Hidden Hills Villa: Cazare spectaculoasă, cu piscină interioară, în Prahova

Hidden Hills Villa: Cazare spectaculoasă, cu piscină interioară, în Prahova

Hidden Hills Villa: Cazare spectaculoasă, cu piscină interioară, în Prahova 1200 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Indiferent de sezon, o cazare cu piscină în care să te relaxezi este bine venită, nu-i așa? Hidden Hills Villa este o vilă cu piscină interioară, situată în satul Țipărești, județul Prahova, la doar 1h de București.

Acum că ți-am captat atenția, hai să vedem toate facilitățile acestei proprietăți.

Hidden hills villa tiparesti

Hidden Hills Villa: Confort și liniște într-o vilă exclusivistă

Locația este situată într-un cadru intim, pe o suprafață de 2 hectare, la liziera pădurii. Amplasată pe un deal, vila oferă o panoramă superbă asupra orașului Ploiești, care se află la o distanță de 17 km.

Hidden Hills Villa poate găzdui maxim 9 persoane. Vila dispune de 5 dormitoare, situate la etaje diferite. 3 dormitoare principale se află la etajul doi și dispun de baie proprie și balcon, iar la parter se află celelalte 2 dormitoare care împart o baie comună.

cazare intima in prahova

La primul etaj se află livingul, unde vei găsi un șemineu și o bucătărie ultra modernă, dotată cu toate cele necesare pentru un sejur prelungit.

cazare inedita judetul prahova

Hiiden Hills Villa dispune și de o piscină interioară încălzită, terasă, lac de agrement și livadă cu pomi fructiferi.

cazare cu piscina interioara prahova

Vino și reîncarcă-ți bateriile într-un loc discret, departe de agitația orașului, benficiind de facilitățile moderne. Accesul până la proprietate se face pe un drum privat și asfaltat.

cazare cu zona de agrement prahova

Hidden Hills Villa, acest paradis al relaxarii, se află la doar 1h de București.

Atracții și obiective turistice județul Prahova

Stejarul de la Goruna a devenit o atracție turistică în Cocorăștii Mislii. Gorunul sau „Supraviețuitorul“, așa cum îi spun localnicii, are o vechime de peste 500 de ani și este considerat un monument al naturii. Acesta este atestat documentar în 1490, în timpul vieții domnitorului Vlad Țepeș.

Mănăstirea Mălăiești și Mănăstirea Zmfira se află în apropierea cazării, la câțiva km distanță.

Casa Etnografică Bertea te va purta câțiva pași în timp. Aici vei găsi informații care sa ilustreze vechimea și identitatea culturală locală.

Trovanții din Bertea se află la aproximativ 20 de km de Hidden Hills Villa și se poate ajunge la ei printr-un traseu cu dificultate scăzută. Astfel, pentru cei dornici de aventură, o drumeție până la aceste formațiuni naturale poate fi ceea ce aveați nevoie.

La 40 de km distanță se află Valea Doftanei, una dintre cele mai apreciate destinații turistice din județul Prahova. Peisaje de poveste, vârfuri muntoase, un lac de smarald și aerul curat sunt doar câteva dintre motivele pentru care zona atrage anual zeci de mii de turiști.

Celebrele stațiuni montane de pe Valea Prahovei sunt și ele la o aruncătură de băț, astfel că opțiunile de petrecere a timpului liber sunt aproape nelimitate.

Ești în căutarea unei cazări într-o altă zonă a României? Pe blogul nostru de călătorii vei găsi numeroase variante. De la cabane A-frame, Tiny House-uri sau chiar glamping-uri, până la cabane cu capacitate mare sau apartamente în orașele mari ale țării. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…