Hill House, Poiana Mărului: Cabană inedită la poalele Pietrei Craiului

Hill House, Poiana Mărului: Cabană inedită la poalele Pietrei Craiului

Hill House, Poiana Mărului: Cabană inedită la poalele Pietrei Craiului 1200 675 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ce zici de un sejur împreună cu prietenii tăi pe frumoasele coline submontane ale județului Brașov? Hill House este o cazare inedită din Poiana Mărului, care te așteaptă să petreci câteva zile de relaxare, într-un cadru idilic.

Hai să aflăm împreună ce are de oferit această locație minunată.

hill house poiana marului

Hill House: Un loc de refugiu în mijlocul naturii

După o săptămână plină și agitată, o escapadă la munte e tot ce avem nevoie. Hill House este o cabană situată pe dealurile pitorești ale comunei Poiana Mărului și este înconjurată de jur împrejur de natură.

Locația dispune de 8 locuri de cazare, în 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie.

cabana inedita piatra craiului

Aici vei avea parte de o atmosferă liniștită și relaxantă. Cabană este spectaculoasă, îmbinând elementele rustice și finisajele din lemn, cu suprafețele vitrate mari, ce dezvăluie peisaje pitorești. Camerele sunt confortabile, cu facilități moderne și acces la internet.  Bucătăria este complet mobilată și utilată cu toate cele ncesare pentru un sejur prelungit.

hill house poiana marului

Geamurile mari luminează frumos întreg living-ul, dar și zona de dining. Astfel, în timp ce te bucuri de micul dejun, poți admira și peisajele pe care locația ți le oferă.

cabana poiana marului brasov

La exterior, locația dispune de un foișor închis, un grătar și o zonă dedicată relaxării, cu hamace și leagăn pentru copii.

cabana inedita judetul brasov

Atracții și obiective turistice Poiana Mărului și împrejurimi

Poiana Mărului este o destinație turistică populară, situată în apropierea orașului Brașov. Aceasta este înconjurată de peisaje montane pitorești și oferă o mulțime de atracții și obiective turistice pentru toate gusturile, indiferent de anotimp.

Pe timp de iarnă, iubitorii de sporturi montane se pot bucura de o zi pe pârtia Bradul. În plus, există o mulțime de alte activități de iarnă disponibile în zonă, cum ar fi patinajul pe gheață sau plimbările cu sania.

Iubitorii de hiking pot face diverse trasee montane până la Vf. Padina Popii, Vf. Turnu și Piatra Mică sau la o distanță puțin mai mare să se aventureze până pe Vf. Postovaru. 

Pentru cei interesați de istoria și cultura zonei, există mai multe muzee și monumente de vizitat. Muzeul Etnografic din Poiana Mărului este o opțiune populară, prezentând obiecte tradiționale din Transilvania. De asemenea, Biserica din Poiana Mărului este un monument istoric important, construit în secolul al XVIII-lea.

Mănăstirea Colțul Chiliilor din Zărnești este o mănăstire ortodoxă cunoscută pentru frumusețea sa naturală și pentru viața monastică tradițională. Ea este situată la poalele Munților Piatra Craiului, fiind construită în stilul tradițional românesc și este decorată cu picturi murale impresionante.

La doar 17 km distanță de Hill House, Poiana Mărului se află o altă zonă de interes turistic și anume Prăpăstiile Zărneștilor. Acestea reprezintă un spectacol natural impresionant, alcătuit dintr-o serie de prăpăstii, chei și cascade. Prăpăstiile Zărneștilor sunt formate prin eroziunea apei care a sculptat în piatră stânci abrupte și canioane adânci, de-a lungul mileniilor. Acest fenomen natural impresionant se întinde pe o lungime de aproximativ 5 kilometri și oferă priveliști spectaculoase, cu stânci verticale, cascade și râuri cristaline.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii este gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…