Atra Doftana: Resortul de lux de pe Valea Doftanei

Atra Doftana: Resortul de lux de pe Valea Doftanei

Atra Doftana: Resortul de lux de pe Valea Doftanei 1500 844 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Atra Doftana este un resort exclusivist, de 5 stele situat chiar la vărsarea râului Doftana în Lacul Paltinu.

Resortul este combinația perfectă între arhitectura modernă și natură. Focusul locației se pune pe intersectarea unei ambianțe simple și sofisticate în același timp.

Aici te poți bucura de o mulțime de activități de agrement sau poți păși într-o călătorie culinară care îmbină aromele regionale cu cele exotice.

atra doftana

Atra Doftana: Confort și relaxare

Situat chiar pe Lacul Paltinu,  resortul dispune de camere spațioase cu terase private și o panoramă superbă asupra lacului. Aceasta este completată de o zonă de lounge în aer liber. De asemenea, aici vei găsi și un spațiu generos de agrement și loc de joacă pentru copii.

Resort Atra Doftana

Atra Doftana terasa

cazare valea doftanei

Locația dispune de 10 camere duble cu terasă și o cameră premium cu o terasă de 13 mp, toate având un view superb spre lac. Designul și arhitectura minimalistă se armonizează perfect cu mediul înconjurător.

cazare atra doftana

cazare valea doftanei

cazare pe lac prahova

Vila UNO: Relaxare in intimitate

Tot pe Lacul Paltinu, la cateva sute de metri de Atra, se află și Vila Uno, un proiect ultra modern, în stil scandinav. Vila poate găzdui până la 6 adulți, având 3 dormitoare: o cameră dublă și 2 single. La parterul vilei se află livingul, o bucătărie cu loc de luat masa, 3 băi cu duș și o terasă. La etaj se află cele 3 dormitoare.

Vila Uno valea doftanei

top cazari langa bucuresti

Vila Uno este perfectă pentru cei care vor un loc intim, izolat, în mijlocul naturii. Livingul, zona de luat masa și terasele sunt orientate spre Lacul Paltinu, iar zona de noapte e ferită de drum și vecini. Accesul auto și parcarea în incintă sunt private.

Cazare inedita Valea Doftanei

Răsfăț culinar la Atra Doftana

Locația este recunoscută pentru preparatele fine dining pe care restaurantul Atra le pune la dispoziție. Fie că alegi să petreci câteva zile la resort sau ești doar în trecere, restaurantul este deschis pentru oricine dorește să încerce preparatele create de Chef Ionuț Gagiu.

restaurant Atra

Fine dining valea doftanei

top restaurante prahova

Aici ingrediente simple precum fructele de pădure, ciupercile, florile, mugurii, ierburile aromate, legumele crescute în grădini și brânzeturile de la ciobani se transformă în preparate fine dining cu o prezentare creativă și un gust unic.

Meniul restaurantului se schimbă de 4 ori pe an, iar în serile de weekend aveți ocazia să participați la cine de fine dining cu wine pairing. Astfel, cu fiecare vizită vei avea ocazia să descoperi preparate noi.

slow food prahova

Activitățile de care te poți bucura la Atra Doftana

Natura e generoasă pe Valea Doftanei, iar la Atra există o mulțime de opțiuni pentru activități de agrement si nu numai:

  • zonă de fitness
  • saună uscată
  • masaj
  • caiac
  • bicicletă montană
  • drumeții
  • foc de tabără

caiac pe lacul paltinu

cazare cu sala de fitness

Odată reconectat, la Atra capeți o energie care îți alimentează plăcerea de a descoperi natura. Ceea ce oferă acest loc este o adevărată experiență.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…