Gaz66 the Pathfinder: Experiență unică off-grid

Gaz66 the Pathfinder: Experiență unică off-grid

Gaz66 the Pathfinder: Experiență unică off-grid 1200 900 Wildventure

Gaz66 the Pathfinder este un vehicul istoric din 1980, transformat într-un campervan off-grid.

Campervan-ul este situat pe dealul lacului Moacșa din Covasna și este locația perfectă pentru toți iubitorii de natură.

Dacă nu te încumeți să pornești într-un trip cu rulota, Gaz66 îți oferă experiența unui trai off-grid pentru câteva zile.

cazare inedita Gaz66 the Pathfinder

Gaz66 the Pathfinder: De la vis la realitate

Camperul este ideea unei tinere întoarse din Emiratele Arabe. Aceasta a vrut să creeze ceva inedit, altfel decât exista până în momentul de față în România. Larisa Vlad, proprietara Gaz66-ului: „Ni s-a părut o idee foarte faină să transformăm un camion într-o unitate de cazare şi am spus că vrem să fie altfel. Fratele meu m-a inspirat, el fiind pasionat de munte şi călătorii la munte. M-a luat într-un weekend cu el să văd cum este experienţa cu van-ul”, declarație oferită într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

experienta unica in Romania

O invitație la simplitate și introspecție

Dacă vrei să încerci ceva mai aparte, Gaz66 the Pathfinder este cea mai bună oportunitate. Traiul off-grid poate fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să aibă mai multă independență și autonomie în furnizarea serviciilor esențiale pentru viața de zi cu zi.

Spațiul are 8.4 metri pătrați și este compratimentat astfel: baie, bucătărie complet utilată cu o masă extensibilă, un pat king size (200×200) și două paturi supraetajat (90×200). Este perfectă pentru 2 adulți și un copil, dar nu este potrivită pentru bebeluși.

interiorul rulotei Gaz66 the Pathfinder

interior campervan

Gaz66 The Pathfinder

off-grid romania

Drumul până la locație este accesibil. Doar 150 de m vei avea de condus pe un drum neasfaltat.

cazare lacul moacsa

Ceea ce este de specificat e faptul că mașina nu poate fi condusă. Aceasta este un vehicul istoric și necesită întreținere specială pentru a funcționa, Gaz66 este folosită doar pentru a oferi cazare și o experiență unică în România.

cazari inedite romania

Activități pe Lacul Moacșa

Lacul este bine cunoscut de covăsnenii și brașovenii  care vor să petreacă un weekend în natură sau la pescuit.

Dacă vrei să explorezi puțin zona, pe deal se află un parc memorial săsesc cu un monument din lemn asemănător Stonehenge-ului. Există și o legendă legată de acest deal, care spune că aici a trăit un uriaş. Când au apărut oamenii, uriaşul a fost nevoit să părăsească locul, dar înainte de a pleca, a construit o pivniţă gigantică sub deal ca să-şi ascundă comorile.

atractii satul moacsa

pivnitele mari

Multe săpături au avut loc pe acest deal în speranța că vor descoperi comorile. Astăzi, dealul Pivniţele Mari este simbolul solidărităţii maghiare din Trei Scaune.

În satul Moacșa se află și Conacul Benke care are un farmec aparte. Acesta a devenit o aracție turistică în județul Covasna. Mai multe detalii despre acest Conac puteți citii aici.

atractii turistice covasna

Județul Covasna are foarte multe de oferit și vă poartă prin locuri aparte. Dacă sejurul vostru la Gaz66 the Pathfinder este unul mai lung, merită să vizitați ținutul celor 160 de conace, despre care puteți afla mai multe aici.

conacul Gaal Covasna

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…