Atra Doftana: Una dintre cele mai spectaculoase cazări din România

Atra Doftana: Una dintre cele mai spectaculoase cazări din România

Atra Doftana: Una dintre cele mai spectaculoase cazări din România 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi  vă prezentăm Atra Doftana, una dintre cele mai spectaculoase cazări din România.

Amplasată la cel mult două ore de București, în satul Teșila, într-o zonă pitorească și liniștită, Atra se zărește oglindita in luciul „lacului de smarald”, asa cum mai este numit Barajul Paltinu. Imediat ce ai zarit-o, ai impresia că dintotdeauna locul ei a fost acolo.

Cu un farmec aparte, emanat de suprafetele vitrate supradimensionate, care lasă la vedere curiozitatea de a o descoperi, pensiunea cheamă călătorii înăuntru.

Interiorul dezvăluie camere confortabile, calm și bucurie, etalând un design minimalist premium. Aveți tot ceea ce v-ați putea dori: panorama asupra lacului turcoaz, inconjurat de coline pitoresti; aerul ozonat savurat din cameră ori de la terasă; stelele care se oglindesc în lac, admirate de pe terasă; preparate savuroase gătite cu ingrediente de sezon și locale.

Pare că așa se descrie începutul călătoriei perfecte, nu?

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Plimbare cu caiace, mountain bike și savurarea aromelor locale

Simplitatea aduce cea mai mare bucurie. De aceea, o simplă plimbare cu caiacul, pe lacul Paltinu, aflat la câțiva pași de pensiune este exact ceea ce aveți nevoie pentru deconectarea de griji și conectarea cu natura.

Lăsați-vă purtați de libertate și explorați văile împădurite, la pas, pe bicicletele montane ori pe ATV.

Zona oferă peisaje rurale, ce umplu sufletul de fericire: căpițe aranjate după datini, animale care pasc, localnici îmbrăcați în port popular care lucrează în gospodărie și gospodine care discută despre țesut.

Pasionații de drumeții și nu numai, pot descoperi împrejurimi cu aspect ludic, cum ar fi Muntele Unghia Mare, care privit din depărtări se aseamănă cu o piramidă.

Voi puteți descoperi o mulțime de locuri cărora să le dați o asemănare sau chiar un nume, jucați-vă cu imaginația și cu clipa momentului.

Ce spuneți de o plimbare prin natură, descoperind zona pitorească și povestea locului prin istorisirile ciobanilor, acompaniați de bucatele tradiționale: bulz, mămăligă și brânzeturi.

Dacă v-ați dorit mereu să cunoașteți ciupercile, fructele și ierburile de pădure puteți să învățați de la ghidul local care vă va explica secretele pădurii. În plus, o experiență de neuitat este să mâncați ceea ce culegeți.

Pentru a cinsti o zi memorabilă, la restaurantul pensiunii găsiți preparate fine dining pregătite de un chef român și servite alături de vinuri românești selecționate personalizat de către somelierul pensiunii în funcție de bucate.

Experiența culinară diferă de la sezon la sezon, pentru că meniul este pregătit cu ingrediente proaspete, procurate de la fermieri, ciobani, producători locali și din grădina naturii.

fine dining atra doftana

fine dining atra doftana

fine dining atra doftana

fine dining atra doftana

fine dining atra doftana

restaurant atra doftana

atra fine dining

restaurant atra doftana

restaurant atra doftana

Atra Doftana: locul aparte de unde nu ați mai vrea să plecați

Atra Doftana se află într-o așezare extrem de frumoasă, in care natura abunda. Realizată cu pasiune, cu materiale naturale și cu grijă față de mediu, pensiunea e parcă încorporată într-un tablou, având o formă avangardistă, un acoperiș verde, iar pe fundat pasteluri create de codrii seculari.

atra doftana

atra doftana

atra doftana

cazare valea doftanei

cazare valea doftanei

cazare valea doftanei

cazare lac paltinu

cazare lac paltinu

cazare valea doftanei

Ajunși în nterior, veți fi fermecați de ferestrele vitrate care scurg în priviri frumusetea Dumnezeiasca, iar ceva mai special decât a privi natura din pat ori stelele de la terasă, pare că nu există.

Știți sigur că ați găsit relaxarea supremă, pentru că fiecare cameră vă poartă prin amprenta eleganței simple și a confortului.

Pregătiți bagajele și porniți la drum!

cazare atra doftana

cazare atra doftana

cazare valea doftanei

atra doftana

atra doftana

Rezervați-vă singuri experiența!

Lăsând orice zgomot perturbator în urmă, pornind pe un drum de aproximativ două ore de București veți ajunge într-un colț de vis, la Atra Doftana. Aici relaxarea este la ea acasă: fie pe terasă privind stelele, în hamac ascultând natura, pe poteci aventuroase de munte ori la povești savurând preparate tradiționale la stână sau fine dining din ingrediente locale, în mijlocul naturii.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…