” vine de la sunetul pe care îl provoacă desprinderea si prabusirea rocilor, acesta fiind asemănător cu un tunet. De asemenea, este numită ca fiind “goală“ din cauza faptului că nu este deloc acoperită cu pădure.

Tot în aceeași rezervație se află și Detunata Flocoasă, iar împreună, cele două se întind pe o suprafață de 24 ha. Spre deosebire de Detunata Goală, aceasta este împădurită, motiv pentru care a fost denumită astfel. Crestele Detunatelor reprezintă un loc perfect din care poți admira panorama superbă, observându-se în depărtare Muntele Găina și Muntele Mare

Poiana Narciselor este o rezervație naturală protejată, fiind cea mai mare de acest fel din Europa. Este un loc deosebit, unde anual cresc și înfloresc milioane de narcise. Este o priveliște desprinsă din povești, care merită văzută. Momentul ideal de vizitare este luna mai, atunci când narcisele înfloresc, mirosul lor plăcut fiind simțit de la distanță. Pe lângă acest tip de flori, acolo se mai regăsesc și alte specii de plante, cum ar fi coada vulpii sau stupița.

Piatra Corbului este un monument al naturii, fiind o arie protejată de interes național, care se întinde pe 5 ha. Se află în partea sudică a localității Roșia Montană, având o altitudine între 950 și 1100 m. Acesta este reprezentat de un masiv stâncos care, de-a lungul timpului, a fost supus mai multor transformări. Astfel, el a ajuns la forma pe care o are azi, cea de la care îi provine și denumirea.

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru următoarele sejururi, blogul nostru are o serie de cazări inedite din România, precum și obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…