Valea Doftanei Glamping: Un izvor al fericirii, la 2 ore de București

Valea Doftanei Glamping: Un izvor al fericirii, la 2 ore de București

Valea Doftanei Glamping: Un izvor al fericirii, la 2 ore de București 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dacă ne întrebi unde găsești un loc cu izvor de fericire, ți-am răspunde rapid: Valea Doftanei Glamping!

Se află la 2 ore de București, într-o zonă cu aer curat și natură din belșug, în satul Teșila, județul Prahova.

Aici găsești cinci corturi din basme, cu condiții premium și mic dejun delicios.

valea doftanei glamping

Haide să mănânci un preparat unic în țară, să descoperi legenda monstrului Paltinu și să înveți să coși o ie.

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce să faci în Valea Doftanei?

Valea Doftanei este un mic colț ireal al liniștii, unde peisajele frumoase se împletesc cu tradițiile, legendele și cu delicii tradiționale unice în țară.

La 15 minute de Valea Doftanei Glamping, pe Lacul Paltinu, te poți relaxa într-o plimbare cu caiacul, barca ori poți să pescuiești în locurile special amenajate.

Cauți să ieși din cotidian prin senzații extreme? Provoacă-ți partenerul de vacanță să căutați monstrul din lacul Paltinu, cu barca sau pe malul apei.

Aaa, nu știai?!

Legendele locului povestesc despre un monstru al apei – un șarpe de vreo cinci metri, cu 100 de kg, negru, lucios cu ochi bulbucați. Se zice că acesta apare periodic la suprafața apei și sperie pe oricine.

Ți s-a făcut frică ori ai curaj să îl găsești?

Învață cum se face o ie tradițională

În Calea Doftanei, nr. 104, sat Teșila, comuna Valea Doftanei o găsești pe Loredana Clinici, o tânără pasionată de tradiții, care dă viață prin cusături manuale țesăturilor tradiționale.

Cum intri în atelier, te simți ca în camera bunicii – ștergare, icoane, covoare vechi, obiecte de ceramică pictate, război de țesut, multe ațe, dulap doldora cu ii și un chip cald te întâmpină.

cum se face o ie

Sursă foto: Ziarul Incomod

Loredana a învățat să coase de la mama ei. Își amintește cu drag că prima dată a cusut o poșetă, care a fost apreciată și i-a adus comenzi, iar de atunci nici că s-a mai oprit din a coase. Povestește că pentru a face o ie lucrează o lună sau mai mult. Are răbdarea, har, iubire pentru mestesug și așteaptă cât mai multe persoane să îi treacă pragul, ca să îi învețe cum să realizeze o ie și nu numai.

Un obiect lucrat de mână aduce bucurie în suflet și sentimente de nedescris, pe care le vei simți odată ce stai la vorbă cu Loredana. De indată, afli secretele de cusut și te apuci să creezi.

Valea Doftanei Glamping: Cazare inedită la 2 ore de București

Cine vrea să fugă din București într-o zi din săptămână sau în weekend? ,,Euu!”

Am găsit o cazare inedită pentru tine, care te va scoate de tot din sunetul infernal al claxoanelor și al imaginilor triste cu oameni furioși și grăbiți.

Este Valea Doftanei Glamping, un colț de fericire, cu natură din abundență, cântec de păsărele, săteni simpatici și aer curat.

cazari inedite langa bucuresti

Glampingul are 5 corturi de cazare, care se rezervă separat.

Fiecare cort are o capacitate de cazare pentru două persoane. Privit din exterior este un vis îndeplinit prin emoția de tihnă ce o transmite. În interior, emoția se amplifică, pentru că îți dezvăluie un somn foarte odihnitor pe o saltea confortabilă, o iluminare romantică și o priveliște superbă dimineața.

Ziua începe epic, în mijlocul naturii, pe terasa proprie, savurând micul dejun gustos și variat, care este inclus în prețul de cazare. Poți continua ziua stând pe hamace ori poți lua bicicleta gratuită oferită de gazdă și să mergi pe drumuri necunoscute, fără o destinație anume, amuzându-te de micile căzături, de noroiul de pe picioare sau de părul care este coafat de vânt.

La Valea Doftanei Glamping ai parte de toate facilitățile moderne: electricitate în cort, baie , WIFI, bucătărie utilată, cafea la discreție și apă la frigider.

Relaxează-te în brațele naturii!

Pregătește-ți bagajul și haide la drum!

Rezervă-ți singur experiența!

Cauți o cazare în mijlocul naturii, dar aproape de București? Vrei să fie liniște, aer curat, peisaje pentru suflet, să mănânci tradițional și să descoperi obiective turistice prin apropiere? Haide la Valea Doftanei Glamping, la 2 ore de București.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…