Cabana A Toplița: Cabana A-frame, cu ciubăr, în Harghita

Cabana A Toplița: Cabana A-frame, cu ciubăr, în Harghita

Cabana A Toplița: Cabana A-frame, cu ciubăr, în Harghita 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Vrei să evadezi din rutină? Cauti o cabană cu ciubăr în Harghita? Astăzi te provocăm să îți iei cei mai buni prieteni și să mergi la Cabana A, în Toplița.

Cabana A este o cazare cu ciubăr, care te cucerește pe loc prin design și peisaj.

Este amplasată pe un deal, într-o zonă liniștită, la poalele munților care imbrațisează cerul, în audiența căpițelor de fân.

Ai sistem de sonorizare pentru distracție garantată, ciubăr și toate facilitățile de care ai putea avea nevoie pentru o experiență memorabilă în Harghita.

cabana a toplita harghita

Haide să te distrezi pe cel mai lung bob din România, să te dai pe pârtie, să vezi o cascadă unică în țară și să simți adrenalina prin experiențe inedite!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Cele mai frumoase locuri din Toplița și împrejurimi

Când ești cu prietenii te-ai distra non-stop, așa-i?! De aceea, ți-am schițat un mic plan cu 4 dintre cele mai frumoase locuri din Toplița unde trebuie să ajungi.

  1. Bob Alpin Coaster Toplița – Cea mai lungă pistă de bob din România

Se află la 4 km de Cabana A. Pista de bob are o lungime de peste 1800 de metri, cu curbe pline de adrenalină, care par că urcă în nori, apoi trec pe lângă brazi și îți lasă în privire un peisaj spectaculos. Poți să mergi cu maxim 40 km/h și să strigi de bucurie cât vrei! E super că poți să te dai pe același bob cu încă un prieten, așa vezi cine se sperie ori cine strigă de fericire!

  1. Pârtii de schi, snowboard și sanie

La 1 minut de bob, distracția continuă pe pârtia de schi Toplița. Este alcătuită din trei pârtii: una cu nivel ușor, una cu nivel mediu, puțin abruptă și o pârtie pentru sanie. Acestea sunt deservite de două instalații de teleschi și o bandă rulantă.

Peisajul cu brazii înzăpeziți și vârfurile muntoase acoperite de nea împletită și praf de nori sunt ceva senzațional!

Bine de știut: poți să rezervi echipament de schi și snowboard.

  1. Cascada Mezotermală Toplița – unică în România

La 650 de metri de Cabana A se află Cascada Mezotermală Toplița, o cascadă unică în România și una dintre puținele de acest fel din lume. În Europa, doar în Italia mai este o cascadă asemănătoare.

Cascada s-a format pe râul Mureș, într-o zonă bogată în vegetație, prin depuneri de calcar și travertin.

Unicitatea cascadei este dată de apa sa termală, care atinge și 27 de grade. Iarna îngheață rar, lăsând în priviri un spectacol incredibil. O a doua caracteristică unică este faptul că aceasta își schimbă permanent culoarea de la alb la brun, datorită apei care se întâlnește cu roca de travertin.

  1. Experiențe fantastice: sărituri în aer pe air bag și distracție cu mountain cart

Puțin mai departe de cascadă, cam la 1 oră și jumătate vei avea parte de senzații inedite, la Baza de Experiențe ,,Fáradt Bakancs”. Ce spui, vrei să sari în aer și să aterizezi pe o saltea air bag ori vrei să te dai cu cartul prin munți? Distracția este aici!

Săriturile în aer pe air bag sunt memorabile, în plus ai parte de libertate deplină și adrenalină la cote maxime.

Plimbarea cu mountain cart-ul este amuzantă, ca și cum te-ai da cu sania, dar în timpul cald. Te plimbi prin pădure, iar deodată începe senzația extremă, cobori în pantă 10 km, cu o viteză maximă de 70 km/h. Faci concurs cu prietenii și cine pierde gătește. S-a decis, acum spre cabană!

Cabana A: Cabană cu ciubăr in Toplița

În Toplița, județul Harghita, într-o zonă liniștită, cu peisaje magnifice se află Cabana A.

Cabana pare camuflată într-un vârf montan, datorită culorii și design-ului A-frame.

Construcția inedită, cu multe ferestre, te cheamă înăuntru.

La interior, liniile naturii continuă. Lemnul, sufletul codrului, a fost modelat cu atenție ca să creeze confortul visat. Ai trei dormitoare, cu paturi comode și priveliște panoramică.

Bucătăria este utilată complet, living-ul este spațios, iar terasa, sistemul audio, ciubărul, foișorul cu grătar și hamac pentru câștigătorul concursului de cart montan sunt ideale pentru o vacanță memorabilă în România.

Rămâne ca după o masă bună să stai cu cei dragi la povești în apa caldă din ciubăr, până când se face dimineață.

Pregătește-ți bagajul și haide la drum!

Rezervă-ți singur experiența!

Cauți o cabană inedită, cu ciubăr, în județul Harghita? Vrei să te distrezi pe cea mai lungă pistă de bob din țară, să schiezi, să descoperi o cascadă unică și să te întreci la cart montan? Haide la Cabana A Toplița.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…