Pensiunea Coada Lacului, Bulz: Cabană cu piscină și ciubăr în Munții Apuseni

Pensiunea Coada Lacului, Bulz: Cabană cu piscină și ciubăr în Munții Apuseni

Pensiunea Coada Lacului, Bulz: Cabană cu piscină și ciubăr în Munții Apuseni 2048 1536 Wildventure

Pensiunea Coada Lacului este locul unde tradiția întâlnește confortul, într-o cabană inedită din Munții Apuseni.

Cabana cu piscină, ciubăr, foișor cu grătar și un view spectaculos te așteaptă să petreci câteva zile de relaxare și voie bună cu prietenii sau familia ta.

Deja îți imaginezi un weekend în acest loc, nu-i așa? Haide să vedem împreună ce oferă mai exact.

pensiunea coada lacului apuseni

Pensiunea Coada Lacului: Cabană cu view și piscină în Apuseni

Construcția din lemn și detaliile interioare au păstrat vie amintirea tradițiilor românești.

Cabana Coada Lacului este locația ideală pentru un grup de 12 persoane. Cabana dispune de 6 dormitoare cu pat dublu și baie proprie.

cabana coada lacului bulz

Parterul cabanei este compus dintr-un living spațios cu zonă de relaxare și zonă de luat masa.

cazare indeita in apuseni

cazare spectaculoasa in bihor

De asemenea, tot la parter se află și o bucătărie separată, complet mobilată și utilată cu toate cele necesare.

cabana coada lacului bulz

top cabane apuseni

top cazari bihor

Deși cabana Coada Lacului este construită după un stil rustic, proprietarii au vrut să ofere oaspeților săi tot confortul necesar. Astfel, la exteriorul cabanei se află o piscină perfectă pentru zilele călduroase de vară, cu șezlonguri de jur împrejur și un ciubăr pentru un plus de confort.

cabana cu piscina si ciubar apuseni

cabana cu ciubar in apuseni

Tot la exterior se află și un foișor frumos amenajat cu cuptor și grătar pentru a-ți pregăti preparatele dorite, în timp ce te bucuri de peisajele spectaculoase și compania celor dragi.

Atracții și obiective turistice în județul Bihor

În vestul României se află județul Bihor, un județ bogat în obiective turistice naturale și antropice. Aici întâlnim cea mai mare stațiune balneoclimaterică permanentă din țară, Băile Felix și multe masive ale Munților Apuseni. Rocile carstice, cascadele, peșterile și cheile fac din județul Bihor un ținut spectaculos, pe care merită să îl vizitezi.

Iată câteva din cele mai frumoase obiective turistice din Bihor:

  • Peștera Urșilor este cea mai bogată peșteră (destinată turiștilor) în stalactite, stalagmite, coloane și draperii de la noi din țară. Peștera poartă numele după descoperirea oaselor de urs din interior și este cunoscută pentru formațiunile sale unice de stâncă și pentru lacurile subterane. Este o destinație turistică populară pentru cei interesați de explorarea peșterilor și a frumuseții naturale a României. Temperatură în peșteră este constantă tot timpul anului și anume 10 °C.
  • Peştera cu Cristale din mina Farcu este singura peșteră din țară în care poți admira cristale de calcit. Traseul peșterii include și o parte din galeriile miniere, fiind unul dintre puținele ansambluri din lume de acest tip.
  • Platoul carstic Padiș este una dintre cele mai cunoscute zone din Apuseni. Zona oferă numeroase trasee turistice atât pentru amatorii de hiking, cât și pentru cei specialiști. Platoul cu o altitudine de 1200 m este mărginit de abrupturi și străbătut de ape repezi, ce formează chei și canioane. Traseele din Padiș pot oferi priveliști superbe asupra catorva obiective de neratat: Cetățile Ponorului, Cetățile Rădesei, Peștera Ghețarul Focul Viu, Poiana Vărășoaia, Poiana Glăvoi, Poiana Florilor, Cheile Someșului Cald, Cheile Galbenei, Cascada Bulbuci, Cascada Evantai, Valea și Amfiteatrul Boghii.

Pe blogul nostru găsești zone frumoase, mai puțin cunoscute, cât și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei escapade în țara noastră, sperăm ca blogul nostru să te inspire.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…