Casa Lila, Colți: Cazare tradițională în Munții Buzăului

Casa Lila, Colți: Cazare tradițională în Munții Buzăului

Casa Lila, Colți: Cazare tradițională în Munții Buzăului 727 900 Wildventure

Dacă dorești să scapi de aglomerația orașului și să te reconectezi cu natura, dar și cu copilul din tine, Casa Lila este alegerea perfectă.

Încearcă să îți amintești de vacanțele petrecute la bunici, în mijlocul naturii.

Ei bine, această pensiune tradițională din Munții Buzăului te va face să retrăiești momentele de îndată ce-i treci pragul.

casa lila buzau

Casa Lila: Elemente rustice și amintiri dragi într-o casă din Buzău

Locația îți oferă toate elementele necesare pentru a te transpune în vremurile cele mai dragi ție. Decorul tradițional al camerelor, dar și al spațiului comun îți va aminti de copilărie și de vremurile de odinioară. Casa este presărată cu piese rustice și broderii colorate, care te vor umple de nostalgie, dar și cu elemente moderne care îți vor oferi confort.

cazare inedita buzau

Casa Lila este situată în comuna Colți, din județul Buzău și dispune de 6 dormitoare cu baie privată, putând să găzduiască până la 14 persoane.

cazare spectaculoasa munte buzau

Aceasta pensiune rustică este situată în mijlocul naturii și are vedere la munte. Există și o cameră comună cu loc de luat masa și cu o canapea confortabilă.

casa lila colti buzau

Mulțumită ușilor cu ferestre mari, natura este mai aproape. Deschide-le larg și bucură-te de ea! Casa este împrejmuită de o terasă spațioasă, acoperită, asemenea prispelor ce se construiau cândva în jurul căsuțelor tradiționale.

cazare casa traditionala buzau

Terasa este locul unde poți lua masa în aer liber și te poți relaxa la umbră, pe canapelele și scaunele confortabile. Este, de asemenea, un loc liniștit în care să îți petreci nopțile de vară la povești, împreună cu prietenii și familia.

casa lila cazare inedita

Grădina este verde și spațioasă și prezintă numeroase modalități de relaxare. Poți să alegi să te relaxezi în hamac sau să privești stelele din ciubăr.  Ascultă cântecul naturii și bucură-te pur și simplu că exiști! La Casa Lila este ușor să iți lași grijile acasă.

cazare cu ciubar buzau

Atracții și obiective turistice în județul Buzău

Poți să îți continui conectarea cu natura vizitând unele din cele mai importante obiective turistice din județul Brașov.

Iată câteva atracții pe care le poți vizita dacă te afli într-un sejur la Casa Lila:

Vulcanii Noroioși de la Berca se află la doar 42 de km de Lila House, fiind situați în partea centrală a Subcarpaților de Curbură. Acest fenomen unic se desfășoară în patru locuri din rezervație: La Fierbători, Pâclele Mari, Pâclele Mici și Beciu.

Formațiunile ce se regăsesc în zona Buzăului există de mii de ani, însă au fost declarate rezervație naturală doar în 1924. Vulcanii Noroioși s-au format prin erupția gazelor naturale, care își croiesc drum spre suprafața pământului de la 3000 m adâncime.

Astfel, erupția vulcanilor formează conuri la suprafață, noroiul întărindu-se atunci când intra în contact cu aerul. Este ideal să vizitezi Vulcanii Noroioși primăvara sau toamna și să eviți ploile sau canicula.

Așezările rupestre sunt reprezentate de peșteri, care dăinuie din mileniul 5 i.e.n. Ele se află între localitățile Aluniș (comuna Colți), Ruginoasa (comuna Brăești) și Nucu (comuna Bozioru). Se consideră că așezările obișnuiau să fie lăcașuri de cult și spațiu de refugiu. Lasă-te purtat în trecut, explorând peșterile locuite încă din preistorie!

Focul Viu este un fenomen natural ce se produce în apropierea satului Lopătari. Flăcările ce ies din pământ pot să ajungă la o înălțime de jumătate de metru. Acestea se mențin datorită gazelor de sub pământ, care sunt eliberate continuu și sunt aprinse în general de razele soarelui.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre zona în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…