Karak Chalet, una dintre cele mai frumaose pensiuni din Harghita

Karak Chalet, una dintre cele mai frumaose pensiuni din Harghita

Karak Chalet, una dintre cele mai frumaose pensiuni din Harghita 960 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

 

Vreti să vedeți una dintre cele mai frumoase pensiuni din Harghita?

Ei bine, astăzi vă prezentăm Karak Chalet, o minunată cabană tradițională.

Aceasta se află în comuna Izvoare. Departe de agitația orașelor, la poalele munților Harghita, se ascunde o casă de vacanță fermecătoare cu jacuzzi și spa.

Aici rusticul se împletește cu noul lux al simplității. Orice detaliu este atent îmbrăcat în lemn și cărămidă. Camerele surprind printr-o privire, emană liniște, relaxare. Pozele parcă vă cheamă în vacanță aici.

Pe noua noastra platforma, Travlocals.com, veti gasi cele mai frumoase experiente din Romania. O veti putea rezerva pe fiecare dintre ele simplu si rapid, fara a mai fi nevoiti sa platiti taxe suplimentare. Veti putea verifica disponibilitatea si preturile sau chiar sa contactati gazda inainte de rezervare.

DESCOPERIȚI NATURA, DESCOPERIȚI-VĂ PE VOI

La Karak Chalet veți fi în mijlocul naturii, o veți descoperi în amănunt, totodată descoperindu-vă pe voi. Stați toată ziua și ascultați pădurea, priviți copacii, florile, fluturi, norii, soarele pe bolta albastră, ascultați cântecul păsărilor și relaxați-vă.

Cu Mocănița în călătorie! Cei care caută experiențe inedite în împrejurimea casei de vacanță, pot merge la gara mică din Sovata. Acolo îi așteaptă Mocănița. Traseul durează două ore. Acesta se desfășoară pe o distanță de 14 km (30 km/h), prin pădure, pe ruta Sovata – Câmpul Cetății.

Pe timp de vară, Mocănița circulă zilnic, la orele 11:00, 14:00, 17:00. Doar în ziua de luni trenul cu abur își ia liber  pentru a se odihni.  Prețul călătoriei fascinante este de 30 de lei pentru adulți, și între 10-15 lei pentru copii. Vă recomandăm să accesați site-ul Mocăniței,pentru orice informație.

Excursia cu Mocănița e fascinantă, dar încântarea abia a început să își facă loc. Cât de mult v-ați dorit să vedeți cerul cufundat în baloane cu aer cald? În perioada 27-29 septembrie visul vă poate deveni realitate, pentru că are loc Parada Baloanelor cu aer cald.

Spectacolul e impresionant, pe cer. În România își dau întâlnire baloanele cu aer cald din întreaga lume. Cei care doresc să zboare deasupra norilor, în balonul cu aer cald pot face o rezervare din luna august, accesând site-ul Parada Baloanelor cu Aer Cald.

CABANA TRADIȚIONALĂ KARAK, UN LOC DESPRINS DIN REVISTE

Karak Chalet este un loc desprins din revistele. Știți acele publicații în care se prezintă case pitorești și impresionante? Acele articole care vă fac să vă doriți o astfel de casă fie și pentru o vacanță.

Cabana tradițională Karak e împlinirea pe care o căutați. Pozele și rândurile au fost decupate, amplasate în comuna Izvoare, din județul Harghita.

karak chalet harghita

karak chalet harghita

karak chalet harghita

karak chalet harghita

karak chalet harghita

Cabana este construită din lemn, integrându-se perfect în natură, adoptând culorile de maro și verde. Facilitățile de care dispune sunt: o zonă cu foișor, grătar, cuptor cu vatră, masă cu băncuțe, wi-fi gratuit pentru a împărtăși frumoase experiență, parcare privată.

Aflați de la localnicii rețeta plăcintelor cu brânză și mărar. Pregătiți-o și savurați deliciul.

placinta cu branza si marar

Interiorul îmbină eleganța rustică cu luxul autohton, păstrând linia simplității. Cabana are trei dormitoare, două băi, un living cu șemineu, o zonă de luat masa și o bucătărie complet utilată.

La apus, la răsărit ori de cu zi și până-n noapte, locul pentru relaxare e în jacuzzi-ul din lemn și în saună. În curte se află o anexă construită integral din lemn, după standarde ecologice.

karak chalet harghita

inchiriere cabana harghita

inchiriere cabana harghita

inchiriere cabana harghita

inchiriere cabana harghita

inchiriere cabana harghita

cazare harghita

cazare harghita

cazare harghita

sauna karak chalet

Drumeții care iubesc aceste facilități se pot caza în casuța de lângă jacuzzi. Camera are două paturi duble, unul la parter, celălalt la mansardă. Pe o scară tradițională se urcă spre pat, locul în care dacă pereții nu ar fi fost acoperiți de stinghii s-ar fi văzut stelele.

karak chalet

cabana karak

cabana karak

REZERVĂ-ȚI SINGUR EXPERIENȚA

Haideți alături de prieteni la una dintre cele mai impresionante unități de cazare din România, cabana tradițională Karak. Relaxați-vă în saună și jacuzzi, descoperiți natura, plimbați-vă cu Mocănița și zburați în balonul cu aer cald.

Autenticitatea tradiției românești trebuie dusă mai departe. Asta se poate face doar cu ajutorul vostru! Acordați-ne sprijin printr-o distribuire a articolului. Locurile tradiționale din România trebuie văzute de cât mai mulți călători!

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…