Pensiunea Alfa, Mamaia: Cazare inedită la mare, cu piscină

Pensiunea Alfa, Mamaia: Cazare inedită la mare, cu piscină

Pensiunea Alfa, Mamaia: Cazare inedită la mare, cu piscină 1280 857 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Planifici o vacanță la mare pentru vara viitoare? În acest articol îți prezentăm Pensiunea Alfa, o cazare inedită, cu piscină, pe malul lacului Siutghiol.

Locația se află în județul Constanța, la doar 1.5 km de Mamaia și oferă numeroase facilități premium.

Haide să vedem împreună ce pune la dispoziție această cazare.

pensiune alfa cazare cu piscina mamaia

Pensiunea Alfa: Cazare cu piscină în Mamaia

Pensiunea dispune de 18 camere, fiecare din ele având baie proprie. Aceasta poate să găzduiască până la 40 de persoane. Toate încăperile sunt decorate cu gust, culorile și mobilierul fiind alese special pentru a crea un spațiu confortabil și plăcut.

cazare inedita la mare

top cazari mamaia

Exteriorul pensiunii este la fel de impresionant ca interiorul, oferind toate facilitățile pentru a te putea relaxa. Partea bună este că ai de unde alege. Pensiunea dispune de o piscină spațioasă cu șezlonguri, baldachine pe malul lacului, dar și de o terasă acoperită.

cazare premium mamaia

 

Pe lângă asta, există și un spațiu de joacă pentru cei mici, așa că nu ezita să îi iei cu tine!

cazare child friendly mamaia

Pensiunea Alfa pune la dispoziția oaspeților și un bar cu băuturi răcoritoare, perfect pentru o zi călduroasă de vară. Există chiar și o zonă de barbeque, unde poți să pregătești masa împreună cu cei dragi.

pensiunea alfa cazare cu piscina

De asemenea, pensiunea dispune și de o bucătărie comună, unde părinții pot prepara mâncarea pentru bebeluși.

Activități și atracții turistice în Mamaia

Aveți și posibilitatea să faceți o plimbare cu hidrobicicletele pe lac sau să pescuiți. Vă puteți folosi de echipamentul pus la dispoziție chiar de pensiune.

Este amenajată și o mini-bibliotecă pentru iubitorii de cărți, iar locurile în care să citești în liniște sunt nenumărate.

Pentru cei care doresc să exploreze plajele din zonă, am făcut o listă cu cele mai populare dintre ele:

  • La aproximativ o jumătate de oră de mers cu mașina, vei găsi Plaja Corbu, care te va întâmpina cu un peisaj ce iți vă tăia răsuflarea. Zona nu este destinată petrecăreților, accentul fiind pus pe liniște și relaxare. Având în vedere că plaja face parte din Rezervația Biosferei Delta Dunării, accesul se face doar după achitarea unei taxe.
  • Plaja Vadu este unul din cele mai boeme locuri din România. Este recunoscută ca fiind un loc liniștit, fără petreceri, perfect pentru a lenevi la soare. La asta mai adaugăm faptul că prețurile pentru răcoritoare și mâncare sunt accesibile.
  • Tot în apropiere se află și Plaja Tuzla despre care se spune că ar fi ultima plajă sălbatica din Constanța. Semnalul telefonic fiind precar, este locul perfect pentru cei care doresc să se deconecteze de civilizație.

  • Satul de Vacanță se află în Stațiunea Mamaia și este un loc plin de viață, lumini și culori. Acolo găsești restaurante pentru toate gusturile, dar și tarabe cu suveniruri și galerii comerciale.
  • Tot în Mamaia, vă recomandăm să vizitați Aqua Magic, un parc acvatic emblematic. Oferă foarte multe atracții, printre care o mulțime de tobogane, jacuzzi, 9 piscine pentru adulți și una pentru copii.

Atracții și obiective turistice în Constanța

La doar 15 km distanță de cazare, Constanța oferă o mulțime de atracții care merită vizitate. Printre acestea se numără și:

  • Cazinoul Constanța – emblema orașului. Acesta stă de veghe de peste 130 de ani peste țărmul Marii Negre. Clădirea este concepută în stilul Art Nouveau si evidențiază caracterul cosmopolit al Constanței. Cazinoul a trecut prin multe etape istorice, a găzduit multe nume importante și a supraviețuit cu brio unor perioade dificile. Turiștii pot să îl viziteze și să exploreze încăperile impresionante ale acestuia între orele 10:00 și 18:00.

  • Muzeul de Artă a fost înființat pe baza colecției de sculptură și pictură provenită de la Pinacoteca primăriei Constanța și a celei de la Balcic. Între timp, colecția de artă a fost îmbogățită și de alte lucrări transferate de la Muzeul Național de Artă din București. Muzeul este compus din 2 clădiri. Cea veche, construită în stil neoclasic, în 1895, este una din cele mai vechi școli din Constanța. Cealaltă a fost ridicată între 1980-1982.

Pentru a vedea mai multe obiective turistice din țara noastră, cât și cazări inedite, poți vizita blogul nostru.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…